2011. július 1., péntek

Alapozó érzékeny bőrre + SPF 20

   Sziasztok!
         
                      Legalább 12 éve keresek olyan alapozót amitől nem lesz pattanásos az arcom.Sokáig csak zsíros bőrtípusra valót próbálgattam míg nem egy Decleor-os kozmetikus felvilágosított,  hogy valójában a főbőrproblémám az érzékenység. Ez újabb kihívást jelentet mivel az érzékenységet a száraz bőrtípushoz kategorizálják általában,  így a terméknek magas volt a zsírtartalma.
Patt helyzet. Gondoltam...


És váratlanul  érkezett a megoldás,ép egy angol kozmetikai termékeket árusító oldalt  nézegettem és az újdonságoknál felfedeztem egy  amerikai márkát amit forgalmazni kezdtek  JANE IREDALE .Láttam a porállagú alapozója SPF 20, ez tetszett mivel a sok évnyi napozás nyomott hagyott az arcomon és gondoltam a fényvédő elkezdése is jobb később mint soha, arról nem is szólva, hogy eddig csak krémes vagy folyékony alapozót használtam.

A  Jane Iredale termékek ásványi alapanyagokból, plankton és alga kivonatból készülnek amik védik, táplálják a bőrt, nem tartalmaznak bizmutot és vízállóak.
Nyugodtan nevezhetjük bőrápoló sminknek.

Alapozót még üzletben sem egyszerű vásárolni, a megfelelő színt megtalálni meg kimondottan sikerélmény, ezért van most 2 alapozóm (igaz kicsit napoztam is) ,a világosabb téli használatra lesz jó.Nagyon szép természetes hatású, közepes fedőhatású,  tartós alapozó.
A tégely tartalma 10,5 g az ára 33 Font (angol) és szerintem 2-2,5 hónapra elég ha naponta használnám. A 2.kép egy kicsit  béna , a színeket szerettem volna érzékeltetni.

Az alábbi táblázat a márka színválasztás segítő táblázata, de nem ennyire erősek a színek én elsőre a Naturalt választottam  eléggé világos szín és ettől még van 3-4 árnyalattal világosabb is .

  Magas minőségű termék,  magas ára ellenére is csak ajánlani tudom, mivel itt a terméken minősége, összetétele kiemelkedő nem a csomagolás.



4 megjegyzés:

  1. Ha érzékeny a bőröd, mint nekem, akkor nézz szét az Une (Chanel gyereke) kínálatában, vagy Annamarie Börlindnél.

    VálaszTörlés
  2. Az Une márkán már gondolkodtam csak lusta voltam elmenni a Glamour Beauty szépségszalonba ,pedig régebben jártam oda kozmetikába és mindenki nagyon kedves szerettem hozzájuk járni. Vagy máshol is kapható az Une márka ?

    VálaszTörlés
  3. Én is most az alapozó választással szenvedek, így télen nagyon sápadt vagyok:/ Jó lenne megtalálni a megfelelőt, de persze azt se szeretném hogy "tégla" fejem legyen:S :D

    VálaszTörlés
  4. Müllerben is kapható :)Legalábbis a nagyobbakban. Láttam a Corvin plazában és a Blahánál is. Hu , de régen írtam ezt a megjegyzést.

    VálaszTörlés