2014. január 2., csütörtök

Anastasia Beverly Hills - 5 Element Brow Kit Blonde


BÚÉK!
Sziasztok!

Az új év, első bejegyzésében egy csodálatos szettet szeretnék bemutatni ami a mindennapos alapsminket megkoronázza, a szemöldökápolás, formázás királynőjének elismert 
Anastasia Beverly Hills márka 5 darabos készletét.
A minőség nem kétséges, az alapító Anastasia Soare, a romániai Konstanca-i születésű  szemöldökspecialista ügyfélkörébe nem  kisebb hírességek  tartozank mint Madonna, J Lo,, Ophra, Sharon Stone, Naomi Campbell, Penelope Cruz, Megan Fox és hosszasan sorolhatnám.
Pár használati tanácsot szeretnék leírni, amit az Anastasia BH szalonba kaptam a vásárlás és szemöldökigazítás után.
Nagyon rég szemezgettem az Anastasia BH termékekkel, de valahogy webshopból nem igazán
tudtam eldönteni melyik az a termék/szín ami számomra megfelelő.
A szemöldököm átlagos vastagságú, sűrűségű de  szerettem volna
ha rendezettebb, kicsit tömörebb, így amikor karácsony előtt pár nappal felkerestem a Bukarest-i  Radisson hotelben lévő ABH szalont már nyeregben éreztem magam, szakértő segítséget kapok a vásárláshoz.

Szerencsém volt, hogy karácsony előtt, páran lemondták az időpontjukat, így másnap elmehettem
egy szemöldökigazításra. Nem kértem semmi extrémet, csak egy kicsit szedjék ráncba,
az egész 20 perc volt.
A szemöldökigazítás ára átszámítva 10.000 Ft.-ba kerül, igaz kifogtam egy 15%-os kedvezményt, ami a termékekre és a szolgáltatásokra is vonatkozott. Gyantázták, ollóval  vágták, csipesszel szedték, levegőt sem mertem venni, megérezhette a  félelmem a kozmetikus, mivel mondta ne aggódjak, most úgy érezhetem már nincs is szemöldököm, de csak egy vonalba hozza őket, mivel az arc mimikája és egyebek miatt  nem egy vonalba vannak.
Így néztem ki a utána, kicsi a kép mert itt már a 4. hetet húztam napi 5-6 óra alvással,
 enyhén szólva is megviselt vagyok.

Térjünk rá a szettre, a tartalmára:



Szemöldökcsipesz, szemöldökpúder, szemöldökforma kialakításához 5 darab sablon, szemöldökfixáló gél és egy kétvégű ecset a szemöldökpúder felviteléhez.
Használatuk nagyon egyszerű, 3 perc az egész.
nagyméretű kép
Első lépés, a szemöldök kezdetének és végének meghatározása, megjelölése, utána
 a megfelelő ívű sablon használatával kitölteni a hézagokat a púderrel,
arra kell figyelni, hogy a sablon lévő vastag fekete vonal egyenes legyen:
A púder ha túl sok, vagy sötét lenne
az ecset másik végén található kefével át kell fésülni, majd
 a színtelen zselével fixálni kell.
Én, az öt választható szín közül a 2. legvilágosabbat használom, csalóka a webshopos képek alapján,
mert világosnak látszik a púderszíne.

A fixálással egész nap változatlan marad a szemöldök.
 A szemöldökápoló szetten kívül vettem még két ecsetet és egy két színű
szemöldökkiemelő ceruzát, ez is szuper, tartós és látványos eredménye van a használatának,
majd egy külön bejegyzésbe írok erről is.

A szett, 15%-os kedvezménnyel  kb. 12.500 Ft.-ba került, ami soknak tűnhet, de
ez a parányi mennyiség, 1 évre elegendő napi használat mellet, ezt a szalon vezetője mondta,
mikor  egy normál méretű szemöldökpúdert akartam venni külön, a gélnél arra kell ügyelni, hogy rendesen vissza legyen zárva.
Azt hiszem ennyit nagyon is megér, csak ajánlani tudom.

