2014. január 12., vasárnap

Körömnyomdázáshoz körömlakk ajánló - Dashica körömlakkok

Sziasztok!

A körömnyomdázás témánál maradva, ma az eddig használt legjobb, színes körömlakkokat szeretném bemutatni. Mivel mindent elmondat itt, az elején, a mai posztban rengeteg művészi képet hoztam, hogy bizonyítsam az igazam :)

A művészi fotók jelen értelmezése, az idegtépő, vakus fotózásokat takarja, valamit figyelemfelkeltő, hatásvadász, hivalkodó céllal került a szövegbe, remélem elnézitek ezt :)
A speciálisan körömnyomdázáshoz használandó színed Dashica lakkokból 7 színt vásároltam, fehér, fekete, piros, sárga, narancs, pink és zöld színekben. Van pár lakkom ami alkalmas nyomdázáshoz, mint például a hologramos Color Club lakkok, vagy a China Glaze 2009-es kollekciójában megjelent fémhatású lakkok (ezekből 3 szín Nailland-nél kapható), de  rég szerettem volna pár erősebb színű, színes körömlakkot is használni nyomdázáshoz.
A Dashica lakkok minősége nagyon jó, erősen pigmentáltak, nem maszatolódnak és hamar száradnak, a minták hiánytalanul a bélyegzőre kerültek, kivéve a fehér alapon a zöld szín, itt a bélyegző volt hibás, fekete alapon, más bélyegzővel tökéletes a zöld is.
 Az alábbi képeken csak próbálgattam a lakkokat és annyit játszadoztam, hogy már normális, hordható lakkozást nem volt kedvem, erőm készíteni, ez a kis próbálkozás, fotózás több mint 2 órába telt, plusz a képek feltöltése válogatása, kicsinyítése, nem is sorolom, még most ez van a körmeimen, igaz ma nem mozdultam ki a házból, viszont miután közzéteszem a posztot lakkozok :D




 Az új INFINITY mintalemezekből már van kedvenc mintám, egy virág és egy nagy cica képében, a tigrisesnél látható mennyire jó minőségű a fekete lakk, milyen éles vonalakkal került a körmömre a minta, igaz a tigris fülei a bőrömre került, ezen jót nevettem.




Darabja 900 Ft. körül van, 2,99 Euró, a szállítási költség 9,95 Euró, bizonyos összeg után 21 Euró, most 75 Euró értékű vásárlás felett ingyenes.
WEBSHOP
Kezdőknek,  mint amilyen  én is vagyok, valamint ha nincs szükséged sok színre elsőnek,  az Essence speciális körömnyomdázásra készített lakkjait ajánlom, ezek picivel gyengébb minőségűek, de  500 Ft.-os áron kaphatóak a Rossmann üzleteiben, nincs szállítási költség. ezek is megfelelőek gyakorlásra, használatra, majd utána érdemes ezekből választani.
A webshopot

18 megjegyzés:

  1. jaj, nagyon szép az a cica a körmödön! tényleg jónak tűnnek ezek a lakkok, pont tegnap olvastam két bejegyzést is arról, hogy a moyou nyomdázós lakkjai milyen hulladékok, szerintem meg a konad lakkok nem jók semmire, úgyhogy pont most mondta a férjem (mivel ma nem jutottam el a naiilendbe-beteg lett a gyerek), hogy ha a közelgő névnapomra rendelős ajándékot szeretnék,adjuk föl a megrendelést ;)
    szóval akkor lehet,hogy egy-két lemez meg nyomdázós lakk lesz ebből

    VálaszTörlés
  2. Baromi jók ezek a nyomdázások, meg minták meg minden. Nekem sajna már csak máson tetszik, nincs semmi idegzetem hozzá. Hamar feladtam, nem sikerül sose szépen.

