2013. január 16., szerda

Essie - Bikini So Teeny


       A legszebb krémes világoskék körömlakk amit valaha láttam, egy csipetnyi levendulával. A levendula csak  erős fénybe látható, nagyon különleges szín, így érthető miért  nehéz a beszerzése, sok helyen már nem kapható.


Csak ezen a képen látszik az enyhe levendula szína 63-as számnál látható, talán itt  legélethűbb a szín, de az elején említett levendula nem látszik
         A jellemzői ugyanazok mint a 2 bejegyzéssel ezelőtti mandarin színű Essie - Fer Or Desire körömlakknak, 3 napig tartott fedőlakk nélkül. ami mg említést érdemel az az eltávolításuk, 2 másodpercig hagytam a körmömön a lemosóval átitatott vattakorongot és teljesen eltüntette  a lakkot, nem színezte el a körmöket, a körömágybőrt. Ilyen könnyen egy körömlakkot sem mostam le eddig, és itt most nem a glitteres körömlakkok lemosásához viszonyítom, hanem a sima lakkokhoz.

        Nem vagyok nagy rajongója a  kék színű körömlakkoknak, pontosabban a szemem kívánja a színt, tetszik de ritkán használom, ez az egy amit kimondottan szívesen fogok használni.
A képek nem adják vissza de nagyon szép szín és jól néz ki a körmökön.

Hány darab  kék színű körömlakkod van ?

14 megjegyzés:

 1. Egyszerűen gyönyörű! Bár én imádom a kéket, a szobám is kék! :-)Sajnos nagyon sok kék lakkot kellett kidobnom nemrég, mert vagy kifogytak vagy tönkrementek, úgyhogy most ismét gyűjtögetek! :-))))

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép ez a szín! :)
  Amúgy nekem is az a tapasztalatom az Essie lakkokkal, hogy nagyon egyszerű lemosni.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép a lakk meg a margaréta is! :o

  VálaszTörlés
 4. MMMMM, gyönyörű! :))) Marad wishlisten. Én éppen a karácsonyra kapott nude-barna színű Demure Vixent készülök a kezemre kenni, már másodszorra. :) Alap és fedőlakk nélkül nekem is simáén kibírt 3-4 napot pattogzás nélkül. Imádom az Essiet <3

  VálaszTörlés
 5. Ajj, egy Essie lakk nagy álom. Bár ha egyszer eljutok odáig, valószínűleg valami extrababarózsaszínt választok majd, de ez a szín... Gyönyörű. Annyi csodás lakkod van! :)

  VálaszTörlés
 6. Hmm, nekem túl pasztell körömre, viszont valóban nagyon szép szín.
  Kék lakk? hmm, van vagy 6-8 db, de én inkább lila és vörös párti vagyok. Persze, a kéket a galaxysos manikűrhöz ipari mennyiségben tudom fogyasztani.:D

  VálaszTörlés
 7. Imádom az az Essie lakkokat, mindnek olyan szép színe van :)

  http://norasbeautylife.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 8. a Hány darab kék színű körömlakkod van ? kérdésre majdnem rávágtam, egy sem, de megnéztem, 2 db van, türkiz és sötét indigó, soha egyiket sem használtam... :)

  VálaszTörlés
 9. nagyon szép színe van :) most nekem is egy világoskék krém finishű lakk van a körmömön egy csipetnyi holo csillámmal a végén :)

  VálaszTörlés
 10. Ahhoz képest, hogy nem szereted a kék lakkokat, van egy pár :D
  Régen szerettem a kéket, főleg a sötétebbeket, most inkább a lila felé húz a szívem.

  VálaszTörlés

 11. Szeretem én a kék színű lakkokat csak ritkán használom :D
  Most megint a rózsaszín-pink körömlakkokat kezdem használni és vásárolni :(

  VálaszTörlés
 12. szép ez a kék *-* ritkán viselek én is kéket :)

  VálaszTörlés
 13. Ez számomra a babakád-kék lakk.

  VálaszTörlés