2014. január 22., szerda

Deborah Lippmann - Blinded By The Light

Sziasztok!
       Ma egy kisebb csodát hoztam, nem túlzok, ez nem egy egyszerű hologramos glitteres fedőlakk, hanem ez maga a csodakörömlakk. Természetesen csak a műfaj kedvelőinek, az elkötelezett glitterfüggőknek, akik szeretnek csillogni, szeretik a pompát, a feltűnést, fog tetszeni a mai poszt. Mielőtt még sírva fakadnék az örömtől amit ez 8ml körömlakk váltott ki, nézzük meg a képeket.
A Blinded by the Light  mini körömlakk a 6 darabos Starlight  szett része volt, első ránézésre, még ki sem vettem a dobozból , ez a lakk tetszett meg a legjobban.
Leírhatatlanul szép szivárvány színekben játszanak  hologramos glitterek még enyhe fénynél is, a képeket ma reggel,  borús, esős időben készítettem, napsütésben lehet nem is tudtam volna fényképezni, mivel millió apró gyémántként  szórják, verik vissza a fényt a különböző méretű, formájú glitterek. Nagyon sok, glitteres körömlakkom van, túl vagyok az 60 darabon, de egy sem közelíti meg a Deborah Lippmann glitteres körömlakkjait amik tavaly ősztől jelentek meg, kezdve a Jewel Heist kollekció glitteres darabjaival.




  


Ma díszítésre használtam ezt a lakkot, annyira tetszik, hogy úgy gondoltam megér egy külön bejegyzést, sok-sok képpel, a következő bejegyzésben pedig a körmeimen is bemutatom.
Mivel nagyon töményen tartalmaz glittereket nem nevezném fedőlakknak, mivel szinte teljesen eltakarja az erősebb színű körömlakkokat 1 rétegben is. 

Bejönnek a glitteres fedőlakkok?

10 megjegyzés:

  1. Szép darab, kíváncsi vagyok rá élesben! :) Az a zöld DL lakk is csodás, biztos szépek lesznek együtt :)

    VálaszTörlés
  2. Insragramon a zold lakk fogott meg,de eazmeletlen szep ez a glitteres lakk!

    VálaszTörlés
  3. Jaj de szépek, nagyon-nagyon tetszenek :) Az én mermaidos lakkjaim ma értek ide, azoknak örömködök épp, ha egyszer felkenek egy ilyen csodát sosem mosom le :)

    VálaszTörlés
  4. egyre jobban bejönnek a glitteres fedőlakkok, ez is csodaszép. *-*

    VálaszTörlés
  5. Én már láttam a kész manikűrt és nagyon szép lett :)

    VálaszTörlés
  6. Be bizony, ezek is nagyon szépek!

    VálaszTörlés
  7. Csodaszép! Már nagyon várom, hogy a körmeiden is lássam! Istenien nézhet ki! *-*

    VálaszTörlés
  8. Jajj, a körmeiden is látnom kell!!

    VálaszTörlés
  9. Naná hogy bejön! Minden bejön ami csillog :D és minnél jobban csillog annál jobban bejön! :D

    VálaszTörlés