2013. február 18., hétfő

MAC Chilled on Ice Pro Longwear Paint Pot




A hosszú cím után, rövid vélemény.



Imádom!
Imádom a színét, imádom a tartósságát, imádom a finoman csillogó fényét, imádom, hogy mennyire jól áll nekem, imádom a "soha nem fogy el" hatalmas kiszerelést, imádom, hogy az enyém :D
Teljesen elégedett vagyok a termékkel.

Egy kis történet ami a termékhez kapcsolódik.
Február elején megjelent 8 színt tartalmazó Pro Longwear Paint Pot-ok közül a promókép láttán, pillanatok alatt 6 szín megtetszett.
Miután magamhoz tértem a gyönyörűségek láttán, beszoroztam a 6 darab árát és rájöttem, ezt a mennyiséget drasztikusan csökkenteni kell, így 3 preferált szín maradt.
Igen, de a hazai megjelenés előtt egy.két  külföldi blogon rendesen lehúzta a blogger a termékeket, el is ment a kedvem a vásárlástól de ezek után is azt gondoltam a 2011-es karácsonyi kollekcióban megjelent világos púder-rózsaszínt a Let's Skate nevezetűt csak megveszem.

Az üzletbe érve, sorra próbáltam ki mind a 8 színt a kézfejemen, keserű szájízzel nyúltam értük a negatív kritika miatt, de természetes, hogy mindenkinek más tetszik, és a bőrünk kémiája sem egyforma, ami nekem jó és tetszik, lehet másnál nem válik be.
A Chilled on Ice volt az egyik szín, ami abszolút nem keltette fel a "birtoklási vágyam" a színt is csak azért próbáltam ki, hogy mind a 8 színt együtt lássam....
Mióta megvettem csak ez használom, a  Let'S Skate-t még csak 1x próbáltam.
Készítettem egy kis  összehasonlítást  a világos színeimből:
 1.MAC-RUBENESQUE, 2.CHANEL-VISION, 3. e.l.f.-TOAST, 
4.-MAC-CHILLED ON ICE, 
5.MAC- LET'S SKATE, 6.MAC- P. P. STILIFE
         Végül pár kép amit vélelenszerűen készítettem, smink nuku, csak a Chiled on Ice és a Lancome Hypnose Star spirál. A sötét színeket kerülöm, nem tudom rendesen használni és azt gondolom, hogy negyven körül a világosabb szín előnyösebb (nem mertem számokkal leírni, így betűkkel nem annyira durva a negyven - viccelek, elég jól elvagyok a bőrömbe).
Annyira igyekeztem bájosnak, kedvesnek tűnni a képeken, csücsörítettem, biccentettem, tágra nyitottam a szemeim,  majd összehúztam, de nem jött össze, aki fotózta már magát tudja mekkora kínszenvedés ez.  A legjobb kép az erős vakuval készült lett, a többin annyira fáradtnak és életuntnak látszom, ilyenkor de jó lenne egy Photoshop program,  elsőnek a szemem körüli ráncokat szedném le, majd a tokám, ezt követné egy művészi arcbőrcsiszolás a bababőrért és végül egy remek szemhéjsmink :D
Viszont míg ezzel nem rendelkezem, itt a kegyetlen valóság:

 Akinek tetszik, használ hasonló világos színeket nagyon ajánlom, nagyon apró csillámokat tartalmaz de nem glitterszerűen csillog, inkább azt mondom, gyönyörűen kiemeli, "megvilágítja" a szemeket.
Karikás szemekkel is csodát művel, ha ilyen állapotba van a szemkörnyékem egy kis korrektort teszek az alsó részre, a szemhéjammal meg a Chilled on Ice csodát művel, azt hiszem ezért is ragaszkodom ennyire hozzá.
Nem gyűrődik be a szemhéjredőibe és rengeteg van benne, ha azt próbálom megsaccolni meddig elég egy ilyen parányi tégely, szerintem ez a legolcsóbb!
Ami még fontos, a textúrája miatt ez sokkal lassabban szárad ki mint a habos-krémes állagú hasonló szemhéjfestékek.
Ára: 5900 Ft.- (Allee-ba  Douglas törzsvásárlói kártyával -5% és a parkolás ingyenes).

Szemhéjfestékből használsz  nagyon világos színeket?


