2014. április 18., péntek

piCture pOlish Majesty

Sziasztok!
       Ma egy nagyon különleges körömlakkot szeretnék bemutatni, ami számomra fenomenális, benne van a top 10-be, ahová nagyon nehezen kerül be új szín.
A piCture pOlish Majesty szín megvételén rengeteget gondolkodtam.
 Pár bejegyzéssel ezelőtt már írtam, hogy nagyon megválogatom milyen új színeket veszek, hatalmas a gyűjteményem körömlakkokból, azért, hogy csak vásároljak már nem kell új darab, rengeteg van amit szeretek és még csak 1x tudtam használni.
A Majesty-vel az volt a bajom, hogy különböző blogokon nézve jelentősen eltérő volt a színe....volt ahol tetszett, volt ahol nem.

Egy biztos, egy roppant izgalmas szín, ami fényhatásra mindig más színben bűvöl el.
Elsőnek egy kis összehasonlítás, de nem igazán van ehhez hasonlóm, a Jade Irresistivel egy hologramos körömlakk, míg a Majesty teljesen más.

A Majesty állaga nagyon vékony, áttetsző, 3 rétegben használtam. Nagyon gyorsan  szárad, tartós körömlakk.
Minden fényviszonyba más színe volt, árnyékban világos zöldes-arany, napsütésben lágy csillogású, fényes pezsgőszín, míg villanyfénynél a holografikusan csillogott.




Négy napig volt fent, 4. nap végén egy nagyon picit kezdett pattogzani. Viszont a 3. nap reggelén, csak   próbaként nyomdáztam rá, szerintem az alábbi képeken látható szín a legélethűbb.


Élőben sokkal szebb, ezt egyértelmű, örülök, hogy megvettem, mert  a pezsgőszíneket előszeretettel használom mikor eltelek az élénk vagy sötét színű körömlakktól, lesz majd erről is egy összefoglaló bejegyzés,  van pár nagyon tuti darabom ebből a színárnyalatból is.


13 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, különleges lakk :)

    VálaszTörlés
  2. Nem csodálom, hogy benne van a top 10-ben, tényleg gyönyörű :) Nekem önmagában tetszik a legjobban ^^

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép szín, húúúú de jól jönne nekem az a méhsejtes nyomdalemez az egyik közelgő kihíváshoz :)))) Jár az agyam hogy oldjam meg :D Tényleg csodás ez a pezsgőszín - irizáló - hologramos lakkocska.

    VálaszTörlés
  4. Én ezt a lakkot nagyon sok helyen láttam és ahogy te is írtad, mindenhol más- pont ezért tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép és különleges lakk, egyértelműen kiemelkedik az arany/ pezsgő mezőnyből!

    VálaszTörlés
  6. Awwww...ez csodálatosan szép!!!
    És bocsi, de nekem ehhez nem passzol a nyomda...szerintem pont a lényege vész el úgy.:(

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép színe van. Annyira tetszik, hogy ilyen sok arca van a hologramostól megkezdve a már-már fóliás pezsgőszínig. Nyomdázva is nagyon tetszik. Apropó, milyen a Glisten&Glow fedőlakk?

    VálaszTörlés
  8. @Glitterfinger Lexa: a G&G fedőlakk, szinte teljesen ugyanolyan mint a Seche Vite, árnyalatnyi különbségek vannak, lesz róla összehasonlító bejegyzés.
    Külön megrendelni szerintem nem érdemes csak ha olyan webshopba vásárolsz ahol kapható, akkor igen, mivel a glitteres lakkokon jobb mint a SV, de a holo lakkokhoz nem, azokat tompítja.

    VálaszTörlés
  9. Köszi a választ, kíváncsian várom róla a bejegyzést! :)

    VálaszTörlés
  10. Ez annyira cuki kis ezüstös pezsgő szín, hogy koccintásért kiált! :))) Nagyon szép kis visszafogott árnyalat, csodásan tündököl napfényben. Na és a holo-hatás... :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés