2014. február 27., csütörtök

INGLOT - Liquid Eyeliner 42 Silver

Sziasztok!
Ma az Inglot fekete-ezüst csillámos tusról írnék pár sort.
Decemberben vásároltam, azóta jó pár alkalommal használtam, ideje volt bemutatni.
Vigyázat, egy napi sminkes kép is felkerült a blogra!  :D
Volt egy időszakom, mikor pár évig szemceruza helyett krémállagú tust használtam.
Elsőnek a Gurelain-től, majd a Bobbi Brown márkától, nem tudok cicaszemeket festeni, de kontúrnak szeretem. Viszont a folyékonnyal soha nem tudtam mit kezdeni, nem tudtam szépen használni.
Az Inglot  standnál csak kíváncsiságból húztam egy csíkot a kézfejemre, mivel sok színben volt kapható, megakadt a szemem rajtuk. A csík annyira jól sikerült, hogy vettem egy feketét, de nem sima feketét.
 Az Inglot folyékony tusa nagyon jó minőségű,  gyönyörű fényesre szárad,  az ecset kemény és rugalmas, könnyű használni. Egész nap kitart, de a lemosása nagyon könnyű, egy mozdulattal eltávolítható.
Összeszedve minden bátorságom, feltettem egy képet, ez pár hete készült (a barna Jessica körömlakkos poszt környékén).
A termék szuper de én mégis jobban szeretem a krémállagú szemhéjtusokat, pedig a Bobbi annyira tartós, hogy valóságos gyötrelem lemosni, de akkor is ezt szeretem jobban. Erről itt írtam, jó régi de semmi baja, kiválóan használható. Kizárólag ferde végű ecsettel tudom használni.

Az Inglot  Liquid Eyeliner folyékony tust nagyon ajánlom, ha olyan országban, reptéren jársz ahol kapható, mindenképp próbáld meg legalább, az árára már nem emlékszem mert több terméket vásároltam, de olyan 3000-3500 Ft. körül lehetett.

Használsz tust?  Ha igen, milyen állagút ?
(Aki cicaszemeket tud festeni vele, az ne írjon kommentet, mert nagyon irigy leszek, igaz a rohamosan megjelenő/mélyülő ráncocskák miatt nálam ez már tudással is nehezem menne, úgyhogy 2x irigyebb leszek :D)

12 megjegyzés:

  1. Tök jól áll,én Neked kötelezővé tenném -jogszabályilag -a tus viselését.Sőt, beleírnám az Alaptörvénybe is.

    VálaszTörlés
  2. Én is a Bobbi Brown tégelyes tust szoktam használni, bár elég ritkán mert nem szeretek macerázni vele.
    Ilyen ecsetes végű tussal mint az Inglot pedig olyan szép vonalat tudok húzni, mintha egy 5 éves gyerek rajzolta volna, úgyhogy ilyesmire nem merek beruházni :)

    VálaszTörlés
  3. Én bobbiból a caviar ink,és a violet ink árnyalatokat használom,ferde ecsettel,de ezen kívül rendszeresen veszem a chanel filctoll szerú tusát is ,amit kb mindig leejtek,amire kettétörik,és dobhatom ki,de ettől függetlenül szeretem azt a kivitelt.ecsetesem nincs is,nem tudnám használni szerintem :-D

    VálaszTörlés
  4. @Ayesha: köszi :)

    @Yndre: a megjegyzésed olvasva teljesen kikerekedett a szemem annál a résznél, h : "Ilyen ecsetes végű tussal mint az Inglot pedig olyan szép vonalat tudok húzni" ....no, akkor ezen a téren egyformán tehetségesek vagyunk :D
    A felső szemhéjamon még elmegy, de az alsó szempillatöveknél még kipróbálni sem mertem a folyékony Inglotot :D

    @suzie: Chanel tusom még nem volt, régen üzletben próbáltam de nem boldogultam vele, nagyon vastag vonalat tudtam csak húzni és a felső szemhéjam annyira keskeny , h kb. 1,5 mm lehet :D



    VálaszTörlés
  5. Én a szemüveg miatt nem szeretek tusozni, meg amúgyis kicsi a szemem, meg alig látszik valami ha kontúrozok, úgyhogy egyelőre csak a szemceruzás verzióval próbálkozom. :D Áldás az élet szemüvegesként...

    VálaszTörlés
  6. Erzsi, most szerintem én sem a chanelt fogom megvenni, mert tavaly kijött bobbiból is egy olyan filctoll szerű, és biztosan olcsóbb a chanelnál. A chanellal nem volt csíkvastagság gondom, arra is tökéletes volt pl, hogy a tincses műszempilla ragasztóját egy vékony tusvonallal tűntessem el bulizáskor.

    VálaszTörlés
  7. Erzsi! Nincs mit szégyenled magadon! Nagyon csinos, energikus, nyitott nő vagy! Szívesen látok tőled "napi smink" fotókat!

    VálaszTörlés
  8. Én szeretem a tusokat. Volt sok ilyen kis ecsetes, folyékony, de már jóideje krémeset használok. Lehet, hogy másnak unalmas, hogy mindig cicaszem-vörös rúzs kombóban rohangálok, de nekem nem,mert sose sikerül pont olyanra, mint szeretném. Gyanítom, ebben nagyon sok szerepet játszik az,hogy alig látok a bal szememre szemüveg nélkül.:D Most vettem újat,az előzőt másfél évig használtam,mostmár kezd elöregedni, de majdnem el is fogyott.
    Anyumat próbáltam megtanítani a tusra, de azt hiszem, ő már 50 éves fejjel ezt nem fogja megtanulni,mert nem akarja. Egyelőre fél siker, hogy az alapozóját sikerült a bőrszínéhez igazítanom,és rendes ecsetekkel ellátnom. :D

    VálaszTörlés
  9. (ui,most látom az oldalsávban a kék holora rózsával nyomdázott manid, nagyon csecse. :) én most két hónapig nem körmözhetek,majd megpusztulok :( :irigy: :D )

    VálaszTörlés
  10. @suzie: én nagyon rég, még (i.e.1990 évek) próbáltam, bizonyára amit Te használtál már újabb változat.

    @Zita: köszönöm, kedves vagy:) Kissé gátlásos vagyok, 40 (év) és 70 (kg) felett, még tükörbe sem nézek szívesen :D

    @Melantha: ó, de menő sminkben pompázol :)
    Anyukádnál még próbálkozz még, a mi korosztályunk nehezebben rábeszélhető, de nem reménytelen :)

    VálaszTörlés
  11. A rúzs az oka mindennek. Imádom, és más nem illik hozzá:D
    Anyunál próbálkozom,de alapvetően htb, és így keveset sminkel. Nem reménytelen,mert ha alkalom van,már nagyon szépen kikészíti az arcát. Büszke vagyok rá:)

    VálaszTörlés
  12. Na azt hiszem újra fogom pörgetni az összes arcápolós bejegyzésed, mert én is szeretnék majd ilyen sima arcbőrt ennyi évesen, mint amilyen Neked van!
    Jól áll nagyon a tus és most el is szégyelltem magam, hogy nem használom manapság egyáltalán se a tust, se a ceruzát, szóval jövő héttől változtatok ezen az tuti :)

    VálaszTörlés