2014. április 7., hétfő

Barry M Mediterranean körömlakk

Sziasztok!
Elsőnek tisztázom, én nem szeretem a duókróm körömlakkokat.
Tényleg nem.
 A körömlakkot 2 rétegben használtam. Az állaga közepesen vastag kissé olajos állagúnak tűnik  mint minden duókróm lakk, felületének száradási  ideje kb. 6-7 perc, ez  az én értékelési skálámon gyengécske, de az utóbbi időben nagyon elnéző lettem egy-egy kisebb hiba felett ha a szín elbűvöl.

Két alkalommal használtam mióta megvettem, elsőnek 2 napig volt a körmeimen, második nap este hibátlanul mostam le.


Nagyon szép, érdekes, vibráló szín,a pink szín ami domináns, ez sokkal szebb. Ez a szín semmit nem kíván, még fedőlakkot sem használtam a fenti képeknél. Ennek ellenére kicsit nyomdáztam rá, kíváncsiságból.



A körömlakk színe, finise nagyon tetszik, biztos vagyok benne, hogy sokat fogom használni.

Kicsit morgós kedvembe vagyok, nem írom le hol vásároltam a lakkot, elegem van a reklámozásból, pedig pár napja épp erről írtam, megindokolva, hogy fontos. 
A mostani hisztim oka, hogy a  forgalmazó egy lájkkal sem veszi figyelembe a bejegyzéseimet, megosztásra nem is merek gondolni,  ez a nagy és igényes hazai blogok  kiváltásága, én nem tartozom ebbe a kategóriába, az én blogomat  csak pár százan olvassák bejegyzésenként. Szóval reklámozzon az, aki a cégnek szimpatikus, nincs harag.  :)
Ez itt hobbi, viszont egy cégnek, tulajdonosnak a zsebébe/re megy a reklám.... én duzzogok két napig és elmúlik.

Tetszik ez a szín?
Illetve az Aquarium kollekcióból melyik a kedvenced?

Egy nagy szép körömfestést itt láthatok amin ez a lakk is látható, nyáron biztosan fogok hasonlót készíteni, nagyon  tetszik  :)

27 megjegyzés:

  1. @Szilvia A.: szerintem is, pedig a sötét lila duókróm lakkoktól kiráz a hideg, ez viszont nagyon bejön :)

    VálaszTörlés
  2. Szép lakk, megint csak tetszik a választott minta is :) És a linken az a manikűr is jól néz ki :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nyomda nélkül most jobban átjön:)

    VálaszTörlés
  4. @Ayesha: most nekem is jobban tetszik nyomda nélkül, nagyon eltalálták ezt a színt :)

    VálaszTörlés
  5. Ne duzzogj, nem ér annyit! Elég sokan megtalálunk gy is :D

    VálaszTörlés
  6. @Zsozsó Sakklakk: már nem duzzogok, de veréb sem vagyok, még ha annak látszom is :D

    VálaszTörlés
  7. Ha a cég nem lájkol, lájkoltam én! :D (mondjuk rá kellett keresnem a FB oldaladra, mert kb. semmit nem tesz ki a falamra tőled sem a **** Facebook, szerinte soha nincs semmi újdonság a lájkolt oldalaknál, aha... - ennyit erről :D )

    Nagyon szép a lakk egyébként, még nem láttam mintát róla, rögtön a szívembe zártam.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon tetszik, bár én sem rajongok a duokróm lakkokért! :)
    Ezt Erzsi én is észrevettem, hogy téged nem nagyon osztanak meg, pedig minden újdonságot először itt látok! Ezért i szeretem a blogod. ;)

    VálaszTörlés
  9. A kollekcióból nekem az Arabia tetszik nagyon, ez a rózsaszín nem illene hozzám. Szerintem nyomdázva is nagyon jól mutat, talán úgy még el is viselném magamon :D A duzzogásod meg szerintem teljesen jogos. Nem értem én sem őket, mert csak jól járnának veled. Úgy teszteled a lakkokat ahogy senki más az országban, színösszehasonlításokkal mindennel, az összes újdonságról nálad lehet hallani először...de legyen ez az ő bajuk. Mi tudjuk hova kell jönni egy jó tesztért :)

