2012. május 10., csütörtök

Szuper zsákmányom


Sziasztok!

A mai bejegyzés egy kis bemutató, arról a webshopról ami újonnan találtam és  ahonnan szépségápoláshoz igazi "kincseket" lehet rendelni.


Mindenbe "belemásztam" egy kicsit de amit ismerek régebbről az uborkamag olaj, kávébab vaj és az Adzuki bab őrlemény, mind remek alapanyag.
Valamint ezek a legolcsóbbak, legtisztábbak, nem tartalmaznak tartósítószereket, nem hígítják, töményen tartalmazzák a hatóanyagjaikat.

Amit vásároltam :
Amit ajándékba kaptam:

 A számlát azért tartottam fontosnak befotózni, hogy  lássátok vásároltam és a termékek hatékonysága az alapja az elkövetkezendő bejegyzéseben olvasható áradozásaimnak.
Egy gyors ismertető a termékekről a webáruház lapjáról bemásolva :

Tucuma vaj

Finomítatlan, hidegen sajtolt növényi vaj. Gazdag Omega 3, 6 és 9 és A, B, C vitaminban és antioxidánsokban. Intenzív hidratáló hatású. Természetes magas laurinsav és mirisztinsav tartalma segít megnyugtatni a fejbőrt, a száraz, sérült, vegyileg kezelt hajat. Használatával ismét szép, fényes hajad lesz! A szilárd vaj kb. 30 fokon olvad.
Használhatod ajakbalzsamok, krémek, hajápolók, masszázskrémek és testvajak alapanyagaként, 2-100%-ban.
A tucuma vásárlásával hozzájárulsz az amazóniai esőerdők, természetes élőhelyek megmentéséhez. A tucuma vajat vadon élő fák terméséből a helyi közösségek készítik, ezzel tisztességes jövedelemhez jutnak és a fenntartható termeléssel nincs szükség a fák írtására.
Származási hely: Brazília
Ára:  50 g/ 3100 Ft.-

Uborkamag olaj

Könnyű szerkezetű, nem zsíros, hidegen sajtolt olaj. Rendkívül hatásos, könnyen felszívódó hidratáló, enyhe uborka illattal. Esszenciális zsírsavakat, fitoszterolokat, B, E és C vitamint, ásványi anyagokat tartalmaz.
Hatásos különböző bőrelváltozások, mint ekcéma, pattanások kezelésében. Gyulladáscsökkentő hatású, segít helyreállítani a bőr nedvességtartalmát, gyorsítja az irritált bőr regenerációját. A bőr idő előtti öregedését lassítja.
Bármilyen bőrápoló termékben használható – arckrémek, testápolók, masszázsolajok, szérumok, maszkok, sminklemosók, szappanok, borotválkozáshoz használható kozmetikumok. Segít csökkenteni a szem alatti karikákat, halványítja a foltokat.
Száraz, érzékeny bőrre is ideális használni
Ára: 20 ml / 1850 Ft.-


 A Ximenia olajat hajolajként is használják kondicionáló hatása miatt, de masszázsolajként is kiváló, bőrpuhító és a repedezett bőr kezelésére is alkalmazható.
A növény magja 60-70% olajtartalommal rendelkezik. Nagy előnye, hogy nem száradó és nagy egyszeresen telített zsírsavtartalommal rendelkezik, mely étkezésre is alkalmassá teszi. Jelentős olajsav tartalma van, valamint különlegesnek tekinthető a ximén-sav tartalma, mely a bőr hajszálereinek működését serkenti, továbbá gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy működést szabályozó hatása van.
  A bőr hidratáltságát közel 20 nap alatt, 3%-os Ximenia olaj tartalmú készítménnyel történt kezelés 44%-kal növelte. Ennek következtében nagyon hatékonyan alkalmazható az öregedő bőr kezelésére. Nem csak védi, puhítja, hanem újrastrukturálja a bőrt. Kiemelkedik akne ellenes hatása. Ha a szem környéki ráncokat szeretnénk eltűntetni, megtaláltuk a megoldást. A törékeny, száraz hajat könnyen hatékonyan kezelhetjük olyan hajápoló samponokkal, melyek Ximenia olajat tartalmaznak. 
Ára: 50 ml/1900 Ft.-


