2013. február 27., szerda

MAC Archie's Girls - Lucky in Love, Black Swan, Lord It Up



 Elsőnek pár kép a MAC Archie's Girls kollekcióból vásárolt termékekről, a minőségüket illetően nem csalódtam, így ez a mai bejegyzés inkább termékfotós lesz.

Elsőnek nézzük a szemceruzákat.






A színek nagyon tetszenek, szép fényesek, erősen pigmentáltak. A puha, szinte már krémes állag viszont nincs a kedvemre, kicsit nehezebb használni, főleg ha vékony vonalat szeretnék meghúzni vele. A tartóssága annyira jó, hogy törvénybe kellene foglalni, hogy  csak olyan szemceruzákat árusíthatnának ami 10 órát is mozdulatlan marad, ezek a szemcerkák átmennének a teszten.
Ezenkívül gyönyörű lila színben és farmerkékben kaphatóak még.


A pigment. A Lucky in Love elnevezésű pigment, egy bájos, halvány menta zöld  ami a tavasz közeledtével megkívánta a szemem és talán a lelkem is. Sajnos az Aréna plázában lévő Mac üzletbe már nem kapható, én vettem meg az utolsó darabot.



 A pigmentet csak alapozóval vagy vizesen lehet használni, máskülönben 10 perc alatt eltünik, mire végeztem a fotózással , a simán felkent el is tűnt. Gondolom minden pigment alá kötelező valamilyen alapot használni.Ennek ellenére nem bántam meg, hogy megvettem a színe nagyon különleges.




Melyik termék tetszik a legjobban a kollekcióból, mit néztél ki/mit vettél meg?
Mit szólsz a menta színű pigmenthez, használnál/használsz  hasonló színt?
(Még nem próbáltam, kicsit félek tőle :D)

A következő bejegyzésben a rúzs következik.

Ui.: A Betty Bright rúzsról itt olvashatok és láthattok élethű képeket aszínről



18 megjegyzés:

  1. Felni, nem felek, de viszont sose hasznalnak menta szint a szemhejamra vagy a melyitvonalba. Remelem nem veszed sertesnek, csak oszinten szoktam valaszolni. Nagyon kedvelem a blogodat:-)

    VálaszTörlés

  2. @Maria: nem-nem, azt is tudom, hogy szépen sminkelsz :)
    Azért kérdeztem, mert nem igazán láttam hasonló színt jövés-menés közben az "utcán" de gondolom ez a szín évszakhoz kötött és majd csak ezután szaladgálnak a csajok menta zöld szemhéjjal, ha nem Pesten én leszek az egyedüli :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, nem tudom elkepzelni magamon vagy mason...NO WAY;-)

      Törlés
  3. A szemceruzák nagyon tetszenek, a másik két szín is csodaszép lehet.

    VálaszTörlés
  4. Ebbol a kollekciobol vennem kell par darabot.:-)

    VálaszTörlés
  5. Jaj, de szépek a ceruzák! (Pedig én aztán nem vagyok szemceruzás.)
    Nekem főleg a Veronica vonal szájravalói tetszenének (bár a pirosítót sem utasítanám vissza), de sajnos a hónap közepéig nemigen fogok a fővárosba keveredni, így valószínűleg ezekről most lemaradok.:/

    A menta színű pigmentet én mondjuk egy sötétebb kékes-zöldes színnel tudnám elképzelni, csak a szem belső harmadán, szerintem úgy nagyon jól nézne ki.:)

    VálaszTörlés
  6. Nekem a szemceruzák tetszenek nagyon! És ahogy olvasom, a többi szín is nagyon jó lehet, mindegyiket beszerezném. :D

    VálaszTörlés

  7. @Maria: elhiszem, mert sötét színeket használsz általában, én a sötét színekkel vagyok így mert úgy érzem öregítenek, nem csak ha én festem ki magam, mert az veszélyes, hanem ha más sminkkel, profik és akkor sem érzem jól magam a sötét színekben :D
    Meglátjuk mi sül ki belőle, ha nem más átküldöm privibe :D

    VálaszTörlés
  8. A szemceruzák (legalábbis itt Angliában) a permanens készlet részei, persze nem az Archie csomagolásban. A menta színű pigmentet én is tervezem megvenni és hordani, én bármilyen színt használok, és amit a blogomon látsz, azt én utcán is hordom, nem ijedek meg semmilyen színtől. :)

    VálaszTörlés
  9. Engem az is érdekel, hogy ki ez az Árcsi:D
    a szemcerkák dögösek, a menta pigmentet én is valami sötéttel ötvözve tudnám elképzelni,magában kicsit vérszegény.

    VálaszTörlés
  10. Remek, hogy megemlítetted a cerkákat, nekem mostanában ilyen nem moccanós dolog kellene, mert úgy tűnik, hogy szemceruza-gyilkos a pillantásom. Vagy csak magasak az elvárásaim :D
    Ezzel a mentával a vámpír kinézetem miatt én vigyáznék, mert szerintem egy másodperc alatt lesápasztja a teljes arcot. De körömlakkban lazán kenegetem :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  11. A szemceruzák nem igazán fogtak meg, persze szupik meg minden, de túl sok szemceruzám van és próbálok elzárkózni egy újabb potenciális jelöltől :D
    A pigment szerintem gyönyörű, abszolút hordanám, nagyon szép szín és nagyon tavaszi, bár mondjuk én am sem ijedek meg semmilyen színtől :)

    VálaszTörlés

  12. @Anitacska: megnézem majd a sminked a blogodon, szép ez a menta :)

    @Ayesha: Áricsiról inkább nem írók, nem szeretnék rémhíreket kelteni :D
    Köszi a tippet a mentához :)

    @Reni: ezek a szemcerkák kimondottan az szemcerka-gyilkos pillantással rendelkezőknek lettek kifejlesztve! :) Tényleg nagyon szuperek.

    @Apterous Angel: szemceruzából soha nem elég, vagyis én ebből használom el a legtöbbet :)

    Örülök, hogy ennyire bátor csajok olvasnak, összekapom én is magam a mentát illetően :)

    VálaszTörlés
  13. Szép mind, főleg a pigment :)

    VálaszTörlés
  14. Nagyon szep a pigment szine, egyelore en sem tudom elkepzelni magamon de basszus keresek valami hasonlo szinu szemjehpudert es kiprobalom! :D

    VálaszTörlés
  15. a pigmentnek gyönyörű színe van :)

    VálaszTörlés