18 megjegyzés:

  1. :) én is a világos/természetes színeket kedvelem.

    VálaszTörlés
  2. én is ezt a kettőt vettem meg a hónap elején! ugyanígy voltam velük,hogy láttam másik oldalon,hogy némelyik szín mennyire le lett húzva.. de én mindig élőben döntök..másodlagos,hogy kinek mi tetszik :) És szerintem jók lettek a képek ;)

    VálaszTörlés
  3. Még mindig sötét színeket használok (már ha eljutok a szemhéjpúderig)

    VálaszTörlés
  4. tartósabb mint egy normál paint pot? sajnos a painterly-vel nem volt jó tapasztalatom, úgy gyűrődött be a szemhéjredőbe szemfestékkel-mindennel együtt, hogy az életkedvem is el ment tőle :( rejtett szemhéj én így szeretlek! :/

    VálaszTörlés
  5. Mindegy, sötét vagy világos, csak jól nézzen ki rajtam!!!:)

    VálaszTörlés
  6. Világos alap, sötét mélyítés, nekem így áll jól :)

    VálaszTörlés

  7. @evil-she-devil: szerintem ezek az újak nem tartósabbak mint az előzőek, de nálam nagyon változó a tartósságuk az előzőeknek, mikor szárazabb a szemhéjbőröm akkor 12 órát kibír változatlanul, mikor zsírosabb(főleg nyáron) már "csak" 6-7 óra a tartósságuk és rohamosan kopnak.

    De összehasonlítva a többi márkával amiből vásároltam krémes szemhéjfestéket(Bobbi Brown, Chanel Illamasqua)a Mac a kedvencem, nem csak a minőség (Chanel, Bobbi is nagyon jók),inkább a színválaszték miatt.

    @Ayesha:igazad van, ez a legfontosabb :)

    @Szami: igen, az az igazi :)
    Csak nekem nem megy :(

    VálaszTörlés
  8. Rubenesque paint pot nagyon erdekel.

    VálaszTörlés
  9. Tényleg csodás szín! Én mindig használok egy kevés (olykor több) sötét színt is a szememre, nekem a szemüveg miatt muszáj :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép(ek) én szeretem a világosakat nagyon! :)

    VálaszTörlés
  11. Beautiful shades! I've been using similar ones from Bobby Brown, but next time I'll try those MAC ones.

    My nails got a new colour:
    http://www.shoptravelfood.blogspot.com/2013/02/nail-it.html

    VálaszTörlés
  12. Hú, nagyon lelkesen írsz róla... :-) Én a zöldes paint-pottal szemeztem (valamilyen Diamant), de még nem vettem meg, húzom az időt, hátha rájövök, hogy mégsem tetszik annyira...:-) Nekem a Stilife paint pot van meg, de annyira nem meggyőző. ennél jobb volt a Bare Study. De most elgondolkodtam ezen a színen, amit írsz. Bár most inkább a rúzsokra vagyok rákattanva.

    VálaszTörlés

  13. @Noémi71: ismerős helyzet:D
    Viszont a végét ismered, tudod mi vethet ennek véget... csak az ha megveszed :D

    Rúzsok...mostanában nem néztem rúzsokat, a nagy kedvenc, az "ünneplős" rúzsom, még mindig a Dior Charnelle színe, de most , hogy megemlítetted jó lenne valami újdonság... :)

    VálaszTörlés

  14. @Maria: a Rubenesque színről régebben itt írtam :)

    http://bioarcapolas.blogspot.hu/2012/01/mac-metal-x-es-rubenesque-paint-pot.html#axzz2LMfwZ6DC

    VálaszTörlés
  15. Nagyon szép,én is gondolkodom 1-2 darabon.
    Tetszik a háttér,ahogy beraktad a hóba,ötletes :)

    http://make-upchronicles.blogspot.co.uk/

    VálaszTörlés
  16. annyira szép ez a világos szín :)

    VálaszTörlés
  17. A chilled on ice nagyon hasonlo a bare study-hoz, nekem mindketto megvan az elobbit veletlenul vettem meg, de oda fogom adni a baratnomnek, mert nekem annyira nem tetszik!
    Lets skate nagyon szep szeretem, megvettem meg az antique diamond, es a let me pop arnyalatokat is :D

    Paint pot for president :D :D

    VálaszTörlés