Az adzuki babot a japán nők évszázadok óta használják bőrradírként.
Megtisztítja a pórusokat, így a bőr jobban felveszi a hatóanyagokat. 
 Ára: 100 g / 280 Ft.-

Rizskorpa
  A rizskorpát a japán nők évszázadok óta használják bőrápolásra.
Tisztító, bőrpuhító, halványító hatasú.
Javítja a bőr anyagcseréjét, vitalizálja a sejtmegújilást.
Nem irritatív, érzékeny bőrre is nyugodtam használható.
Ára : 200 g / 890 Ft.-
Finomítatlan hidegen sajtolt növényi vaj Amazóniából. Nagyon magas vitamin és ásványi anyag tartalmú. Szintén magas a laurinsav, mirisztinsav és olajsav tartalma. Nehezen avasodik, olvadáspontja 33 fok. Intenzív hidratáló, javítja a bőr rugalmasságát. Különösen előnyös a sérült, vegyileg kezelt, göndör hajra. Használható ajakbalzsamok, szappanok, krémek, testápolók és hajápolók alapanyagaként. (0,5%-tól 10%-ig)
A murumuru vaj vadon élő fák terméséből készült, fair trade termék. Vásárlásával segítesz megőrizni az Amazonas-medence természetes élővilágát. A bennszülött közösségek gazdasági körülményeinek javulásával és a fenntartható gazdálkodással elkerülhető az esőerdők további irtása.
Ára : 50 g / 3400 Ft.-


Isteni kávé illatú, selymes vaj, magas anti-oxidáns tartalommal, természetes fényvédő, fitoszterolokban gazdag, ami segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát,  rendkivüli hidratáló hatású. segíthet a cellulitisz kezelésében.
Ára 100g /3100 Ft.-


Ma láttam  újdonságokat a webshopban, viszont én régebben külföldről már rendeltem és használtam a különböző virágvizek, ezek közül is a legkiválóbb a Varászmogyoró víz.
Lányok, aki szereti és használja a természetes hidegen préselt  olajakat, vajakat nézzen be a webáruházba, nagyon sok különleges, itthon eddig nem beszerezhető termékeket találhat, plusz minden termék használatához recepteket is találtok.


Holnap az egyik megvásárolt termékkel és meglepivel jelentkezem, előzménynek csak annyit, nem akarom elhinni mennyire jó a hajamnak a termék :)

8 megjegyzés:

  1. Az adzuki bab tényleg szuper radírozásra én most adzuki babos szappant használok (Nadler szappan)
    Jó kis cuccokat rendeltél :)

    VálaszTörlés
  2. Úristen Erzsi, kell az összes, nagyon kipróbálnám az ilyen dolgokat, fő a természetesség :))))))))))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon érdekesen hangzik szinte mind! :)

    VálaszTörlés
  4. Hú, nagyon izgi dolgokat vettél! :) Hasonló beszerzőkörúton voltam ma én is, de nem rendeltem, hanem boltban vásároltam.

    VálaszTörlés
  5. Ja, és ha az uborkamag olajról lesz majd tapasztalatod, szívesen olvasnék róla, mert szemeztem vele én is.

    VálaszTörlés
  6. @FF blog by Lea: megnéztem a zsákmányod, írtam is a megjegyzésben, mi az amire kíváncsi vagyok :)
    Az uborkamag olaj nagyon jó hidratáló, én szempilla erősítésére, hajpakolásnak és száraz hajra hajfénynek használtam, remek olaj csak kevesen ismerik.

    @Ani:az adzuki babot nagyon szeretem én is, de az első találkozásom vele sokba került, mivel B. Brown márkából vettem, a blogon van is róla bejegyzés, úgyhogy nagyon örülök, hogy ilyen olcsón lehet kapni, mert nagyon jó bőrradír, vegyi anyagok nélkül :)

    VálaszTörlés
  7. De jó dolgokat vettél!
    A kávébab vaj (még nem is hallottam róla) nagyon jól hangzik, körbenézek én is!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon klassz dolgokat vettél és az ajánló is szuper, köszönöm, magamtól sose talátam volna rá!

    VálaszTörlés