2013. február 7., csütörtök

Talika - Gentle Eye Cleanser


Sziasztok Lányok!


        Több mint egy évvel ezelőtt itt már írtam erről  a szemfestéklemosóról.
Majdnem 3 éve ezt használom és az érzékeny szemeimnek tökéletes. Legutolsó vásárlásnál 3 darabot vettem mivel itthon nem kapható, de idővel ez is elfogyott.
Meglepődve láttam, hogy megújult a csomagolás és kézbevétel után azt is, hogy az összetétele is.
Az előző géles állagút jobban kedveltem és kevesebb is kellett belőle egy használathoz, ez most 20 ml-el nagyobb, 120 ml-es változat de szerintem 2x több ( 2x2 pumpa) kell egy lemosáshoz.

      A legfontosabb szempont amiért ezt használom, cseppet sem csíp! Nagyon sok márkával, természetes olajjal próbálkoztam de egyet sem találtam ami ennyire kíméletes lett volna extra érzékeny szemeimhez. Pár másodperces vattakorongos szempilla áztatás (soha nem dörzsölöm, nyújtom a bőrt, nem csak a szemkörnyékén, az arcon sem, sajnos idővel megnyúlik magától is, nem segítek rá)  után könnyedén és alaposan eltávolítja a sminket. A szempillákat is kondicionálja, erősebbek lettek, hosszabbak nem, de vastagabbak.
Ez annyira szépen és jól  hangzik, eddig!
Fotózásnál lettem figyelmes az összetevők listájára, nem tudom mit írjak rá, mivel szinte minden alkotóeleme erősen allergizálóhatású lehet, sőt utána eszembe jutott, 2 évvel ezelőtt a régi változatot Krémmániára is feltöltöttem, itt megtalálható.
Megnéztem a profilom Krémmánián, 172 véleményt írtam, 95 terméket töltöttem fel és 35 márkát, ezek 80%-a még a blog kezdése előtt volt, most is szívesen folytatnám, nagyon szeretem az oldalt, de nincs időm.

             Nem tapasztaltam semmi negatívumot az összetétele ellenére, egy ideig még kitartok mellette.
Beszerezhető: innen.


Számodra melyik  a legjobban beválltt szemfestéklemosó és miért?

8 megjegyzés:

  1. Nekem a Bourjois sminklemosója vált be nagyon, ugyan nem távolítja el a legerősebb sminket, pl. a vízálló tussal már eléggé meg kell harcolni, de mivel ilyesmi elég ritkán kerül az arcomra, nem zavar különösebben, mert a bőröm viszont nagyon szereti. :)

    VálaszTörlés

  2. @Belle: köszi, ezt még nem próbáltam, sőt még csak nem is láttam, de legközelebb megnézem :)

    VálaszTörlés
  3. Én a Bioderma lemosókért vagyok oda meg vissza, néha próbálkozommással, de mindig visszatérek, mert leszednek bármit, a szememet mégsem csípik :-)

    VálaszTörlés
  4. Nekem olívaolaj szedi le a szemfestéket, vagy pedig a Balea kétfázisú. Ehhez még nem volt szerencsém:)

    VálaszTörlés
  5. Most már kb 3 éve egy teljesen mezei Garnier Rózsás arclemosó tejet használok, ez a szemsminket is könnyen és tökéletesen leszedi( pedig erősen sminkelem a szemen, minden nap...)Régebben próbáltam Lancome és Clinique szemfesték lemosókat, de a Lancome olajos volt, nem is tudtam elhasználni úgy csípte a szeme.A Clinique pedig semmi extra, így megbeszéltem magammal hogy erre nekem nem érdemes sokat költenem.Viszont a Talikáról érdekesség hogy pár hónapja láttam egy-két terméküket a Müller Blaha Lujza téri boltjában, leghátul ahol tematikusan vannak szem és kéz- körömápolók.Nem emlékszem hogy pont ez a lemosó volt-e , de meglepődtem mert azt hittem itthon nem lehet ezt a márkát kapni.Én a Lipocil szempilla növesztőt használtam tőlük és mondhatom nagyon gyors és tartós szempilla növekedést okozott:)

    VálaszTörlés
  6. Én még nem találtam meg az igazit, most legutóbb egy garniert vettem, de nekem nem vált be :(

    VálaszTörlés
  7. Corvinban a Müllerben láttam Talika termékeket. Egész sokféle terméküket forgalmazzák a címkék szerint, de sajna intenzíven foghíjas volt az állvány. Én is meglepődtem, hogy kapható itthon.

    VálaszTörlés
  8. @Szilvia33: köszi, hogy megosztottad a tapasztalataid, a hasonló kommenteknek mindig nagyon örülök :)
    A Lipocil nálam nem vált be, legközelebb a krém változatot fogom kipróbálni, azzal kezdődött a Talika sikersorozata is, hátha az hatásos lesz nála :)

    @Stumpi: köszi az infót :)

    Régebben már írta egy olvasóm, h van Müllerben is, de elég ritkán jutok el Müllerbe és egyszer sem jutott eszembe keresni is ezt a márkát, majd legközelebb megnézem.

    VálaszTörlés