Itthonról innen rendelhető meg, igaz jóval drágábban :(


Elégedett vagy a szemöldököddel?
Ha nem, mi a legnagyobb gondod vele?



19 megjegyzés:

  1. Nem vagyok elégedett, legnagyobb gondom vele h bénán nő, nem egyforma és hogy hülye formája van. Próbálom szebbíteni, porral, szedéssel. Nekem amúgy azt mondta egyszer Ani, hogy nem tesz jót a szemöldök gyantázása, mert a szem körüli érzékeny bőr megnyúlhat.

    VálaszTörlés
  2. @Ayesha: én nem is tudtam, h gyantázni fogja a szemöldököm környékét csak mikor a melegséget éreztem már késő volt szólni...:D
    Viszont nem pirosodott ki, nem gyulladt be utána az érzékeny bőröm, de így csinálok belőle rendszert az tuti :D

    VálaszTörlés
  3. Háát...szerintem nagyon-nagyon-nagyon drága ez a készlet. Ennek töredékéért lehet venni kiváló minőségű szemöldökszetteket, de egyesével is beszerezhetőek ezek a kellékek, és még úgy sem lenne több pár ezer forintnál...az a véleményem, hogy itt is csak a márkát, meg a luxusérzést fizeti meg az ember, maga a termék nem tudhat sokkal többet mondjuk a NYX Eyebrow Cake Powder-jénél. Vagy igen?!

    VálaszTörlés
  4. @Katie: a gond az, hogy egy YSL szemöldökceruzán és a Naked palettákban található világos matt színeken kívül nem használtam mást, így csak ezekhez tudom viszonyítani és ezek árban elég magasak, az YSL ceruza 6.000 Ft. körül van.
    Alkalomadtán beszerzek egy NYX Eyebrow Cake Powder-t és majd lesz összehasonlító teszt, addig nem tudok véleményt mondani :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem már megint elvadult :D mindig elfelejtem folyamatosan karbantartani, aztán mindig ráeszmélek erre, csak már későn :D megyek is majd kozmetikushoz szerintem a jövő héten, utána meg már tényeg(!) oda fogok figyelni rá és szedni rendszeresen :)

    VálaszTörlés
  6. Az enyém most szép.Porral/géllel lehetne még szebb,de a szemcsim miatt furcsán mutat a jellegzetes kerettel és az alapból sötétbarnás/feketés szemöldökkel és hajjal: :)

    VálaszTörlés
  7. Én a problémás szemöldökkel megáldottak táborát erősítem: nem egyforma, ritka és világos. Az essence szettjét, a Catrice szemöldök szemöldök zseléjét használom legtöbbször, de ha sietnem kell, vagy nincs kedvem szarakodni, akkor a Catrice szemöldök ceruzája után nyúlok (megtaláltam a megfelelő árnyalatot, aminek nincs vörös beütése).

    VálaszTörlés
  8. Nekem az a legnagyobb gondom, hogy nagyon ritka és egyáltalán nem hajlandó megnôni a szemöldököm... :(
    Ez a szett nagyon jópofa, bár tényleg elég drága...

    VálaszTörlés
  9. Ja, és én Dior szemceruzàt haszálok. Szeretem, mert világos, de nincs vöröses színe és isteni púdercerűvé válik az állaga bőrrel érintkezve. :)

    VálaszTörlés
  10. eddig egyszer szedte ki profi a szemöldökömet. Tény, hogy olyan sok dolog nem volt vele, csupán csipesszel dolgozott, ez 300 forint volt. (Csak azért írom, hogy lásd, nincs összehasonlítási alapom...) Nekem a kezelés maga is borzasztó drága, a szett meg pláne. Megértem, hogy van, aki megengedheti magának, és örülök, hogy neked bevált a készlet. Köszönöm, hogy ilyen részletes beszámolót írtál.

