2013. február 10., vasárnap

OPI - A Butterfly Moment és Pink Yet Lavander


Folytatom az OPI Mariah Carey kollekcióban található körömlakkok bemutatását.
A Batterfly Moment egy gyönyörű, világos nude szín, nagyon visszafogott de épp ennyire elegáns, finom szín. Azt gondolom (mióta blogom van) mindenkinek kell legyen a körömlakk gyűjteményében egy nude árnyalatú körömlakknak, nos szerintem ez a legmegfelelőbb árnyalat, ami világos bőrszínnel is szépen mutat. Enyhe gyöngyházfénye van, könnyed,  nem csillogó.


Pink Yet Lavander - készüljetek fel most ódákat fogok zengni, de ezt kiérdemli!
Akik szeretik a glitteres körömlakkokat, tudják mennyire rövid életűek a körmökön és ahogy kezdenek pattogzani, egyből nagyobb darabokban válnak le. A Pink Yet Lavander-nél ilyesmiről szó sincsen! Nagyon tartós, mint az előző bejegyzésben már írtam, az összes 2013-ban megjelent OPI körömlakknál láthatóan nőt a tartósságuk, ami nagyon fontos szempont körömlakk vásárlásnál. Míg nem habarodtam bele a körömlakkokba, 3-4 naponta festettem a körmeim, nem szerettem ha már 2. nap kezdett megkopni a vége, természetesen számít a napi életvitel is, aki naponta 4-5 személyre főz, mosogat, azok még jobban tudják értékelni a tartós körömlakkokat (az idejük is kevesebb festegetni, nem csak a víz az ellensége a lakkozásnak :( )
Ez a glitteres fedőlakk az egyik gyöngyszeme a hatalmas glitteres körömlakk kollekciómnak, a világos rózsaszín, hatszögletű glitterek nagyon sok körömlakkon jól mutatnak, az apró hologramos glitterek pedig káprázatosan csillognak. Nagyon jól kihasználható fedőlakk, kiváló minőséggel társítva.

 Pár kép, én együtt használtam a két lakkot, a végeredményt szeretem.

Valósszín


Ezt a párosítás bármilyen alakalomra illetve hétköznapokon is viselhetőnek találom, ez most a nagy kedvenc, jelenleg is ez van a körmeimen :)
Nem tudom eldönteni melyik szín következzen, olyan érzés mint amikor megállsz a roskadásig teli gardróbszekrény előtt és arra gondolsz "nincs egy rongyom se, amit felvehetnék", segítsetek, melyik az  amire leginkább kíváncsiak vagytok.
Eddig 3 színről volt külön bejegyzés:

 Ebből a kollekcióból csak a Liquid Sand lakkok maradtak hátra.


Illetve, itt van még az Euro Centrale kollekcióból 6 szín:Nos, melyik legyen a következő körörömlakk a szerdai posztba ?

A lakkok beszerezhetőek az OPI HUNGARY üzletében, a lakkok 2400 Ft-ba (kb 10$) kerülnek, a mini szettek ára 3800 Ft. (kb 15$). Az árakat azért tüntettem fel dollárba is mert így látható, hogy  olcsóbban külföldről sem szerezhetőek be, a külföldi árakat jelentősen megdobja a szállítási költség!

16 megjegyzés:

 1. Annyira szép! Imádom ezeket a csillámos lakkokat, annyira sokféleképpen lehet őket használni és feldobják a legegyszerűbb alaplakkot is! :)

  VálaszTörlés
 2. Annyira nagyon tetszik ez a szín, és jó ez a párosítás :)

  http://norasbeautylife.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépek együtt, de a Pink yet lavander még magában is gyönyörű :) You're such a budapest vagy a Can't let go legyen a következő, van még 2 másik kedvencem is, de ha mindet felsorolom, akkor nem sokat segítek dönteni :)


  VálaszTörlés
 4. úú, stay the night-ra szavazok, eddig is jól álltak neked a sötétebb/erősebb színek, erre is kíváncsi vagyok! :)

  VálaszTörlés
 5. Ez az a párosítás, amiben anno beleszerettem a PYL-be. :-)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon tetszik mind a kettő lakk, de együtt még jobbak! :)

  VálaszTörlés
 7. A butteflyt nem akartam megvenni.vegul megvettem es nem bantam meg.isteni szine van

  VálaszTörlés
 8. Hűűűha! Külön is szépek, de együtt telitalálat!

  VálaszTörlés
 9. Álomszépek így együtt.
  Stay the night-ot szeretném megnézni. :-)

  VálaszTörlés
 10. Stay the night,még mindig! :)

  VálaszTörlés
 11. Amennyire rühellem a nőcit, annyira tetszenek a "lakkjai"... :]
  Stay the night-ot látnám legszívesebben :]

  VálaszTörlés
 12. nagyon tetszik! :) már facebook-on is néztem, hogy milyen szép, habár a gyöngyházas lakkok nem a kedvenceim, nekem is van egy rózsaszín és mostanában fedezgetem fel újra.
  egyébként néha én is úgy vagyok, h kinyitom a lakkos dobozkámat és csak nézek, hogy melyik legyen a következő. :)

  VálaszTörlés
 13. Annyira gyönyörűek, külön-külön és együtt is!!

  VálaszTörlés
 14. a csillám fedőlakk a kedvenc!! :)

  VálaszTörlés
 15. Jézusom, ezek gyönyörűek.

  VálaszTörlés