2013. február 27., szerda

MAC Preview Party: Archie's Girls és Mineralize Rich Lipstick


  Tegnap kora este egy remekül sikerült MAC bemutatón jártam, aminek a hangulatát tovább emelt két remek bloggerina jelenléte. Nagyon örülök, hogy megismerhettem Vandát és Anitát mivel nagyon kedves  és csinos lányok, ezen nagyon nem lepődtem meg mert ez a blogukon is átjön a gyönyörű sminkek mellet.


Sajnos  az üzletben készített képek nem sikerültek a megvilágítás miatt, ezt sajnálom, mert mindent kipróbáltam a kézfejemen hogy itt megmutathassam a színeket.


 Az Archie's Girls  kollekcióból egyértelműen a Betty sorozat ami tetszett, sajnos a rúzsok színei nem áltak jól, fájószívvel de le kellett mondanom róluk, az arcpirosítók, púderek nagyon világosak voltak vagy van hasonló színem, szóval nem sok mindent vásároltam, de amit vettem nagyon tetszik.
A kollekcióban található 4 darab szemceruzának csodálatos színekben kaphatóak, kék, lila, barna , fekete és mindegyik fényes-csillámos, a szép színektől eltekintve a tartóssága ami még jobban lenyűgözött! Egyszerűen tökéletes darabok, a fekete és barna színűre esett a választásom.
Valamint egy menta zöld  pigmentnek nem tudtam ellenállni.

Meglepetésként ért a Mineralize Rich Lipstick és alapozó kollekció, mivel nem tudtam ezekről az újdonságokról.

A rúzsból választottam egy darabot és nagyon ígéretesnek tűnik első használat után ami a hidratáló hatását illeti.Viszont iszonyúan csúnya a csomagolása, a tubus karcsú és fényes a kupakja viszont, idétlenül nagy és matt műanyagból készült.

               Ami a legjobban tetszett, amire szükségem volt és azt mondhatom  érdemes megvenni, azok a szemceruzák. Az Archie'S Girls rúzsok is nagyon szépek, főleg a lazac színű, ezt sajgó szívvel hagytam ott, de nem állt jól nekem a szín. Este folytatom a bejegyzést színmintákkal.



19 megjegyzés:

  1. Nekem is a Betty rúzsok tetszennek nagyon, de arra a menta pigmentre is kíváncsi leszek. Messziről szép nagyon,

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon örültem, hogy találkoztunk Erzsi :)) A ceruzák eszméletlen klasszak, most ezután én is gondolkodóba estem, hogy megvegyem-e vagy sem a lilát vagy a kéket ...

    VálaszTörlés
  3. Nem tetszik, valoszinu nem vasarolnak ebbol a kollekciobol;-)

    VálaszTörlés
  4. Most rá vagyok cuppanva a szemceruzákra, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Plusz az a menta pigment se semmi. :)

    VálaszTörlés

  5. @Flory: A betty rúzsokat nem lehet kihagyni! :D A pigmentnek nagyon tetszik a színe, kis világos, tavaszias és mesésen fényes :)

    @Nitulino: a szemceruzákat nem szabad kihagyni, főleg a lila ami tetszett de a kék színe is különleges, még én is gondolkodom a lilán, mivel kéket nem használok, igaz lilát sem de lehet ideje lenne elkezdeni.
    A budapesti bloggerinák gyakrabban is találkozhatnának, ha gondolod/gondoljátok legközelebb az OPI üzletében, még pontosan nem tudom mikortól lehet megvásárolni az Óz kollekció darabjait, amint tudom megíróm:)

    @Maria: neked rengeteg gyönyörű sminkcuccod van de a szemceruzákat meg kell nézni :D

    @lolly: a pigment színét imádom! De azért Veled megfeleztem volna:D

    @Eni: a szemcerkák szuperek, a szín és a minőség is klassz :)

    VálaszTörlés
  6. Úgy elmennék én is egyszer egy ilyenre! :D Bár a pénztárcám lehet megbánná! A rúzsokat szúrtam ki magamnak először, de ahogy írtad is, az a csomagolás.... képek alapján is csúnyának, ormótlannak tűnik. Tudom nem a külső a lényeg, de azért igenis számít, szeretem ha egy termék kívül is szuperül néz ki!

    VálaszTörlés
  7. Már nagyon várom hogy megmutasd a rúzst!:) Én a Style Surge-t néztem ki magamnak a promóképek alapján, remélem tényleg olyan jók lesznek ezek a rúzsok, ahogy ígérik! Megkérdezem mennyibe kerülnek?

    VálaszTörlés
  8. @Vattacukor és Szabina: a rúzsokat ajánlom, vékony állag,krémes, hidratál és tartós ;)

    Ja és mágneses a kupak, ezt nem is vettem első alkalommal észre, nem olyan erős a mágnes mint az Armani rúzsomnál, de ez jó megoldás, ennek ellenére a kupak nagyon ronda:D

    A blokkon nincs feltüntetve terméknév, így nem tudom a pigment és a rúzs mennyibe került, az egyik 6200 a másik 6800 Ft. volt.

    VálaszTörlés
  9. A szemceruzákra nagyon kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  10. Olyan kis cuki ez a kollekcio.priviben mar beszeltuk a lakkokat..:-)a szemceruza utan lehet egy lakkot veszek:-D mar csak a cukkercsomagolas miatt is:-)

    VálaszTörlés


  11. @Ági: ne! :D A lakkokat nem ajánlom, vagyis én kihagytam, nem éri meg a pénzt.
    Színben sem különleges, nem csak a lakk-stop miatt nem vettem meg...
    A szemcerkából viszont minél többet, vagyis amelyik szín tetszik :)
    Hamarosan itt a bejegyzés, ami viszont megéri a pénzét :)

    VálaszTörlés

  12. Nem a bejegyzés éri meg a pénzét, hanem a termékek amiről írok :D
    Remélem értettétek, ha félre is írtam :D

    VálaszTörlés
  13. Én ezeket a szemceruzákat már kollekció keretein belül vettem meg :D Nagyon szeretem őket... tartósak,brutálisan pigmentáltak :D de ha jól tudom ezek megtalálhatóak az állandó ceruzák között,csak most cuki a csomagolás :)

    VálaszTörlés

  14. @Lilla: köszönjük az infót, megnyugodtam ha állandó kollekcióban kapható :)
    Nem követem nagyon a Mac-et, nem jól írtam, követem a Mac kollekciókat a forródróton (lolly blogján) a nevekre nem figyelek :(
    A lila ami még nagyon tetszik csak bátorságot kell gyűjtenem a használatához, meg pénzt a megvásárlásához:D

    VálaszTörlés
  15. Lolly képei alapján tetszetősek, de ez a rúzs tényleg elég bénán néz ki ezzel a csomagolással :O

    VálaszTörlés
  16. A lila szerintem az egyik legszebb... :) ma a smaragdzöld lakkot,(amit Nálad láttam:)) párosítottam ebből a fajtából való zöld szemceruzával(fekete tusra) :D egy szó,mint száz az összes gyönyörű ebből :)

    VálaszTörlés
  17. Ó, én benne lennék egy OPI főhadiszállás taliban, úgyis nagyon kacsintgatok az Óz kollekció felé :D

    VálaszTörlés
  18. mázlista, én is annyira elmennék egy ilyenre :)

    VálaszTörlés