2013. február 1., péntek

Douglas - Box of Beauty és Mac Pro Longwear Paint Pots         Bizonyára hiányoltátok már a sminkcuccos bejegyzéseket, de az igazat megvallva most nem igazán érdekelnek.


 Az első ok, hogy rengeteg sminkcuccom van, persze  a rengeteg szó jelen értelme viszonyítás dolga, egy professzionális sminkeshez viszonyítva elenyésző, egy átlagos nő sminkkészletéhet  viszonyítva értelmetlenül nagy.
A második ok, hogy már szinte minden színem megvan, minden termékből amit szeretek, használok. Természetesen kellenek az újdonságok de már jobban megnézem, átgondolom mit vegyek meg. Lassan már a körömlakkal is vagyok, de ott rengeteg márka, új textúra van amit nem próbáltam és érdekel.

De  térjünk át a mai kis zsákmányomra.
A Mac Paint Pot-okat nagyon kedvelem, szép színek és tartósság jellemzik.
A ma megjelent  Pro Longwear Paint Pots  állandó készletben kapható (nem limitált! :)) 8 színből áll.
A promóciós képek és a valós színek között óriási a különbség.
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/149349_469438313118531_247432017_n.jpg
telefonnal készült  kép
 A reklámanyag láttán 4 színt szerettem volna venni, az üzletben már csak 1-et, a Let"s Skate színt,  amiről tavalyelőtt lemaradtam.
Végül még egy apróság velem jött és milyen jót tette, ugyanis ez is nagyon  tetszik, legalább annyira mint az áhított világos rózsaszín és jobban  néz ki szemhéjon. Én szemhéjfestéknek használom, de ezek annyira világosak, hogy rendeltetés szerint szemhéjalapozónak is használni fogom.
A 2. Paint Pot a Chilled on Ice, lehelet könnyű, parányi csillámokat is tartalmazó világos bézs színe.
 Az Allee plázában lévő MAC üzletet ajánlom, nem csak a Dougla törzsvásárlói kártyára járó kedvezmény miatt, hanem az eladók kedvessége, segítőkészsége és türelme is korlátlan.
De bármelyik MAC üzletben nagyon kedvesek és figyelmesek a vevőkkel.

Megvettem még a Douglas - Box of Beauty dobozkáját, épphogy csak belekukkantottam.
Sajnos a Pixibox-ról lemaradtam, pedig Valentin napi kiadás lesz, ezt most irigységből és gonoszságból írom, de remélem piros kondom lesz  a Valentin napi plusz és nem valami kis szép sminkcucc:D

Valamint szükségét éreztem, sok év után újra venni egy körömlakkozás javítására használható filcet, ezek meglepően drágák voltak, én a legolcsóbbat választottam, amihez egy fedőlakk is járt.


Azt hiszem lesz miről írjak egy darabig, szépen, sorra megyünk a termékeken, kivéve ha valami szép körömlakk érkezik. A gond, hogy tudom, érkezik!


9 megjegyzés:

 1. ez a chilled on eyes mennyire hasonlít a bare study-ra?

  VálaszTörlés

 2. @Zizitim: a bare study szín nekem nincsen meg, régebben néztem, próbáltam üzletben, szerintem ez szebb, vagyis nekem jobban tetszik mivel apró csillámos, gyönyörűen veri vissza a fényt.
  Alkalomadtán érdemes megnézni az üzletben :)

  VálaszTörlés
 3. Nem tudnának MAC-ék olyan paint potokat gyártani, amiket nem akarok megszerezni? :) Képek alapján mindegyik csodaszép. Nekem sajnos csak egy Painterly-m van (MÉG!), amit alapnak használok minden sminkem alá, de újabban annyira fehér vagyok, hogy néhol elüt a bőrszínemtől, bármennyire is eldolgozom. Ennek ellenére nem adnám semmi pénzért senkinek, imádnivaló és szupertartós!

  VálaszTörlés
 4. nekem douglas cuticle borolajam van az nagyon jo!
  paint pot-m nincs.deee majd erre is sor kerul:-)

  VálaszTörlés
 5. ez a box of beauty még meg is éri..a korábbiak valahogy nagyon nem jöttek be

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szépek a MAC paint potok :)

  VálaszTörlés
 7. aranyosak ezek a boxok, egyszer nekem is jut rá annyi pénzem h megvegyem őket :) hamarosan :)

  VálaszTörlés
 8. A pixiboxrol en is lemaradtam.:(

  VálaszTörlés
 9. "remélem piros kondom lesz a Valentin napi plusz és nem valami kis szép sminkcucc:D" ezen mekkorát nevettem :) :)


  VálaszTörlés