2013. január 10., csütörtök

Extra zsákmány


      Az év végi akciók, leértékelések alkalmával olyan termékeket vásároltam amit már régebben kinéztem, aztán feledésbe merült.


A mai csomagot vártam a legjobban a tartalma miatt.
Mit  rejt ez a parányi tömör-gyönyör dobozka?
Természetesen rengeteg körömlakkot és natúr hajápolási termékeket.Tudom itt most a természetességnek nem nagy jelentősége van de azt hiszem még szilikonmentes vagyok, vagyis  ha a Pureology hajformázó nem tartalmaz szilikont, még nem néztem meg csak használtam.
Ma a lakkok következnek, két 4 darabos mini szettet rendeltem az Essie  2012-es nyári és téli kollekcióban megjelent kiadásokból. Nem volt kedvem kimenni, gondoltam egy lámpa segítségével megoldom a mosókonyhában, lepakoltam a mosószereket a polcról de rémes lett a végeredmény.


egy normál méretű körömlakk középen

 Kénytelen voltam kimenni, mivel a parányi lakkok színe csodálatos.A 4 darabos mini  szettek darabonként kb. 3900 Ft.-ba kerültek.Gyönyörű színek, extra fényesek, természetesen lesz mindegyikről külön bejegyzés, csak gondba vagyok melyikkel is kezdjek.

Az Essie körömlakkokat és a Privé hajápoló termékeket innen rendeltem,
10 nap alatt érkezett meg.
Ajánlom a fizetésnél opcióként választható, kb 500 Forintnyi ráfizetést, amiért fizetés után egyből csomagolják és egy mintaterméket is kapunk, jelen eseteben egy 29 ml-es Mario Badescu aloeverás arcpermetet kaptam.


21 megjegyzés:

 1. A piros csillámos különösen szép :)

  VálaszTörlés
 2. De cukik ezek az Essie lakkok! Várom, hogyan állnak majd a kezedre felkenve is, jókat vásároltál :-)

  VálaszTörlés
 3. Beyond Cozy, Off The Shoulder, Where's My Chauffeur *.*

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép körömlakkok,az a vörös és ezüst *-*

  VálaszTörlés
 5. Bikiny so teeny, off the shoulder, Where's my, swatchot, azonnal! :D Édesek ezek a mini Essie üvegek :))) A Belgrád rakparton mini kiszerelést nem lehet kapni? :(

  VálaszTörlés
 6. A Leading Lady- vel. Beleszerettem. :-)

  VálaszTörlés

 7. @Mea: sajnos nem, én még nem láttam náluk, igaz nem is kérdeztem, új kollekció nem volt november végén, és nem is vártak.
  Érdemes betelefonálni megkérdezi, sohasem lehet tudni, lehet a tavaszi kollekciót behozzák és ha rendeltek akkor mini szettek is lesznek.

  VálaszTörlés
 8. A képek alapján a piros és a narancs lett a kedvenc!! ;)

  VálaszTörlés
 9. Oh a winter kollekció valami gyönyörű, és olyan jól mutatnak a hóban :)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon tetszik a piros csillamos!!Megyek is ma a Walgreensbe,keritek egyet mielott meg beallna a tavaszi pasztell-mania!!A Badescu termekeket nagyon szeretem,a kollagenes arcpakolasat hetente hasznalom,es a kezkremjet is nagyon szeretem!

  VálaszTörlés
 11. Ó, a piros csillámos gyönyör szép!!! :)

  VálaszTörlés
 12. Ahh, kár, pedig a mini kiszerelések igencsek édesek. Bár a nagyot jobban preferálom, mégiscsak az az igazi :) A tavaszi kollekciót alig várom, ígéretesnek tűnik :)

  VálaszTörlés
 13. az a bordó csillámos csodaszép

  VálaszTörlés
 14. úúú a Leading Lady nagyon szééép. na persze a többi is. :)))

  VálaszTörlés
 15. A karácsonyi kollekció egyszerűen imádat, azóta is szerelem mióta megvan. Leading ladyvel óvatosan, gyorsan fogy sajnos...:S A nyárit is meg akartam én is venni, de még nem sikerült. :(

  VálaszTörlés
 16. Annyira aranyosak :) a Leading Lady tetszik a legjobban :$

  VálaszTörlés
 17. Nagyon tetszik mind, tavaszi hangulatom lett tőlük:)

  VálaszTörlés