2011. július 26., kedd

ARMANI sminkelés !

            Ma vettem meg az ELLE magazin augusztusi kiadását (nem tudom mikor jelent meg? ) és a 3.oldalon találtam egy "közérdekű felhívást" miszerint  szeptember 2-4 között Armani szépségnapot tartanak a Mamutban lévő Douglas parfümériában ahol az első 60-an jelentkező részt vehet egy 30 perces profi face desinger (de szép magyar kifejezés,tetszik komolyan így olyan provokatív nem egy halandó sminkes hanem egy félisten egy  face desinger  dolgozik majd rajtam ,persze ha bejutok ) sminkelésen és megismertetnek a bevezetésre kerülő arcápolási  termékekkel.

Nos én jelentkeztem.Ja e-mailban kell jelentkezni.

10 megjegyzés:

  1. Szorítok, hogy sikerüljön bejutnod :)

    VálaszTörlés
  2. Ha sikerül bejutnom fotót is készítek és felrakom ,ha jól sikerül a kép a fejlécet is lecserélem :))))))

    VálaszTörlés
  3. nagyon ügyesek az armani sminkesek, na megy ugye armanival sminkelnek... isteniek a termékek, de vennék végre belőlük...

    VálaszTörlés
  4. Hát én úgy érzem kihívás lennék számukra :)) rajtam aztán letesztelheti a tudását, mit tud kihozni belőlem,itt nem a tudásukra célzok hanem a külsőmre ...

    VálaszTörlés
  5. szia! rem sikerult bejutnod! :-))
    am milyen cimen lehet jelentkezni?
    bar gondolom mar betelt de ha megse...

    VálaszTörlés
  6. ja és a neved,e-mail,születési év,lakhely amit be kell küldeni

    VálaszTörlés
  7. Szorítok, hogy sikerüljön bejutnod.

    VálaszTörlés
  8. Köszi lányok , csak azért izgat mert szeretnék feltenni egy jó képet előtte/utána stílusban. Addig míg nem volt blogom a Chanel évek óta folyamatosan bombáz leveleken keresztül teszterekkel,sminkelős meghívókkal ,de nem érdekelt,most változott a helyzet remélem most ősszel is kapok :).

    VálaszTörlés
  9. Tetszett ez a bejegyzésed, nevettem, miközben olvastam! :D "egy félisten, egy face designer dolgozik rajtam..." haha aranyos vagy :)

    Remélem sikerül(t) bejutni!

    VálaszTörlés