2014. február 20., csütörtök

Springfield körömlakkok - gyorsteszt

Sziasztok!
Gyorsteszt, gyorsteszt mert még a héten tart az az  akció, aminek a keretein belül 499 Ft.-ért megvásárolhatók a Springfield körömlakkok. De vajon megéri?
Nézzük a színeket:







Nagyon vegyes a mezőny, a krémes finisű körömlakkok egyszerűen szuperek! Második rétegnél szép a fedés, kivétel a sárga, ebből 3 réteg kell,  gyorsan száradnak, 3-4 perc alatt tapintástűrőek, magas fényük  a száradás után nagyon szép. A glitteresek viszont lassabban száradnak,  hologramos glitterek, sötét színeken nagyon szépen mutatnak. A fotók árnyékban  készültek, nagy méretűek:



Ár/érték  arányban nagyon megéri, ha tetszenek a színek.Nekem nagyon tetszik az összes szín, az este felkentem mindet 1-1 körmömre, a lime zöld nagyon jól néz ki körmön, a körömmargarétán nem látszik mennyire üde, tavaszi szín, nem neonos. A barack is kedvenc, a babakék is szuperül néz ki, nagyon hasonlít egy Essie lakkomhoz.
Körülbelül, csak saccolok, a krémesekből 15  szín kapható, vannak sötét színek is, a glitteresekből vagy 5-6 színt láttam.

Tetszenek a színek? 
Melyik a kedvenced ezek közül ?

12 megjegyzés:

  1. Mindegyik nagyon szép, és tavaszias (jó, a Night nem annyira). Nagyon vágyom már színekre, üdékre, még nézni is jó őket :)

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik lakknak szép színe van, de nekem a Coral tetszik a legjobban.:))

    VálaszTörlés
  3. Szépek a krémesek. Hol van az akció? A Nailland-ban nem találtam.

    VálaszTörlés
  4. Én az Aréna plázában lévő Springfield ruhás üzletben vettem, igen ezt elfelejtettem írni, h ruhás bolt, nagyon meglepődtem, h vannak kozmetikumai is, igaz nem gyakran járok ebbe az üzletbe.

    VálaszTörlés
  5. A Coral és a két glitteres nagyon csecse :)

    VálaszTörlés
  6. Szép tavasziasak, üdék, ár annyira nem fognak meg, hogy megvegyem őket, biztos azért, mert már vannak ilyesmi színeim (úgy látszik most erős a reális énem :))

    VálaszTörlés
  7. -Ah, hát az a barack szín. *-*

    VálaszTörlés
  8. a barack szín nagyon bejön, de egyébként mindegyik tetszik. *-*

    VálaszTörlés
  9. @Manna: nemcsak a barack, mind nagyon szép fényes, épp most használtam őket, 5 színt a két kezemre, egy kis tavaszias manikűrhöz :D

    VálaszTörlés
  10. Ha már barack, az én körmömön most a tőled szerzett Essie van:) nem tudok ebből a Springfield eresztésből kedvencet választani, nagyon tetszik mind, jó kis tavaszi színek!

    VálaszTörlés
  11. Tegnap megvettem a Coralt és a Coral Clarot, alig várom, hogy kipróbálhassam őket! :)

    VálaszTörlés