    VálaszTörlés
  3. Húúú... ezek tényleg meseszépek!
    Én állandóan bénázok a nyomdázással, mert nagyon sokszor nem hajlandó feltapadni a lakk a gumira (vagy csak részélegesen), de úgy látom ezeknél ilyen probléma nem áll fenn... :)

    VálaszTörlés
  4. Ennek a bejegyzésnek most jobban örülök, mint a lemezesnek. Óvatosságból én csak a sárga lakkot rendeltem meg, de ezek után a többi is kell. Ezek végre a sötét színeken is meglátszanak. :)

    VálaszTörlés
  5. @suzie: elsősorban jobbulást kívánok a kislányodnak!
    Az Infinity mintalemezek és a lakkok is nagyon jó minőségűek, a Moyou teljes mintalemez választéka megtalálható a Dashica Beauty webshopba, ugyanolyan áron mintha Angliából rendelnéd, az Infinity 4,9€ a Moyou 5.9€.
    Kíváncsian várom, mit fog rendelni, mi nyeri el a tetszésed, de vigyázz!!! A rendelés nekem vagy 3 órába telt, ennyit nézelődtem, válogattam :D

    @Ayesha: majd segítek, megéri kínlódni egy kicsit, ha nekem megy, akkor nincs az a csaj a földön akinek ne sikerülne! :D

    @Yndre: ezekkel nem lesz gond, 100%! :)

    @T. Andi: örülök, hogy hasznosnak látod a bejegyzést, a bejegyzésből kifelejtettem, de kb. 24 színben kaphatóak, még én is szeretnék rendelni pár színt ezek után :)

    VálaszTörlés
  6. Erzsi, nem ide tartozik, csak szólok, hogy a Naked 3 már újra kapható a Beautybay-en... :)))

    VálaszTörlés
  7. @Yndre: KÖSZÖNÖM. Egy TÜNDÉR VAGY! :)
    Rohanok vásárolni :)

    VálaszTörlés
  8. Amikor leülök nyomdázni mindig úgy belefeledkezem a kísérletezésbe, hogy órákon át hozzám se lehet szólni. Utólag mindig rácsodálkozom, hogy már megint fél üveg acetont elpacsáltam... és mégsincs kész a manim :))) Aztán kifestem egyszínűre és csá :))

    VálaszTörlés
  9. @Szilvia A. : amit írtál rám is jellemző, mintha én írtam volna :D
    Komolyan mondom, néha az aceton már fojtogat, ezért is szoktam csak este lakkozni,h ne visítsanak a fiaim és a férjem, h ki akarom nyírni őket, na meg ilyenkor van nyugi :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép lakkok, és tök jó, hogy ennyi szinben árulják. Nekem már telitett a kivánságlistám, na de majd egyszer...

    VálaszTörlés
  11. Meg kell tanulnom nyomdázni, nincs mese: D a tigris nagyon tetszik ^^

    VálaszTörlés
  12. A piros és a zöld nagyon dög a fekete alapon!
    Essence-ből én amúgy szeretem a feketét és a fehéret, nem kenődnek, szépen lehet velük dolgozni, egyedül az ezüst az, ami nem működik, nem jó a fedése.

    VálaszTörlés
  13. Az a hawaii viárgmintás ohhh, és a tigriiis, a tigriiiiis :D Nagyon vicces lett, hogy pont a füle lóg ki, persze ez csak ilyen első próbálkozós baki, tudom, de akkor is nagyon jót nevettem, irtó cuki!!!

    VálaszTörlés
  14. @Ani: igen, eddig én is az Essence fehér és fekete lakkját használtam (a javaslatodra :)), noha van Konad is, az Essence lakkjait jobban szerettem, ezek pigmentáltabbak az Essece-től, ennyi a különbség, ez a nagyon vékony mintáknál, vonalaknál szuper :)

    VálaszTörlés
  15. @Zsozsó: én is nagyot nevettem mikor megláttam mit csináltam, a fülekre nem tettem fedőlakkot :D

    VálaszTörlés
  16. Nagyon tetszik a tigrises. :)
    Köszi a lakk-ötleteket, ha rászánom magam végre netes rendelésre, akkor majd itt is körülnézek. :)

    VálaszTörlés
  17. Szuperek ezek a lakkok és a velük készített minták is! A tigris übercuki így, hogy a fülei a bőrödön vannak! :D A virág is valóban nagyon szép, meg a zöld minta a fehér alapon együtt olyan különleges! :)

    VálaszTörlés
  18. A flormar pretty lakkok is jók nyomdázni. picik, relatíve nem drágák, és telített színek. a lakk is olyan másfél rétegben már fed is. pirossal feketére nyomtam, és tökéletesen szép lett. meg a jollie france bizonyos lakkjai.

    VálaszTörlés