2011. július 17., vasárnap

Pai skincare - organikus arcápolás

                 Egy fiatal márkát szeretnék bemutatni ami azért kiváló mert nem tartalmaz semmilyen egészségre ártalmas vagy allergén anyagokat ,használtam és a blogom nevéhez is illik :)
A céget 2007-ben a Londoni Sarah Brown  alapitotta .Az előzményekhez tartozik ,hogy  Sarah évekig szenvedett bőr allergiával és az orvosok antihisztamin szedését ajánlották de a mellékhatások miatt nem szívesen szedte ,kutatásokba kezdett az arcápolási termékek összetételével kapcsolatosan és megdöbentette a kozmetikai cégek által használt vegyi anyagok káros mellékhatásai amit az olcsóságukért és a hosszabb szavatosságért a krémekben használtak.ezért 2004 -ben ott hagyta vezető beosztású munkáját és továbbtanult kozmetikai és természetes bőrápolás tudománya terén.
Kitűzött célja  volt, hogy megteremtse  a legtisztább növényi alapú bőrápolókrémeket  az érzékeny bőrűeknek.Ma már 40 országban árusítják a termékeit és sok sztár is  használja pl. Natalie Portman.
             Nagyon okos és szimpatikus tény, hogy mintát lehet vásárolni ami 5 Fontba kerül ,ezért egy arctisztító krémet  5ml. és egy általunk kiválasztott bőrtípusunknak megfelelő hidratáló krémet 5ml. kapunk, nem kell egyből sok pénzért vásárolni és a kipróbálás után mindenki eldöntheti milyennek találta.
            Az első lépés a tisztítás  amire egy nagyon jó krém szolgál ami már tisztítás közben is ápol hidratál szemfesték  lemosóként is használható, mellékelnek hozzá egy muszlin kendőt amit melegvízben kell megnedvesíteni és azzal letörölni a kémet így az elhalt hámsejteket is eltávolítjuk..
Hidratálókrémből 4 fajta létezik :száraz, normál, zsíros és érzékeny arcbőrre való.Nem rég megjelent egy új termék a Csipkebogyó bio-regeneráló olaj amit bőrhegekre,kisebb ráncokra,leégésekre ajánlanak.
A kínálatukban találunk még szemkörnyékápolót,testápolót,kézkrémet és mindegyiknék külön kis ismertető olvasható az összetételéről
           Én a zsíros bőrre valót próbáltam ,gyorsan felszívódó kellemes illatú de  fiatalabb korosztály számára ajánlanám amikor a hidratálás az elsődleges cél, de 30 felett már szerintem ez kevés vagy csak azért volt ilyen érzésem mert 1 üveggel használtam el és szerintem a természetes alapanyagú krémeknek hosszabb használat után mutatkozik a hatása.?
Az arctisztító krémje viszont szuper,használata után fellélegzik a bőr a muszlin kendő használatával mélyebben kitisztulnak a pórusok. A szemkörnyékápoló finoman hidratál.
 A  20 -30 évesek korosztályának ajánlom nagyon jó,hogy semmilyen szemét vegyi anyagot nem tartalmaz,az ára nem a csillagos égig ér, megfizethető és ár/érték arányban megfelelő.
Ősszel az érzékeny arcbőre való termékekeit szeretném kipróbálni.


Használtál már természetes összetételű krémeket?
Ha igen mik a tapasztalataid  és milyen márkát?

2 megjegyzés:

  1. .jol hangzik, megnezem a kinalatukat..:)en nagyon szeretem a magyar Biola termekeket, ismered oket? ill. a REN kozmetikumokat.

    VálaszTörlés
  2. A Biolából próbáltam 2 krémet 1 tonikot de nekem nem vált be a Ren márkáról sok jót olvastam de még nem próbáltam pedig már itthon is kapható.

    VálaszTörlés