2014. január 11., szombat

Infinity Nails - Image Plate #08, #12, #34, #38, #42

Sziasztok!

     Mára a körömnyomdázás "áldozatainak" készültem egy kis bemutatóval a vadonatúj, Infinity Nails mintalemezekről készített bejegyzéssel.
Fél év alatt, mióta kisebb-nagyobb sikerrel készítek körömnyomdázással díszíttet körmöket saját részre,  jelentős mennyiséget vásároltam több márka kínálatából, mint a Cheeky Jumbo, Pueen, Bundle Monster, Moyou London, Fab Ur Nails, Handy, SdP, QA lemezek, így ebben a posztban lesz egy mini összefoglaló, hogy melyik is a kedvencem.
    Infinity Nails új márka, 50 darab új mintalemezzel indult, mind csodálatos, nagyon nehéz volt választani, eredetileg 3 darabot szerettem volna venni, próbáltam olyan mintákat keresni amihez nagyon hasonlóm nincsen, mivel az SpD mintalemezeket is ez a cég gyártja, nem féltem a minőségtől, de ezek felül múlnak minden eddig vásárolt mintalemezem!
Nézzük meg sorban, óriási méretű képeken.
#08 :

#12:
 
#34:


 #38:

 #42:

 Ráadásnak, egy Moyou London mintalemezt is vásároltam, a  Fairytale kollekcióból a 05-ös számút:





 Nos a 6darab mintalemez közül egyet sem tudok kiemelni mint kedvencet a minta alapján.
Az Infinity mintalemezek a legjobbak amit eddig használtam, a legvékonyabb csík is tökéletesen a bélyegzőre kerül, öröm velük dolgozni. A lemezek ára 1500 Ft./ darab, a szállítási költség ami kicsit drága, 2900 Ft., de ajánlottan küldik, nem kell aggódni, h elvesződhet, más mintalemezeket is lehet vásárolni a webshopban, például a Moyou London teljes választéka megtalálható és rengeteg körömdíszítéshez való cucc, a matricáktól kezdve az ecsetekig, valamint nagyon jók a körömnyomdázáshoz kínált saját márkás körömlakkjaik, ami vagy 24 színben kapható.
A minták hatalmasak, egy lemezen sem láttam ekkorákat.
Videó az összes mintalemezről
Amikor kézhez kaptam a kis csomagot, a nyomdázáshoz készített speciális körömlakkok sokkal jobban érdekeltek, mert a nyomdázás sikeréhez jó nyomdázólakk is létszükséges. A következő bejegyzés a blogon, ezekről a lakkoról készül.
A bejegyzés elején felsorolt márkák közül egyedül a Bundle Monster amiben a  csalódtam,  két szettet vettem és mindkettőben volt 2-2 lemez ami olyan sima volt, mint egy babapopsi, szóval nyomdázásra alkalmatlan, ráadásul a legszebb mintákat tartalmazó lemezek. A minták ízlés, hangulat  dolga, de ugyan csak a BM aminek a legunalmasabb a mintái , kivéve a 4 lemezt amit már feljebb említettem :D
A Cheeky Jumbo palettái nagyon jók, 10-12$-ért beszerezhetőek Ebay-en, szállítási költség nincsen.  A Pueen lemezeket is szeretem, bár ezek a kisebb körműeknek ideálisak.

Használsz körömnyomdázást díszítésre?
Illetve szeretnéd kipróbálni?





28 megjegyzés:

  1. Nem használtam még, de szívesen kipróbálnám.

    VálaszTörlés
  2. Ezek csodálatosak és nagyon különlegesek!
    Szerintem lesz néhány Infinity Nails lemezem... :)

    VálaszTörlés
  3. A #42 meg a #34 alomszepek! A Moyou lemez nagyon erdekel,hogy az ilyen nagy egybefuggo mintajut hogyan kell hasznalni,majd ugye irsz errol is?i

    VálaszTörlés
  4. Fennáll a bőség zavara.:)

    VálaszTörlés
  5. Egyébként honnan rendelted a Infinity Nails lemezeket?
    Lehet, hogy írtad, csak átsiklottam felette...

    VálaszTörlés
  6. Kimaradt a posztból a webshop, de a csütörtöki posztba benne van, lusta vagyok linkelni, majd holnap javítom :D

    @suzie: még nem láttam én sem, gondolom egy-egy parányi, körömnyi részt használnak, ez abból a szempontból jó, h minden méretű körömre használható, de ha valakinek van tuti tippje várom :D

    VálaszTörlés
  7. A nagy mintáktól tartok ezeknél a lemezeknél...Nyomdázó lakkot én is rendeltem, mert néhány Konad semmit nem ér. Van két BM szettem is, de tökéletes minden lemez. A Pueen, pedig egyenesen szuper:) A Bunny Nails is nagyon klassz, csak drága volt. A Cheeky-vel is elégedett vagyok. Várom a Winstonia szettet, remélem az is jó lesz..