    VálaszTörlés
  11. @Detti: a lényeg, hogy legyen érzéke a kozmetikusnak a szemöldök formázáshoz, nem az ár. Sajnos én sok év alatt sem találtam olyat akinek tetszett volna a munkája, ha festettem túl sötét lett, ha kiszedettem, hiába kértem, h ne vékonyítsák el, vékony lett, ez nekem nem áll jól.
    Szerintem a kitöltéshez, enyhe formázáshoz a púder a legjobb.
    tény, hogy az ABH luxus márka a kategóriájában, az áraknál ez is közrejátszik, de mivel sokáig elég egy szett, nekem megéri, sokkal szebb most a szemöldököm, mint amikor az YSL ceruzát használtam:)
    Két naponta ellenőrzőm a kinövő kis szálakat, hogy minél tovább megőrizzem a mostani formát.

    VálaszTörlés
  12. Most, hogy erről írsz: a szemöldökeimet egy kicsit elhanyagoltam.. tunyultam az ünnepek alatt :D

    VálaszTörlés
  13. mindenképpen hasznos lenne számomra is :D

    VálaszTörlés
  14. akkor én leszek az egyetlen, aki "elégedett" :D mióta visszanövesztettem (régen NAGYON csúnyán kiszedtem) és egy elfes szemöldökporral húzom ki, hogy teltebbnek tűnjön, azóta csak néha kell kihúznom a mellé növő szálakat. szemöldökpor nélkül sem rossz, de kihúzva természetesen esztétikusabbnak látom

    VálaszTörlés
  15. Szemöldökmániásként nekem is nagy vágyam egy ilyen szett. Egyébként sosem vagyok vele elégedett, tinikorom alkonyán egy minősíthetetlen képességű kozmetikus nőci vonalszemöldököt gyantázott nekem. Alapjáraton nem vagyok erőszakos, de akkor azt hittem megölöm. Évekbe telt, amíg normálisan visszanőtt. Azóta nem engedtem, hogy kozmetikus hozzányúljon. :D Inkább magamnak szedem, akkor ha elrontom legalább csak magamat okolhatom. :D

    VálaszTörlés
  16. Nekem is problémás a szemöldököm, lehetne kicsit dúsabb, bár ez egy kis szemöldök púderrel megoldható, illetve az ívével sem vagyok megelégedve és ráadásul túl gyorsan vissza is nőnek a kiszedett szálak :S Úgyhogy van gond nem kevés :D

    VálaszTörlés
  17. rendesen gyűlölöm a szemöldököm..nem egyforma, egyszerűen más az íve és nem is tudok változtatni rajta mivel ritka és nincs is ott szemöldököm az egyik oldalon ahol a másikon van..sosem volt sűrű, de szerencsére még az ősidőben megszívattam magam és kiszedtem a felét, hogy gyönyörű csíkszemöldököm legyen (sajnos sikerült elérni, rendkívül ocsmány volt). na azóta a fele sem hajlandó visszanőni, pedig ez már 10 éve volt.. tovább rontottam a helyzetet ilyen szar cuccokkal mint pl tv-shop szerű szemöldök epilátor, amivel rendszeresen belementem a szemöldök ívébe.. komolyan mondom serpenyővel vágnám fejbe az akkori esztert ha lehetne.. :D
    Ettől függetlenül továbbra is szemöldöktetováláson gondolkodok, de még nem találtam olyan embert akire teljes mértékben rá merném bízni magam...

    VálaszTörlés
  18. Szerintem nagyon jó lett a végeredmény! Kíváncsi lennék az enyémből mit hoznának ki (ritka és nem is egyforma az íve). Már régóta nézegetem ezeket a termékeket,de még a 'majd egyszer' kategóriába tartoznak...:)

    VálaszTörlés