2012. május 13., vasárnap

BB krém - Estée Lauder


Sziasztok !

Újra belebotlottam egy olyan termékbe amiről azt hittem nem fog érdekelni.
Az Estée Laudernek van pár nagyon jó, kiváló arcápolókrémje , de azok már nagyon magsa árkategóriába tartoznak. A többi meg nem érdekes számomra.
Elsőnek,  parfüm vásárlás során kértem mintát az BB krémjükből, nem volt csak a sötétebb színből, de tesztelésre ez is megfelelt.





Erős uborka illata van ami hamar elillan vagy hozzászoktam. Közepesen vastag krém.Könnyen eldolgozható, fedése enyhe, nagyobb mennyiség használatával sem fedd erősebben, nem mard foltos, szépen eloszlik.  Matt, púderes tapintású marad a bőr felvitele után.
Ami még mellette szól, hogy a Krémmánia oldalán látott összetétel elemzésnél  sok zöld pöttyöt tartalmaz, igaz ez is szilikonalapú, de nem okozott nálam problémát.
Szerintem normál és zsíros arcbőrre a legalkalmasabb, ha már hidratáló kell alá, az azt jelenti nem a megfelelő BB krémet használod, ezt azért írom, mert sok helyen olvasom, hogy hidratálókrémet tesznek alá. A BB krém attól szuper, hogy egymagában megoldja a hidratálás, enyhe fedés, fényvédelem problémáját.

Két árnyalatban kapható, ez a világosabb, ami szerintem NW/NC 20-as bőrárnyalattól alkalmazható, akinek ennél világosabb a bőre annak sötét lesz.

Összességében 10/8 pontra értékelem.
Ára: 30 ml / 9400 Ft    (kb 2 hónapra elég)

DE, ma még él az akció az E. Lauder üzleteiben, ahol bármilyen termék vásárlásánál 2500 Ft. engedményt adnak. Így nekem 6900 Ft.-ba került.


Használsz BB krémet ?
Milyet és mennyire vagy elégedett vele ?

12 megjegyzés:

  1. Én jelenleg Garnier-nek használom a BB krémjét.
    Rengeteg ázsiai BB krémet próbáltam már de egyik sem volt az igazi . Ez sem a leges -legjobb de nagyon olcsó , jó az illata, pont jó a színe , jó a fedése és kb. 2 hónapja van meg és még a fele megvan úgy ,hogy mindennap használom . Én meg vagyok vele elégedve .Ha jól tudom 2000 ft-ért vettem .IGAZÁN MEGÉRI! Aki még nem próbálta az szerintem mindenképp próbálja ki !

    VálaszTörlés
  2. Én mintában bróbáltam ki a Lauder BB krémjét,nekem a világos árnyalat lett megfelelő,és mondhatom tényleg szuper,gondolkodós egy nagy beszerzése is!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szerettem volna ezt a krémet, de a világos is egyszerűen sötét nekem :( NC20 vagyok mostanság , ha lebarnulok.

    VálaszTörlés
  4. Ezekről a BB krémekről mindig eszembe jut, hogy én már évekkel ezelőtt is hidratálóba kevertem az alapozómat és ezt vittem fel, mivel vékony, de egyenletes fedést adott és nem is szárította az amúgy száraz orcáimat. Úgy látszik, szabadalmaztatni kellett volna, és most vagyonokat keresnék :D