    VálaszTörlés
  8. @Yndre: http://www.dashicabeautyshop.nl/c-990297/stamping-nail-art/

    VálaszTörlés
  9. @T. Andi: A Winstoniát láttam sok blogon, szerintem jók, a Bunny Nails-t nem ismerem, vagy csak nem ugrik be hirtelen :)
    A Konad lakkokról megegyezik a véleményünk :D

    VálaszTörlés
  10. Gyönyörűek. Egyik márkát sem használtam, de szívesen kipróbálnám. :)
    Ezek a paletták is mesések, a lakkok pedig jól mutatnak. Várom az összefoglaló posztot. :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon jó kis minták. Még mindig szarul nyomdázok.:)))

    VálaszTörlés
  12. Még soha nem nyomdáztam, de never say never :) Most már bármi megtörténhet! Addig is, kérlek( az ilyen bénáknak mint én),írhatnál egy step by stepet,hogy mit kell csinálni, ha nyomdázni szeretnénk.... Hátha ehhez is kedvet kapnék. Vagy ilyen már volt?

    VálaszTörlés
  13. Úúúú az a tigrises nagyon dög!

    VálaszTörlés
  14. a hintós első ránézésre nem jött be, de ahogy a közeli képen megláttam a mintákat.. basszus, nagyon ötletes!

    VálaszTörlés
  15. Mindegyiken nagyon szépek a minták, a tigrisfejekért pedig odavagyok. :)

    VálaszTörlés
  16. Gyönyörűek ezek a minták, a hintós tényleg nagyon ötletes.
    A lakkok is nagyon szépek, ez tényleg nagyon jó vásár volt! :)

    VálaszTörlés
  17. Nekem az a kép a kedvencem ahol az anya a karjában tartja a kisbabáját :)

    VálaszTörlés
  18. Nagyon szépek a lemezek, az abszolút kedvenc a 12-es számú a tigrisekkel :-)

    VálaszTörlés
  19. Nagyon szépek :) Én is szeretek nyomdázni, főleg pueen és Moyou lemezeket használok.

    VálaszTörlés
  20. Amikor megláttam az első mintalemezről a képeket, felkiáltottam, hogy "Ó, ez a kedvencem", aztán tekertem lejjebb, és a 2. lett a kedvencem, és így tovább, a végén pedig azt mondtam, hogy mind kell! :D Nagyon szép lemezeket választottál, a lakkok is szépek. Én nyomdázás ügyileg még a tanulási fázisban vagyok, a minták egyenes felhelyezésével vannak gondok, de majd gyakorolgatok többet, és fog az menni :)

    VálaszTörlés
  21. A cicás és a tündéres a kedvenceim :)

    VálaszTörlés
  22. Oh te jó ég! Ez fantasztikus!! Hát én is elfogadnék ilyesmi,csak úgy kipróbálás céljából,mert sose használtam ilyesmit. Remek minták ezek! (:

    VálaszTörlés
  23. Nem könyveltem el még túl sok sikert nyomdázás területén, de azt hiszem ez főleg a meglévő lemezeim minőségének köszönhető. Valamikor én is be fogok nevezni egy Moyou körre + normális nyomdázó lakkokra. A Moyou oldalán én is néztem ezeket a minta a képben lemezeket, de eddig nem tetszettek. Most, hogy kinagyítva látom, megértettem a koncepciót. :)

    VálaszTörlés
  24. hú de szépek. *-* annyira szeretem a mintalemezeket, kár hogy én nem használnám ki őket. inkább a szabadkézi festés híve vagyok. :)

    VálaszTörlés
  25. Sziasztol! Az oroszlános tigrises király a többi álomszép.41 éves vagyok idén nyár óta oda vagyok a körömlakkokért. Bár köröm nyomdát még nem használtam de szeretnék. Köszi a képeket.

    VálaszTörlés
  26. Sziasztol! Az oroszlános tigrises király a többi álomszép.41 éves vagyok idén nyár óta oda vagyok a körömlakkokért. Bár köröm nyomdát még nem használtam de szeretnék. Köszi a képeket.

    VálaszTörlés
  27. nagyon szépek. :O nekem két moyou palettám van, tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, eszméletlen jó minőségűek. mondjuk az áruk húzós. :(

    VálaszTörlés
  28. @Zita: a lemez nagyon fontos de sajnos összetett dolog, így a bélyegzőnek és a lakknak is jónak kell lennie, nekem sokáig nem sikerült, a kedvem is elment tőle egészen addig míg Ani nem ajánlott tuti cuccokat, ne add fel! :)
    @Manna: bárcsak nekem is menne, irigy vagyok :D
    @Izabella Székely: üdv a csapatban,nagyon , fertőző kór ez a körömlakkfüggőség :D
    @Melantha: igen, megkérik az árát de legalább jó a minőségük, nagyon sokáig használhatóak :)

    VálaszTörlés