2011. július 29., péntek

Chanel szempillaspirál teszt






        Nagyon nehéz helyzetbe kerülök mikor választanom kell melyik a legjobb szempillaspirál és általában mindig az aktuális amit éppen használok. A Dior Show 360 használata után meg főleg nehéz váltani de sajnos ezeket kell a leggyakrabban cserélni 3 - 4 hónapnál tovább NEM SZABAD HASZNÁLNI !!!  újat kell venni.
És az igazság az ritkán veszem meg másodjára is ugyan azt , inkább újjal kísérletezem és  van amikor mellé nyúlok.
    Most a Sublime de Chanel szempillaspirált szeretném bemutatni mire képes. A megjelenésük óta használom és ismerem a spiráljait és a hosszú évek alatt 1 volt a Chanel márkából amit nem szerettem de az  4-5 évvel ezelőtt volt szerintem már nem forgalmazzák.
Ez a spirál tavasszal jelent meg , szeretem a műanyag keféjét aminek a vége hegyes, lehetővé téve a kisebb szemzugban lévő pillák festését is.

Nem szárít, nem töri a szempillákat és nem vastag nem nehéz a festék mint más spiráloknál legtöbb esetben amik szinte lehúzzák kiegyenesítik a szempillákat olyan vastagak ,nehezek.
A tartóssága kivételesen jó,igaz ezen szép júliusi őszi napon nem izzadok de bírja a párát. Inkább hosszít , nem annyira dúsít mint a fent említett Dior , de ezt általánosítani is lehet a márka spiráljait illetően.

Ez olyan előtte/utána jellegű kép egyik natúr másik festve










Látjátok a fejlődést az ici-pici óarany szemhéjsminkem ? :D
Tízes skálán: 8,5  ponttal értékelném, használatát  pedig azoknak ajánlanám akinek dús de rövid szempillái vannak.


 Milyen szempillaspirált használsz  és mennyire vagy elégedett, illetve mi a következő amit már  kiszemeltél ?

Ui.: készül még bejegyzés a szempilla ápolásról is de az csak később mivel Tündinél nemrég kezdődött a ricinusolaj tesztelése szemöldök és szempilla kezelésére én is használtam ricinusolajat és jó volt, amit utoljára használtam az most elfogyott és ha újra rendelek szeretnék 3-4 jelentkezőt aki szeretné kipróbálni nála mennyire hatásos de ez majd a későbbiekben.




4 megjegyzés:

  1. Huu de szép szempilláid vannak! Én a Diorshow Blackout-ot használom, de én is azt tapasztaltam, amit te is leírtál. Az elején gyönyörű szempillákat csinált, aztán mintha kifogyott volna belőle az "erő". En is szívesen kipróbálnám a ricinus olajat, csak Angliában élek, és fogalmam sincs hol lehetne beszerezni. Majd utána nézek:-)

    VálaszTörlés
  2. Á hát a tűzfészekben vagy ! Én Angliából rendelem az olajaimat. Ha jó ricinus szeretnél://www.akuawood.co.uk/ a jamajikai ricinus híresen jó .

    VálaszTörlés
  3. Hihetetlen, hogy te mind témában otthon vagy:-D
    Koszi a linket! Ma akkor meg is rendelem.

    VálaszTörlés
  4. atyám, mekkora szempillák! :o
    csodálatos... én most épp a max factor xperience-ét használom, nagyon jól bevált, de egyszer olyan kíváncsi lennék rá, hogy egy high end spirál mit művelne velük! :D Szerencsére egész hosszúak a pilláim, de elég világosak, ezért festeni kell őket, hogy szépek legyenek.

    VálaszTörlés