2014. január 19., vasárnap

Halogató beauty blogger TAG

Sziasztok!
 Nagyon sok blogon megjelent már ez a TAG-et, sokat el is olvastam, tetszett, így válaszoltam én is a kérdésekre.
1. Nevezz meg egy olyan szépségápolási módszert/rutint, amit csak ritkán használsz/követsz!
Testápoló!  Soha nem használok testápolót, kivéve, ritka alkalmanként olyanokat, amik parfüm ajándékszettben voltak, de ezeket csak az adott parfümmel.
2. Rendszeresen kimosod az ecseteidet?
Nem. Míg alapozót használtam és pattanásos volt az arcom rendszeres mostam. Tavaly rászoktam a BB krémekre, ezt az ujjammal dolgozom el, a pirosító és bronzosítóhoz használok ecseteket.Mióta vásároltam Hakuhodo ecseteket és az oldalukon láttam, hogy nem igazán ajánlják a gyakori mosást, bepánikoltam, nem sűrűn mosom elvégre csak én használom, tiszta bőrre. Azért a hajkefékkel egy időben átmosom az ecseteket is, 4-5 hetente, színváltásnál meg egy papír zsebkendővel szedem le az ecsetekben maradt por.

3. Meddig bírod lepattogzott körömlakkal?
Nem pattogzanak le, nincs idejük, nagyon gyakran festem újra. Régen, míg csak világos rózsaszíneket használtam, 3-4 naponta festettem újra, de volt hogy hetekig nem használtam körömlakkot, de jó is volt, viccelek, szeretek pepecselni a kis körmös cuccokkal, minden 2.-3. este festem át a körmeimet.
4. Meddig halogatod az elfogyott termékek újravásárlását?
Gyűjtögetős típus vagyok. Ami bevált nem várom meg, hogy kifogyjon.
5. Mi a legszörnyűbb szépségápolási szokásod?
Sok van. Az első az esztelen körömlakk vásárolgatás, mert ennyit, mint amennyi körömlakkom most van, belátható időn belül, mondjuk 2-3 év alatt  képtelenség elhasználni, így egy idő után a kukába fog landolni sok darab, de már gyógyulás útjára léptem, ugyanis belátom, hogy ez beteges, ez az első lépés :D
A fodrász, nem szeretek várakozni, egy melíroztatás 2-2,5  óra, türelmetlen vagyok, így a 6 hetes gyakoriságot, amit a hajam megkövetelne, kitolom 8 hétre. 
 6. Nevezz meg egy - nem szépségápolással kapcsolatos - szokást, amit mindig halogatsz!
Orvos! Mert rettegek, hogy találnak valamit, így még nem vagyok félholt, kerülöm. Évente egyszer viszont elmegyek (a teljes család) kivizsgálásra, idén már túl vagyok rajta, szóval folytatom a blogot, lesznek még posztok :D
7. Időben el tudsz készülni, ha menned kell valahová, vagy kapkodsz és elkésel?
Soha nem kések, mivel utálok várakozni, rám se várjanak, mindig előbb vagyok az adott helyen mint a megbeszélt időpont. 

8. Be tudod tartani a vásárlási stoppokat?
Nem. Míg fogadkoztam mindig beleszaladtam egy-egy "kihagyhatatlan" akcióba, termékbe, mióta nem fogadkozom, előre megnézem, kiválasztom, hogy mit szeretnék megvenni, kivárom a megjelenésüket, ez most ősztől működik, kisebb nagyobb sikerrel.
9. Rendezetten tárolod a smink/körömlakk készletedet?
Perpillanat tökéletesen, ugyanis  nemrég raktam rendet, általában igen, mivel a mennyiség miatt csak így láthatom át. Gyakran cserélgetem a színeket, így egy idő után sok sminkcucc gyűlik fel a fürdőszobák szekrényeibe, ilyenkor szoktam újra rendezni. 
10. Mennyi volt a legtöbb idő, ameddig hanyagoltad a blogolást, hány napot hagytál ki maximum?
Azt hiszem csak utazások alkalmával maradt ki a bloggolás,  maximum 4-5 nap lehetett, de én bárhonnan, bármikor, bármilyen körülmények között képes vagyok pár képpel egy bejegyzést feltenni, megszállottan bloggolok, már a csapból is a Természetes Szépség blog folyik körömlakk változatba, ha napi két posztom lenne, már azt is mondhatnám nincs más sikerélmény az életembe csak a blog, így mindenem a blog, de szerencsére, én  még csak a felénél járok :)

Ha van kedved válaszolj pár kérdésre kommentbe, csak a kérdés számát jelölve :)

11 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színű lakkjaid vannak :)

    VálaszTörlés
  2. A 4., 6., 7. kérdés válaszaival tökéletesen egyet értek (: Én is ugyanezeket válaszoltam volna (: Főleg a várakozás. Nincs annál idegtépőbb mikor órákat ,vagy akár 15 percet vársz valakire, ráadásul úgy,hogy ott voltál előbb.

    VálaszTörlés
  3. @Kinga B.:köszi, ez azt jelenti, körömlakkokban egyforma az ízlésünk :)

    @NekromanCica: valamelyest enyhít a helyzeten, hogy pár hete a hasonló helyzetek túlélése miatt, elkezdtem játszani a Candy Crush játékot, :D

    VálaszTörlés
  4. Imadtam ezt az oszinte,jopofa posztot! En a szajfenyekkel es szemhejpuderekkel volta rgy idoben ugy,hogy tonbaszamra vasaroltam,raadasul a clinique-nel alabb nem adtam markaban,drogerias cuccom nem is volt,ugyhogy nem keves penzt oltem foleg chanel meg dior cuccokba.aztan elmult a cugges es most a lakkok kovetkeznek.de pont tegnap jottem ra,hogy hiaba nincs annyi,mint pl neked,mar igy is tul sok,ugyhogy a moyrakat es drogerias markakat kiszorom (blogsale,facebook) es par komoly darabbal fogok foglalkozni.es hallom a sajat hangom a fejembdn,hogy "ja persze" :-D

    VálaszTörlés
  5. A késéses dologgal nagyon egyetértek, bár én drasztikusabban fogalmazok: én se osztom be más idejét, az enyémmel se gazdálkodjon senki.
    (a forgalmi dugó, nem várt ügyek nem tartoznak ide, de abban az esetben is elvárom, hogy idejében értesítsenek)

    VálaszTörlés
  6. Úgy érzem az esztelen körömlakkvásárlás rám is igaz... :P

    VálaszTörlés
  7. A margarétás és a sminkcuccos kép azért mindent visz :):)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszenek a körmös cuccaid. A nyomdák különösképpen. :)

    VálaszTörlés
  9. A margarétás fotó szívfájdítóan csodaszép. :)

    VálaszTörlés
  10. ez tetszett :) a körömlakk minták woooooow van egy pár nekem is, de a gyűjteményed mesés

    VálaszTörlés
  11. Amit a várakozásról írtál, azt tanítani kellene az iskolákban.
    A lakkjaid meg csodaszépek.
    Amit én halogatok, halogatnék, az a szemöldökszedés. Ráveszem magam, de ott van azért a kisördög: majd holnap....

    VálaszTörlés