2013. február 21., csütörtök

OPI - Avojuice mini kézkrém szett


          Egy nagyon cuki kézápoló szettre akadtam tegnap, valójában körömlakklemosóért mentem, de ha már LAKK-STOP van és a körmeim nem kapnak semmi újdonságot, a kezeim is megérdemelnek egy kis törődést, már elhasználtam az előző kézápolásra használt termékeket.
Nem a már ismert és nagyon jó Avoplex-et választottam, valami újat szerettem volna, olyat amit még nem próbáltam.


A bőségzavarában viszont nagyon nehéz dönteni, ezért is örültem meg mikor megpillantottam a mini kézkrémekből állított szettet. a szett ára 2500 Ft., amiért 6 darab, különböző illatú 30ml -es kézkrémet kapunk. A mini kéz-és testápolók külön is megvásárolhatóak 470 Ft.-ért. A 200 ml-es kiszerelések 2400 Ft.-ba kerülnek, de első alkalommal  szerintem a minit kell megvenni, kipróbálni.

A webshopból kimásolt termékismertető: 
"A különleges egzotikus gyümölcskivonatokból nyert illóolajok magas koncentrációjuk miatt serkentik a vérkeringést, rugalmasságot és bársonyosságot biztosítanak a kéznek. A természetes anyagokból készült Avojuice kézápolók a bort simává varázsolják és megvédik a káros külső hatásoktól."

A tapasztalataim 3-4 használat után:
- azonnal beszívódik, így bármikor használható a nap folyamán, egy csepp zsír vagy olaj nem marad a kezeken. Ez a tulajdonsága a legszimpatikusabb számomra, bekenem a kezem és 30 mp után folytathatom a dolgom, a vastagabb krémek este hasznosak.
-  2. használat után valószínűtlenül puha, selymes lett az egész kezem, nem csak a kézfejbőre, de a mosogatáshoz használt 60C° -os vízben  "edződött" tenyerem is.
-  mesés az illata, nem zavaró és hosszan tart., egy kisebb illatterápiával felér a használata.
bőséges illatválaszték, mindenki találhat az ízlésének megfelelőt vagy gyakran cserélgethetőek az illatok a mini változatnál. 

Végül  pár hír az OPI háztájáról.
Hamarosan kapható az "Óz a hatalmas" fantázianevet viselő kollekció, amiről  már mindenki hallott és látott képeket, de egy külföldi blogon nem láttam élethűen, le is írtam ezt a kollekciót, úgy gondoltam kihagyható. Lehet a monitorommal van baj, mivel az üzletben teljesen elbűvöltek a színminták.
A kollekcióban található csillámos-glitteres fedőlakkokat imádom (gondolom senki nem csodálkozik ezen :D),  különlegesek, egyediek, a  pasztell színek is szépek, nem annyira áttetszőek mint gondoltam.
Egyszóval, ezekért megéri felfüggeszteni a lakk-stopot.
Telefonnal készült kép :(
 Valamit, láttam a nyári kollekciókból kettőt, egy 5 és egy 6 színből állót, amint feltehetem a képeket, lesz róla bejegyzés, előjáróba annyit, még jobban várom a tavaszt, ugyanis ezek a gyönyörűségek április végétől lesznek itthon kaphatóak ;)

A kézkrémek, körömlakkok megrendelhetőek webshopból,  de a budapestieknek  ajánlom látogassanak el alkalomadtán az üzletbe, mesés élmény, ahogy belépsz az üzletbe, körülbelül 450 darab OPI körömlakk köszönt, a vásárlás is könnyű, kollekciókra bontva vannak kihelyezve a lakkok. Sok köröm-és  kézápoláshoz használható termék megtalálhatók még az üzletben, mindig vannak akciós körömlakkok 800 Ft.-ért  és itt vannak a legjobb körömmargaréták 250 Ft./darab.

  Kedvenc kézkrémed?

 


21 megjegyzés:

  1. A műkörmösöm mindig a jázminossal masszírozta át a kezem, és beleszerettem ebbe a krémbe! :D

    VálaszTörlés
  2. Én most az Essence kézkrémét használom. Nem rossz, de valahogy nem a kedvencem..

    VálaszTörlés
  3. Hu de megszagolnám most ezeket. :D

    VálaszTörlés
  4. Ez biztos jo kis mini keszlet lehet.
    Ozbol nekem csak a fedolakkok tetszenek.

    VálaszTörlés
  5. A rózsaszínnek biztos nagyon csábító az illata :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon cukik, biztos szuperek akkor élőben, jó lenne megszagolgatni és kipróbálni őket :)

    VálaszTörlés

  7. Végig szagolgattam mindet, de elfogult vagyok, a kókusz-sárgadinnye a kedvencem :)

    VálaszTörlés
  8. Imádom ezeket a krémeket, nekem mindig lapul egy a táskámban. Az aktuális kedvencem a kókuszos!

    VálaszTörlés

  9. Ezek tényleg táskába való kézkrémek, mert pillanatokon belül teljesen felszívódik :)

    VálaszTörlés
  10. hogy lettél 40 éves nő, nem is vagy annyi?!:)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szépek a fedőlakkok.
    Múltkor én is olyan fedőlakkot vettem, amihez 2 ilyen kézkrém járt ajándékba, de mivel visszavittem, mert a fedőlakk cseszett megszáradni, nem volt alkalmam kipróbálni őket.
    De az illatuk nagyon finom volt.

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jól hangzik, ma voltam OPI bolt közelében, de nem néztem be... :(

    VálaszTörlés

  13. @Tímea: ma nehéz napom volt, már reggel rosszul indult, bánatomba a bloghoz menekültem, megírtam a bejegyzést és lecseréltem a profilképem, ha már a beállításoknál voltam, a koromat is korrigáltam, már csak 6 hónap van míg betöltöm, addig minden nap látom, hamarább megszokom :D

    VálaszTörlés
  14. csak 6 hónap, még 6 hónap! ne öregítsd magad, pont akkor születtél, mint én, én sem teszem:)

    VálaszTörlés

  15. Amint elmúlik az enyhe depim, kicserélem, elvégre igazad van :D

    VálaszTörlés
  16. NEM mondod, hogy gyakorlatilag 3 saroknyira töltöttem onnan a fél nyaram az uzsoki kórházban? áááááá.neeeeeeeeeemigaz.most szúron tökön magam.:D

    VálaszTörlés
  17. félek, hogy elájulnék amikor bemegyek és körbenézek! :D a rossz hangulat ellen pedig vidám körömlakk, jó film és egy szép bor kell :P

    VálaszTörlés

  18. @Melantha: szúrd, vagy legközelebb ha arra jársz már tudod hol található :)

    @evil-she-devil: veszélyes hely de bátraké a világ :D Köszi a tippeket :)

    VálaszTörlés
  19. Nem is hallottam még róla, hogy Opinak is van kézkréme :O :O de biztos jó lehet. Nekem most az Essence kézkrém a kedvenc az almás fahéjas puncsos. De ezek is tuti jó lehetnek, ha lesz rá alkalmam ezeket is kipróbálom.

    VálaszTörlés
  20. Jaj, most látom csak hogy át állítottad a korod...Ne öregitsd magad:)Szülinapodon majd inkább írd át 35 re:)

    VálaszTörlés
  21. a peppermint és a mango nagyon csábítóan hangzik :)

    VálaszTörlés