    VálaszTörlés
  10. Jogos a duzzogás, Erzsi. Nagyon sok cég elköveti azt a szarvashibát, hogy a marketinggel kizárólag a fiatalokat célozza meg. Pedig a valódi vásárlóerő nálunk, a középkorosztálynál van. :D
    A lakk nagyon jól áll neked, nem is értem, miért nem szereted a rózsaszínt. :)

    VálaszTörlés
  11. @Viktória: köszi :D Igen, néha Fb is hunyó, nálam is változó, h mikor mennyi eseményt jelenik meg, szerintem is erről ennyit :D
    @M.: nagyon szép szín, köszi :)
    @Glittefinger Lexa: az Arabia-t is nézegettem, de egyszerre nem mertem venni két duókróm lakkot, féltem, hogy nem fogom hordani, fokozatosan szoktatom magam hozzá :) Nagyon örülök, hogy tetszenek a bejegyzésekbe a szín összehasonlítások, ezek soha nem azért teszem fel, h egy színből hány darabom van, hanem webshopos vásárlásnál ez rengeteget segít, én is csak hasonló bejegyzések segítségével tudok vásárolni ha webáruházból rendelek, nem mindig elég csak az adott színről készült bejegyzés megnézni.
    @Erina: igen, sajnos ez így van. Remélem ez változni fog, elsősorban a fiatalok munkalehetőségei, jövedelme, másodsorban gondolnak majd a mi korosztályunkra is mint potenciális vásárlókra :D
    Szeretem én a rózsaszín lakkokat, több mint 20 évig ne is használtam más színt, lehet ezért is kerülöm mostanság :D

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szép szin, ez most nekem is tervben van :)

    VálaszTörlés
  13. Nekem a kék Pacific árnyalat tetszik ebből a kollekcióból. Pont hétvégén vettem meg, de még nem volt alkalmam kipróbálni, pedig már nagyon kíváncsi vagyok rá :)

    VálaszTörlés
  14. Nekem a Caspian kivételével mind nagyon tetszik, az Arabian a kedvencem :) Viszont a pultnál kipróbáltam őket (ez, a Mediterrean már elfogyott addigra), és eléggé csíkoztak, úgyhogy nem vagyok biztos benne, hogy meg fogom akár a kedvencemet is venni :(

    Én sem értem, mi alapján osztják vagy nem osztják a bejegyzéseket, pedig igazából nekik nem kerül semmibe, és a posztok 95%-ban amúgy is pozitív a vélemény a lakkokról. (engem sem osztanak, mondjuk az én blogom töredéknyi a tiédhez képest látogatottságban, olvasók számában)

    VálaszTörlés
  15. @fairyland: ha tetszik a szín érdemes megvenni :)

    @Yndre: nekem is tetszenek a duókróm lakkok ebből a kollekcióból, kivéve az arany színűt, a másik 3 nagyon szép :)

    @phoenix: más színt nem próbáltam, de ez nem lett csíkos, alaposan össze kell rázni. használat előtt. Még a kéket szeretném megvenni ebből a kollekcióból.
    Szerintem a kérdés inkább az , h ki osztja meg a bejegyzéseket, mert aki érdekelt a forgalom szempontjából annak a hírverés és bevétel fontosabb mint a személyes szimpátia, Nálam csak az lenne kizáró ok, ha az adott körömlakk színe nagyon eltérő a blogon, a valósághoz képest. De ez legyen az ő gondjuk, hogy hogyan szeretnék népszerűsíteni magukat :)

    VálaszTörlés
  16. Én sem a szimpátiára gondoltam, hanem pusztán arra, hogy több megosztott bejegyzés=több vélemény a lakkokról=több vásárló/több vásárolt lakk (mert a posztok nagyon nagy hányada pozitív véleménnyel vann a lakkokról). Persze, az ő gondjuk, csak azért picit rosszul esett nekem is a dolog.