    VálaszTörlés
  5. Haha, Lea, igen:D Én sajnos megvettem többet is, garnier, missha, lioele, meg loreal, a garbier rémes, érzékeny a bőröm ezt hozzáteszem, de előtte nem volt vele semmi baj, ettől egy nap után kb tiszta ragya lettem..... rémes érzés volt, fénylik, pedig nem zsiros a borom, nem fed, és még egyszer rémes érzés! ami meg a legjobb volt az a missha signature, de attól sem vagyok elájulva, 10 pan projektbe tettem, veglis egesz termeszetes hatasa van, de semmilyen hosszu tavu hatasa, meg bennem azert felmerult a kerdes, hogy ha ennyi jóság van benne (lsd krémmánia) akkor ugyan egy adagban mennyi lehet, pl fényvédőból (mert szerintem úgy kb lósz*rt nem érhet egyik összetevője sem), mindegy, legalább ha nem használt, nem is a ártott, már ez is valami... nekem a diy bb vált be, teszek bele hidratálónak mastic eye krémet/clinians hydra t-t, mattítani&primernek biderma sebium pore refinert, ilyenolyan szérumokat, mert miért ne, pici (de erős) fényvédőt, és mivel most épp köztes színem van, alapozó funkciónak chanel perfectio lumieret (világosabb) és la roche posy toleriane teint-et, ami ugy fed, hogy a korektorok is elszégyellik magukat, tehát 1:1 hígításban még mindig több mint tökéletes a fedése, és bár magában is egy színezett hidratáló, mégis fel van turbózva még minden mással, amit elvárok tőle. így tökéletes a szín is, és minden olyan funkciót ellát, amit én szeretnék tőle, de persze mindenki nyilván azt teszi bele amit az ő bőre megkíván, de alapozónak tényleg midnenkinek javaslom a la rochet, nem irritál még engem sem, és a szegényes színfelhozatalt simén lehet korrigálni egy másik alapozóval, stb... persze sokkal gazdaságosabb is, én kb kevesebb mint 10ml keveréket csináltam, és még mindig kb az egész megvan pedig vagy 2 hónapja ezt használom:D bocsi a regényért! lényeg hogy nekem ezek a bb-k nagyon nem, de lehet hogy az elvárásaim nagyok, nem tudom, de szerintem mindenkinek jobb választás a saját személyre szabott verzió a bevált termékekből.:)

    VálaszTörlés
  6. edit: 1:2 higitas, egy a la roche 2 a többi:)

    VálaszTörlés
  7. @Andi: sajnos nem csodaszer ez sem, viszont rohanós napokra remek,amiért én használom őket (Nars van még)elsődlegesen a kémiai hámlasztás miatt a fényvédelem,enyhén feddnek, és hidratálnak.
    Én este bombázom a bőröm különböző "finomságokkal" de erről is írok majd, mivel vannak új krémeim, ígéretesnek tűnnek, de még várok 1-2 hetet.

    Lányok tetszik a saját készítésű krém ötlete is, aki ennek neki kezd, azt jelenti ismeri a bőrét és ez a legfontosabb, így a megfelelő termékeket használja.

    A La Roche Posy termékeket régen használtam, pattanásos bőrre valót, de nekem nem váltak be, akkor még nem tudtam, hogy érzékeny a bőröm és ez a főproblémám. De ennek sok éve, azóta rengeteg új terméke jelent meg.

    VálaszTörlés
  8. Kb két hete használom a világosabb árnyalatot és eddig ez az egyetlen E.L. termék,amivel teljesen elégedett vagyok.Nem fényesedik ki,nem üt el,nagyon kevés elég belőle.Ha barnább leszek,majd meglátjuk,jó lesz-e a színe,de ez most szebben mutat,mint a Mishám...

    VálaszTörlés
  9. Kb két hete használom a világosabb árnyalatot és eddig ez az egyetlen E.L. termék,amivel teljesen elégedett vagyok.Nem fényesedik ki,nem üt el,nagyon kevés elég belőle.Ha barnább leszek,majd meglátjuk,jó lesz-e a színe,de ez most szebben mutat,mint a Mishám...

    VálaszTörlés
  10. én a Garnier BB Krémet használom. Nekem nagyon bevált pedig elég zsíros az arcom főleg már napközben. Plusz vannak pattanásaim és furcsa módon elkezdtem használni és vele együtt kevesebbek lettek a pattanásaim is. De ezek szerint van akinek épp az ellenkező hatást váltja ki.

    VálaszTörlés
  11. Én nagyon szeretem a BB krémeket. Lioele és Missha-t használok, sokkal szebb lett a bőröm, és az alapozót is lecseréltem ezekre!:)

    VálaszTörlés
  12. Annyi jót írnak róla itt ott (pl. Te is), hogy a végén megint ki fogom próbálni. Egyetlen egyszer teszteltem, akkor nagyon nem jött be. Egyékbént az ázsiai BB-ket nagyon szeretem, teljesen megváltoztatták az életemet és a sminkelési szokásaimat, ha lehet ilyet mondani.

    VálaszTörlés