2013. február 19., kedd

E.L.F. Long -Lasting Lustrous Eyeshadow




     A Facebook-on feltett kérdésre, hogy siminkcucc vagy körömlakkos  bejegyzés legyen a következő bejegyzés, a sminkcucc nyert:)


 
Ennek örülök, körömlakkból már minden színárnyalatból legalább 7-8 színem van, sőt, most kijelenthetem  mától érvénybe lép a LAKK-STOP!  Viszont így is rengeteg új színem van amit még nem láttatok és napokban kell megérkezzen 14 darab Zoya körömlakknak, ennyi lakk után már csak a nyári újdonságokból érdekel pár darab. Aki szereti a körömlakkokat, ne aggódjon  még van vagy 40 darab ami nem szerepelt a blogon, főleg a rengeteg mini lakk.
Aki a sminkcuccos bejegyzéseket szereti, amint kisüt a nap, jön a jobb idő, biztos vagyok benne, hogy elkerülhetetlenül elkap az újdonságok iránti vágy, a yágyat meg tettek követik, azaz vásárlás :)
Megint elkalandoztam...

Nézzük mit hoztam mára, pár E.L.F. krémes szemhéjfestéket. Ez volt az első rendelésem a márkából, a körömlakkok jónak tűnnek, még nem volt időm használni, a rúzsok nem tetszenek,  nem tudom mi bajom van velük, végül is minden, az állaga, színe, fénye, textúrája, tartóssága nem megfelelő számomra. DE! Még mielőtt leírnám a márkát, itt a szokásos "de" a krémes szemhájfestékek valóssággal lenyűgöztek!
 Mindent tudnak amit egy krémes szemhéjfestéktől elvárhatunk. Könnyen eldolgozható (kisujj), szépem kisimul,  nem gyűrődik, 6-7 órát változatlan maradt.
Ami még szimpatikus az az ára, 1380 Ft-ba kerül darabja, amiért 3 g " elégedettséget" kapunk.
Összesen 6 szín közül választhatunk de biztos vagyok benne, hogy a siker miatt hamarosan bővítik a színválasztékot, vagyis remélem.


Természetes fénybe
1. Festivity,  2. Party,  3. Toast,  4. Soiree
Természetesen a Toast és a Soiree  a kedvencem, ezek a világosabbak, de a másik 2 szín is fogom használni biztosan.
 
 A sorrend más, vakuval készült kép, elsőnek 1 réteg, majd 2 rétegbe felkenve

a képet a bejegyzés megjelenése után 4 nappal tettem fel, elfelejtettem :D



Ár/érték arányban párját ritkítja, innen vásároltam.
Ismered, használtad ezt a szemhéjfestéket, ha igen mi a véleményed róla.


14 megjegyzés:

  1. Csodaszépek! Én is lassan másfél éve megrögzött krémes szemhéjfesték rajongó vagyok, próbálok is nem azokról írni a blogon :) A Lakk-stop meg rám is érvényes, örülök, hogy nem csak én járok ebben a cipőben :D

    VálaszTörlés
  2. A Chanel Illusion- hoz hasonlítva milyen? Még nyáron láttam nálad és azóta nem megy ki a fejemből. :-)

    VálaszTörlés

  3. @Evinde: a lakk-stop-ot nehéz betartani, de most elszánt vagyok, meg egy bizonyos mennyiség után már kevés olyan darab van ami után olthatatlan birtoklási vágyat éreznék :)
    Kitartást, remélem egy darabig betartjuk :)

    @Ninijam: Az állaga nagyon hasonló, a csillogás is és ha azt nézzük, hogy 1 darab Chanel árából 7 darab E.L.F. krémes szemhéjfestéket vehetünk, mindenképp az E.L.F.-t ajánlom.

    VálaszTörlés
  4. Köszi. Mindenképp beszerzek egy Soiree-t.

    VálaszTörlés
  5. Az 1 és a 4 gyönyörű! Bár a másik kettő is nagyon szép..:D

    VálaszTörlés
  6. Nekem is az 1. és a 4. tetszik legjobban :]

    VálaszTörlés
  7. Ezeket még nem próbáltam, de imádom az Elf termékeket, rengeteg mindenem van tőlük, és épp most várok egy újabb csomagot. :)

    VálaszTörlés
  8. This is a completely new brand for me! Beautiful shades!

    VálaszTörlés
  9. Jó tudni, hogy jók, én most leárazva vettem néhány Essence-t, és meglepően jók, pedig az elsőként próbált darab csalódást okozott. Úgy látszik, ők is fejlődnek :-)

    VálaszTörlés
  10. Mind szép, de a soiree a legszebb :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szépek :) (14 Zoya :O)

    VálaszTörlés
  12. A 14 Zoya-ra én is felkaptam a fejem :) Nem próbáltam még ezeket a szemhéjfestékeket. Nekem általában nem válnak be ezek a krémes dolgok a szemhéjamon, bármennyire is szeretném. Egy Catrice-em van, isteni fényes lila színben, csodaszép. De sajnos picit ez is gyűrődik, szóval ritkán használom.

    VálaszTörlés
  13. na akkor légyszi a 4.es sorszámút légyszi a szemeden is megmutatni.Köszi:):)

    VálaszTörlés