2014. február 21., péntek

OPI Amazon...Amazoff

Sziasztok!
Ma az Opi Brazil kollekcióból hoztam egy újabb színt.
Az Amazon....Amazoff egy nagyon szép kékeszöld, petrol zöld szín nem lenne annyira különleges, láttunk már hasonlót, a  finish és a pillanatok alatt száradó formula teszi számomra különlegessé.
Valamint ez a szín ku..., nagyon jól áll a bőrtónusomhoz, imádtam ránézni erre a színre.
Nézzétek  az ecseten is milyen szép, apropó ecset, az OPI LS mini körömlakkoknál nem szerettem az ecsetet, mert nagyon duci volt, alig lehetett visszatunkolni a parányi üvegben és a használata sem volt könnyű. Ezek (Copacabarbies szett)  a mini lakkok már nagyon jó ecsettel lettek ellátva, könnyű használni, nem marad rajtuk túl sok lakk, keményebb, rugalmas az ecset.
 Ehhez hasonló színem nincsen, azért kerestem két közelálló színt, az egyik a Deborah Lippmann - Green Eyed Lady (sokkal szebb körmön mint az üvegben) és az A-England Saint George, amit még mindig nem próbáltam ki, pedig november elején vettem.

 Az alábbi képen, árnyékban fotóztam le a kezem, a körömlakkon nincs fedő lakk, szerintem így fényesebb volt!
Akármennyire tetszett, mióta megy a körömnyomdázás, nemigen  használok színeket simán, legalább a gyűrűsujjamra kell egy kis cicoma:) Ennél a színnél díszítésnek, nyomdázószínnek  a fehér, ezüst , fekete vagy arany jöhetett szóba (ha van más ötleted, várom), aranyos kedvebe voltam.
Mintalemezeket a Pueen 24 B új szettből választottam, a jobb kezemen lévő körmökre az 55 lemezről a szappanbuborékos, vagy szénsavas ásványvíz pezsgésére emlékeztető mintát használtam, a másik kezemen lévő körmeimre a 65-ös lemezről egy részletet, nos ez nem igazán tetszik, túl vastagnak, kidolgozatlannak tűnt a minta. Nyomdázó körömlakk a jó öreg CG Passion volt.


 Rájöttem mitől mosódik el a nyomdázás!  Nem szabad a fedőlakkot 2x áthúznia nyomdázott mintán, mert az első ecsethúzás feloldja és a 2.-től már elkenődik, ez az alábbi képeken jól látható, a buborékosnál egy ecset húzással megoldottam, a másodiknál nem tetszett és még egyszer  átmentem rajta a fedőlakkal, SV -et használtam.


Tetszik ez a szín?
Milyen színű a mai lakkod?


14 megjegyzés:

  1. nem az én színem, de rajtad nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen mutat a körmeiden! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, akkor jól láttam, h jól áll :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem nagyon bejön :) Igen a fedővel én is tapasztaltam, hogy óvatosan kell bánni :/

    VálaszTörlés
  5. Ezt a színt még biztosan megveszem,max a rózsaszíneket eladom...túl nagy mennyiség nekem, sosem használom el. Bocsi, az előzőt ki kellett töröljem, mert álmosan írtam és egy kicsit hibásan :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik ez a szín. OPI-val szinte lehetetlen mellélőni. :) A nyomdázásaid pedig mindig tetszenek, a nyomdázós lakkszíneid mindig harmonizálnak az alap színnel. :)

    VálaszTörlés
  7. Imádom ezt a színt, nekem tipikusan olyan amit nyáron és télen is szívesen hordok :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szeretem ezt a színt, a Moyrának van egy hasonló a Gel Look kollekcióban.
    Nyomdázásnál arra is vigyázni kell, hogy csak a fedőlakk érje a körmöt, az ecset ne, mert az elhúzza a mintát - nem tudom, mennyire érthető. :)

    VálaszTörlés
  9. Még nem próbáltad ki a Saint George-ot!? Az egyik legszebb lakk!!!

    VálaszTörlés
  10. @Monic: még nem volt rá időm :(
    Pontosabban, mindig volt valami szín ami jobban érdekelt, egy ilyen szép lakknál már megnyugtató a tudat, h megvan és bármikor kenhetem, jelenleg a sötétkék körölakk korszakom élem, de tényleg innentől kezdve (oké van 1 limitált azt megveszem) nem kell több sötétkék körömlakk :D

    VálaszTörlés
  11. Igen, a fedőlakk ecsetével óvatosan kell bánni a nyomdázás után, jól és érhetően írtad :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon tetszik, csodás szín! :)

    VálaszTörlés
  13. Van ugyanilyen színem, ha jól emlékszem még a dagi üveges Essence kolleksönből:)

    VálaszTörlés