2013. március 4., hétfő

OPI Couture de Minnie - Summer 2013 Nail Polish Collection swatch


         Ígéretemhez híven itt a 2. előzetes színmintákkal, az Opi további nyári  kollekciójáról.
 A tavaly megjelent Vintage Minnie Mouse kollekció után itt a folytatás,  a Couture de Minnie 2013-as nyári kiadása. Az árusítás kezdete 06.01.-re van kitűzve, lehet hozzánk 2-3 hét csúszással érkezik, ez nem biztos, de érdemes várni, itthonról szerezhető be a legjobb áron.
Abszolút  sikerre ítélt színek,  szinte kötelező jellegű számomra, imádom  a piros Liquid Sand-ot,  gyönyörű színe, a parányi piros glitterekkel, nem hasonlít az Opi The Bond Girls kollekcióban található Jinx-hez, az korallos piros, arany és piros glitterekkel, míg ez csak piros színű glittereket tartalmaz.





A tavalyi Vintage Minnie kollekcióról lemaradtam, de igyekszem abból is 2 darabot beszerezni, ennél viszont már résen leszek :)
Valószínűleg lesz 4 darabos mini  szett, tavaly is volt.

A Chic  From Ears To Tail swatch és poszt itt látható.


Kedvenc színed ebből a kollekcióból ?

20 megjegyzés:

  1. Nekem a rágórózsaszínen kívül az összes tetszik, főleg a glitteres meg a liquid sand, nagyon szép kis kollekciót raktak össze OPIék, megint :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek, választani sem tudnék. :)

    VálaszTörlés
  3. nekem a pink és a glitteres topper a favorit. :)

    VálaszTörlés
  4. OMG *.* Óriási Minnie rajongó vagyok,az előzőből is az összeset megvettem... Nagyon örülök,hogy újra lesz valami Minnies :D :D és csodálatosak a lakkok... Szereleeeeem (L) Megnézem majd vannak-e hasnló piros színeim az alapján döntök majd,hogy melyikeket veszem meg....az összes nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. ÓÓ!!!!
    Mindegyik gyönyörű!! :D

    VálaszTörlés
  6. A Difinite... meg a liquid sand :)

    VálaszTörlés
  7. a Minnie Style-t elfogadnám (bár akkor már a többit is... : )

    VálaszTörlés

  8. Azt hiszem mind a két nyári kollekció nagyon szép, hála a mini szetteknek esélyes, hogy a két kollekcióból mindet megveszem:)

    Viszont ha nem lesz mini szett, a kollekcióból az ML55 és Ml59 biztos befutó nálam, szép még az ML56-57 kár őket kihagyni, a piros szín szerelmesei pedig imába foglalják majd az ML 58-as szín megalkotóját :)

    VálaszTörlés
  9. Mind gyönyörű, de ha muszáj választani, akkor az 55 a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  10. Definite Moust have!! Micsoda név! Ez tényleg kell:)

    VálaszTörlés
  11. chich from és a minnie style a kedvenc!!

    VálaszTörlés
  12. talán ez az első kollekció, ahol az összes nagyon tetszik! remélem lesz mini, mert ha nem nagy sírás lesz, hogy melyiket válasszam :P

    VálaszTörlés
  13. a minnie style nagyon édes :)

    VálaszTörlés
  14. Hát Nekem ez még mindig érdektelen :D nem tudom miért de a rózsaszín és a piros lakkok mostanában egyáltalán nem hoznak lázba. olyan láttuk már érzésem van. szépek a swatchok de nem hiszem h ölre megyek értük :)

    VálaszTörlés

  15. @Netti: akkor ezt a kollekciót együtt fogjuk megnézni az üzletben:D Nagyon szép színek, a képek nem adják vissza 100%-osan, iszonyatosan fényesek, nem is írok többet, majd szólok ha kaphatóak lesznek :)

    VálaszTörlés
  16. Boring! Nothing new here but some will like the red Liquid Sand one I am sure - I just am not behind he liquid sands at all personally.

    VálaszTörlés
  17. Az 56 és 59 enyém lesz! :) Élőben szebb mint képen? Ajjaj...

    VálaszTörlés