2011. július 22., péntek

Leonor Greyl luxus hajápolási termékei

           A Leonor Greyl márka több mint 40 éves múltra tekint vissza. Sikerének titka a magas színvonalú szakmai tudás ötvözése a természetes összetevőkkel és a szenvedélyes elhivatottság  megalkotni a hajápolási termék palettáját aminek használata eredménye a szép és egészséges hajkorona.Mert mint tudjuk a szép hajzuhatag mindenki figyelmét ,elismerését elnyeri valamint nőiességünk hangsúlyozásának csúcspontja .
Jelenleg  450 fodrászatban, 50 áruházban, 60 Sephorában, összesen 20 országban van jelen a márka.

Széles spektrumú termékválaszték áll az érdeklődök rendelkezésére igen magas árakon ,viszont természetes alapanyagú és hatásos termékeket kapunk cserébe.
Nem tartalmaz  SLS-t, vegyi anyagokat, kőolajszármazékot, alkoholt, szilikont csak növényi kivonatokat és olajokat használnak fel Állatkísérleteket nem végeznek :) !

Megoldást kínálnak sokféle hajápolási problémára első ként nézzük a samponokat :



www.leonorgreyl.com

- vékony szálú hajra  -Bain volumateur aux algues, Douceur vegetale, Shampooing au miel
- extra száraz hajra  -Shampooing creme moelle de bambou , Bain vitalise B,  Bain restructurant á la banane
- göndör hajra    - Shampooing creme moelle de bambou,
- zsíros fejbőrre   -  Bain TS shapooing, Lait lavant a la banane
- korpás fejbőrre - Bain traitant á la Propolis


Ezután következzenek a balzsamok ,hajpakolások :

 - vékony szálú hajra - Masque Fleurs de Jasmin
 - extra száraz haj - Creme Regeneratrice ,
 - göndör hajra - Masque Orhidee
 - zsíros fejbőrre - Masque Fleurs de Jasmin


Hajtonikok : - Tonique Vivifiant : hajhullás ellen
                    - Tonique Hidratant : erősen hidratáló
                    - Tonique Vegetal : zsíroshajra


Styling termékek : szerintem ezek amikre igazán érdemes költeni ezt nem mossuk le valamint a nap káros sugarai elleni is védelmet  biztosítanak.

     - Lait Luminesence :fényt és tartást ad a hajnak miközben táplálja a hajszálakat
     - Condition Naturelle : volumen , fény és hóvédő
     - Algues et Fleurs : göndör haj ápolására
     - Sprav Structure Naturelle: biztos tartást és fényt ad a hajnak
     - Mousse au Lotus Volumatrice: volumen,tartás a vékony hajnak
     - Eclat Naturel :hajszobrász  krém sima és gödör hajra egyaránt használható
     - Serum de Soie Sublimateur hajtápláló szer a selymes, rugalmas frizurához
     - Gel a la Keratine: tartás és formázásrA




        Hajhullás ellen :     - Renerescence Natural                                                   - Complexe Energisant
                                      - Huile Germe de ble







 Az elején kellet volna említenem a híres pálmaolajat amit mosás előtti pakolásként  regenerálja, erősíti a hajat csak jó visszajelzéseket olvastam erről a termékről.








Ezeken kívül van egy hajsampon és maszk ami bármelyik hajtípusra használható ezek a márka exkluzív termékei. A sampon neve  : Sampooing Reviviscence az ára 12 ezer Forint körül van , a hajpakolás neve : Masque Quintessence és ennek ár már 21 ezer Forint körül van de ami meg lepet nem ezekről a termékekről olvastam a legjobb visszajelzéseket ,bizonyára ezekből kisebb a kereslet ,kevesebben használták vagy csak az elvárások voltak túlzottak.



 Nos ennyi nagyjából amit a márkáról elmondhatok ,személyes tapasztalatom alapján a samponjai páratlanul jók , én a Bain Volumateur aux Algues sampont használtam és még soha ilyet nem tapasztaltam , mosás után nem használtam balzsamot (szőkített haj ! ) és anélkül is betudtam szárítani a hajam ami olyan csodálatosan dús és fényes lett ,hogy én lepődtem meg a legjobban ,nem nehezíti el a hajat olyan érzés mintha a hajszálak belülről lennének vastagabbak .Ami szokatlan ,hogy egyáltalán nem  vagy minimális  habzása van a samponoknak mivel nem tartalmaz SLS-t. A másik sampon a Bain vitalisant B volt ez nagyon jól hidratál de ha újra vásárolok én az elsőnek említett választom.Ja még volt egy de már elhasználtam és a flakonja nincs meg a nevére meg nem emlékszem :(.
Styling termékekből a Spray Structure Naturelle-t és a Condition Naturelle-t használom ,az első inkább egy hajlakk ami nem nehezíti el a frizurát és természetes fényt ad, a másodiknak hővédő tulajdonsága van ezt ha nagy ritkán használom hajsimításnál. Sajnos csak ennyi terméket próbáltam eddig és véleményem szerint az általam ismert hajápolási márkák közül ez az egyetlen amire elmondhatom hogy a samponjai csodásak.
Az árakat tekintve magas árfekvésűek de ha a nevesebb szalonokban árusított termékek áraival hasonlítjuk össze már nem olyan égbekiáltó , minimális a különbség .És ha nem is használom folyamatosan érezhetően javítja a hajam szerkezetét, természetesen az ideális a folyamatos használat lenne ...
Amit még szeretnék kipróbálni :Eclate Naturel hajformázó krém ezt blogokban nagyon magasztalják és sok sztár kedvence , Mousse au Lotus Volumatrice hajdúsítóhab erről is áradoznak és ez sokáig hiánycikk volt ahonan én eddig rendeltem, valamint a pálmaolaj.
Itthonról csak külföldi webshopból lehet rendelni 


Neked mi a kedvenc hajápolási terméked ?

1 megjegyzés:

  1. Én most Syoss sampont és balzsamot használok, azóta nem hullik és törik a hajam. Előtte valami iszonyat volt, most kb 3* annyi hajam van :D

    VálaszTörlés