    VálaszTörlés
  17. szép ez a lakk nagyon,jól is áll Neked és remélem,hogy a hidegrázás ellenére azért majd egy lilás duokrómot is kipróbálsz :)
    A megosztásról tudod mi a véleményem: nem pusztán a blog olvasottsága számít, hanem a blogot olvasó társaság, a kommentek tartalma is (tehát a "deszépdenincsrápénzem" kommentek miatt nem biztos,hogy egy rakás tinilány által olvasott blog jó reklámfelület)

    VálaszTörlés
  18. Ez valami csodaszép szín, a morgós részt meg megértem :(

    VálaszTörlés
  19. Nagyon szép ez a lakk és nagyon jól áll neked.
    A nyomdát én valami pasztell rózsaszínnel tudnám még elképzelni. :)

    VálaszTörlés
  20. @phoenix: igazad van és megértelek:)

    @suzie: a lilához még edződnöm kell, másokon tetszik csak magamon nem tudom elképzelni :D
    Szerintem a tinik is fontos korcsoport, pár év és kereső nők lesznek, ha folyamatosan látják a termékeket kialakul bennük az igény, előbb-utóbb pedig meg is veszik, nem csak a tinik, mi is :)
    @Klaudia Orbán: köszi :)
    @Moon Angel: köszi, én narancson gondolkodtam végül a fehérért használtam, de jó ötlet, keresnem kell a lakkok között egy rózsaszínt amivel lehet nyomdázni :) Nem akartam rá nyomdázni, de végül rajta maradtak a minták, a lemezt próbálgattam, mivel rég megvan és nem nagyon használtam, még ez van a körmeimen és minden körmömön más a minta :D

    VálaszTörlés
  21. Az egyik kedvenc blogom a tiéd, pár lakkomat a te hatásodra vettem meg a forgalmazótól...úgy gondolom,ha már tényleg ennyiszer vásárolsz tőlük és nem csak 800 forintokat hagysz ott egy megosztást érne egy-egy bejegyzésed számukra...

    VálaszTörlés
  22. Nagyon szép szín, s bár nekem sem a kedvenceim a duokróm lakkok, de azért ezt a színt el tudom képzelni magamat.
    A duzzogós részt pedig abszolút megértem, mert egy az, hogy szerintem a Te blogod olvasottság szempontjából jó reklámlehetőség, a másik pedig, hogy eddig mindig minden újdonságukról írtál, így elhiszem, hogy rosszul esik.

    VálaszTörlés
  23. Mit megosztást? Részesedést, Erzsim!!! :))))))))))))))))
    Nagyon huncut ez a duokróm lakk, megnézem majd legközelebb közelebbről ezt az üvegcsét.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  24. A lakk rózsaszín fele nagyon bejön, de az, hogy duokróm, már nem, ezért inkább le is beszéltem magam róla. Lehet, hogy élőben nagy szerelem lett volna, de inkább megkíméltem magam egy esetleges csalódástól. Ettől függetlenül a körmeiden jól mutatnak, nyomdával is nagyon tetszik :)
    A Nailland meg már orvosolta a hibáját, mármint inkább próbálja orvosolni, de azért túlzásba nem estek :D

    VálaszTörlés
  25. @Cserkó Muffin: remélem egy lakkban sem csalódtál ami nálam láttál és megvetted:D Igen, nagyon lelkes körömlakkgyűjtő vagyok, ez tény :D
    @hena: nem csak szép, tartós is, igaz a nyomdázás miatt van rajta fedőlakk :)
    Már nem duzzogok, de nem bírom magamba tartani ha valami bánt, szerintem így egészségesebb is ha beszél róla az ember. Nem csak itt, az életben is ilyen vagyok, pedig ez néha nagyon rossz dolog :(
    @N. Reni: a könnyem folyik a nevetéstől, igen, már az új generációt képviseled, tudod mitől döglik a légy! Túlzásokba nem essünk :D
    A lakkot azzal a tudattal nézd meg, h ha ránézel, biztos hazakísér, nem lehet otthagyni :)
    @FranCiska: a lakk színe körmökön olyan mint a 3. körmös képen, ahol nagyon közeli képet készítettem, mint írtam én sem szeretem a duokróm finist, de itt jó az arány a pink van fölénybe :)
    Igen láttam, most erre mit írjak? :)

    VálaszTörlés
  26. Na csak kitették az egyik bejegyzésed..De azért tényleg fura hogy a magyar blogok közül szerintem Te csinálod a legtöbb és legátfogóbb összehasonlításokat körömlakk ügyben és ez nekik nem érdekes..ráadásul az hogy megosztják nekik teljesen ingyen van , csak két kattintás az egész...Mivel nem vagyok egy óriási körömlakk fan, ha Te nem vagy valószínüleg nem is hallok az ő boltjukról...

    VálaszTörlés