2013. január 12., szombat

Rimmel Kate Moss rúzs

           Nagyon hosszú idő után vettem a bátorságot, hogy drogériás rúzst vásároljak.
Természetesen ennek volt oka, de már olyan régi történet, ideje múlt, hogy lusta vagyok leírni (ma ez a 4. bejegyzés!).


             Elsőnek az üzletben próbáltam ki a kézfejemen a rúzst, szépen siklott, töményen fedett, tetszett a szín, láttam blogokon bejegyzéseket a rúzsról és az árát látva, 1190 Ft belementem a vásárlásba.
Azt hiszem sokan fognak most szidni, de leírom a véleményem.
Tegnap és ma is legalább 3x-4x használtam, mindent megpróbáltam.
Előbb jöjjenek a képek:


Összehasonlítottam a színben legközelebb álló rúzsomhoz, érdekes a csuklómon a Rimmel rúzs sötétebbnek látszik, viszont a valóságban az ajkakon élénkebb mint a Nars - Roman Holiday szín.



 Komolyan meglepet ez a rúzs!
És most jön amiért sokan orrolhatnak rám, de minőségre a MAC rúzsokhoz hasonlítanám, annyival más a Mac, hogy valamivel vastagabb a rúzs állaga de nem hidratál ennyire, a Rimmel hidratálás szempontjából jobb! Több Mac rúzsnál (üzletben tesztert próbálgattam nagyon sokszor) előfordult, hogy beült az ajkak barázdáiba, nem terült el szépen, nos a Rimmelnél ilyen nincs, gyönyörűen vonja be az ajkakat, sima , puha marad.
Hidratáló hatása remek, tartóssága jó, pigmentáció kiváló, az íze ami egy kicsit zavar és a színválaszték ami a leggyengébb pontja. Igaz ezt alaposan nem néztem meg de azt hiszem 4 szín volt összesen.
Nagyon elégedett vagyok a rúzzsal!

Készítettem pár képet éjjel, fáradtan, smink nélkül ezért ilyen picike méretben merem feltenni.

A véleményem, vegyétek-vigyétek ha találtok megfelelő színt, mivel a Rimmel Kate Moss rúzs  minőségét tekintve a Bobbi Brown rúzsok mellett liheg, de ez 1190 Ft míg a B. Brown rúzsok 6500 Ft. körüli árban vannak.

Aki megvásárolta, használta, mi a véleménye a rúzsról ?


13 megjegyzés:

  1. Imádom, nekem is van kettő, de krémesek tartósak, és nagyon pigmentáltak, az előző kollekció egy kicsit szárít engem, de nem vészes :) Örülök, hogy elégedett vagy vele, nekem is tetszik ez a szín még az is lehet hogy beszerzem :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó színe van!! Elsőre azért meglepett, hogy mennyivel sötétebb karon, mint a Nars. De tetszik, a véleményed után meg még jobban! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem háromféle Kate Moss rúzsom van (másik kettő az előző kollekcióból) és sajna ez az egyetlen ami nem vált be túlságosan:( Pedig a színét imádom, de nekem beleül a redőkbe, szárítja a számat (tudom matt rúzsoknál általában ez van, de ez nekem jobban, mint a többim) és elég csúnyán kopik.

    VálaszTörlés

  4. @Babus: én is attól féltem, hogy szárítani fog kis idő elteltével de nem szárított és egyenletesen fakul. Mondjuk ez egy világos árnyalat, nem tudom melyik színeket használod.

    VálaszTörlés
  5. Régóta tervezem a vásárlást! Az elszomorít, hogy ennyire kevés szín van belőle..

    VálaszTörlés
  6. Húúú először azt hittem, hogy le fogod húzni, kicsit megnyugodtam, hogy több pénzem marad :D. De örülök, hogy ennyire jó, ez a szín is nagyon tetszik neked is nagyon jól áll egyébként, most már ideje lesz vetnem rájuk egy pillantást az üzetben.

    VálaszTörlés
  7. Szép színe van, bár én meglepődtem h felkenve ajakra ilyen kis babás:)

    VálaszTörlés
  8. Tetszik:) Azt hiszem, én is megnéezm közelebbről magamnak, hátha találok megfelelő színt! Köszi a posztot!

    VálaszTörlés
  9. Felkenve de szép színe van, nagyon jól áll Neked :) ha nem írtad volna, hogy zavaró az íze, akkor meg is venném, de így nem fogom, mert rögtön az a kellemetlen íz jutott eszembe ami a régi rúzsoknál volt, persze ez lehet nem annyira rossz, de ha már kicsit is zavaró, akkor az nem az igazi...

    VálaszTörlés

  10. @Monika: az íze nem az a 100 éves megavasodott vazelinra emlékeztet, inkább gyömbérre vagy nem tudom mihez hasonlítsam:D

    VálaszTörlés
  11. Nekem 1 Kate Moss-os rúzsom van egy gyönyörűűűűűű sötét pinkes lilás, de imádom.
    Akarok beszerezni majd párat, mert a kedvencem, sokszor látom akciósan 899-ért, a hülyének is megéri és ahogy látom ez lesz a következő áldozatom. :)

    VálaszTörlés
  12. Nálam a Rimmel rúzsok nagy Love-ok :) szép ez a szín, jól mutat a szádon! :)

    VálaszTörlés