2013. február 27., szerda

MAC Archie's Girls - Lucky in Love, Black Swan, Lord It Up Elsőnek pár kép a MAC Archie's Girls kollekcióból vásárolt termékekről, a minőségüket illetően nem csalódtam, így ez a mai bejegyzés inkább termékfotós lesz.

Elsőnek nézzük a szemceruzákat.


A színek nagyon tetszenek, szép fényesek, erősen pigmentáltak. A puha, szinte már krémes állag viszont nincs a kedvemre, kicsit nehezebb használni, főleg ha vékony vonalat szeretnék meghúzni vele. A tartóssága annyira jó, hogy törvénybe kellene foglalni, hogy  csak olyan szemceruzákat árusíthatnának ami 10 órát is mozdulatlan marad, ezek a szemcerkák átmennének a teszten.
Ezenkívül gyönyörű lila színben és farmerkékben kaphatóak még.


A pigment. A Lucky in Love elnevezésű pigment, egy bájos, halvány menta zöld  ami a tavasz közeledtével megkívánta a szemem és talán a lelkem is. Sajnos az Aréna plázában lévő Mac üzletbe már nem kapható, én vettem meg az utolsó darabot. A pigmentet csak alapozóval vagy vizesen lehet használni, máskülönben 10 perc alatt eltünik, mire végeztem a fotózással , a simán felkent el is tűnt. Gondolom minden pigment alá kötelező valamilyen alapot használni.Ennek ellenére nem bántam meg, hogy megvettem a színe nagyon különleges.
Melyik termék tetszik a legjobban a kollekcióból, mit néztél ki/mit vettél meg?
Mit szólsz a menta színű pigmenthez, használnál/használsz  hasonló színt?
(Még nem próbáltam, kicsit félek tőle :D)

A következő bejegyzésben a rúzs következik.

Ui.: A Betty Bright rúzsról itt olvashatok és láthattok élethű képeket aszínről18 megjegyzés:

 1. Felni, nem felek, de viszont sose hasznalnak menta szint a szemhejamra vagy a melyitvonalba. Remelem nem veszed sertesnek, csak oszinten szoktam valaszolni. Nagyon kedvelem a blogodat:-)

  VálaszTörlés

 2. @Maria: nem-nem, azt is tudom, hogy szépen sminkelsz :)
  Azért kérdeztem, mert nem igazán láttam hasonló színt jövés-menés közben az "utcán" de gondolom ez a szín évszakhoz kötött és majd csak ezután szaladgálnak a csajok menta zöld szemhéjjal, ha nem Pesten én leszek az egyedüli :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha, nem tudom elkepzelni magamon vagy mason...NO WAY;-)

   Törlés
 3. A szemceruzák nagyon tetszenek, a másik két szín is csodaszép lehet.

  VálaszTörlés
 4. Ebbol a kollekciobol vennem kell par darabot.:-)

  VálaszTörlés
 5. Jaj, de szépek a ceruzák! (Pedig én aztán nem vagyok szemceruzás.)
  Nekem főleg a Veronica vonal szájravalói tetszenének (bár a pirosítót sem utasítanám vissza), de sajnos a hónap közepéig nemigen fogok a fővárosba keveredni, így valószínűleg ezekről most lemaradok.:/

  A menta színű pigmentet én mondjuk egy sötétebb kékes-zöldes színnel tudnám elképzelni, csak a szem belső harmadán, szerintem úgy nagyon jól nézne ki.:)

  VálaszTörlés
 6. Nekem a szemceruzák tetszenek nagyon! És ahogy olvasom, a többi szín is nagyon jó lehet, mindegyiket beszerezném. :D

  VálaszTörlés

 7. @Maria: elhiszem, mert sötét színeket használsz általában, én a sötét színekkel vagyok így mert úgy érzem öregítenek, nem csak ha én festem ki magam, mert az veszélyes, hanem ha más sminkkel, profik és akkor sem érzem jól magam a sötét színekben :D
  Meglátjuk mi sül ki belőle, ha nem más átküldöm privibe :D

  VálaszTörlés
 8. A szemceruzák (legalábbis itt Angliában) a permanens készlet részei, persze nem az Archie csomagolásban. A menta színű pigmentet én is tervezem megvenni és hordani, én bármilyen színt használok, és amit a blogomon látsz, azt én utcán is hordom, nem ijedek meg semmilyen színtől. :)

  VálaszTörlés
 9. Engem az is érdekel, hogy ki ez az Árcsi:D
  a szemcerkák dögösek, a menta pigmentet én is valami sötéttel ötvözve tudnám elképzelni,magában kicsit vérszegény.

  VálaszTörlés
 10. Remek, hogy megemlítetted a cerkákat, nekem mostanában ilyen nem moccanós dolog kellene, mert úgy tűnik, hogy szemceruza-gyilkos a pillantásom. Vagy csak magasak az elvárásaim :D
  Ezzel a mentával a vámpír kinézetem miatt én vigyáznék, mert szerintem egy másodperc alatt lesápasztja a teljes arcot. De körömlakkban lazán kenegetem :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 11. A szemceruzák nem igazán fogtak meg, persze szupik meg minden, de túl sok szemceruzám van és próbálok elzárkózni egy újabb potenciális jelöltől :D
  A pigment szerintem gyönyörű, abszolút hordanám, nagyon szép szín és nagyon tavaszi, bár mondjuk én am sem ijedek meg semmilyen színtől :)

  VálaszTörlés

 12. @Anitacska: megnézem majd a sminked a blogodon, szép ez a menta :)

  @Ayesha: Áricsiról inkább nem írók, nem szeretnék rémhíreket kelteni :D
  Köszi a tippet a mentához :)

  @Reni: ezek a szemcerkák kimondottan az szemcerka-gyilkos pillantással rendelkezőknek lettek kifejlesztve! :) Tényleg nagyon szuperek.

  @Apterous Angel: szemceruzából soha nem elég, vagyis én ebből használom el a legtöbbet :)

  Örülök, hogy ennyire bátor csajok olvasnak, összekapom én is magam a mentát illetően :)

  VálaszTörlés
 13. Szép mind, főleg a pigment :)

  VálaszTörlés
 14. Nagyon szep a pigment szine, egyelore en sem tudom elkepzelni magamon de basszus keresek valami hasonlo szinu szemjehpudert es kiprobalom! :D

  VálaszTörlés
 15. a pigmentnek gyönyörű színe van :)

  VálaszTörlés