2013. január 20., vasárnap

Layla - 01 Mercury Twilight



             Rég adós vagyok ezzel a bejegyzéssel, főleg, hogy csak webshopból lehet beszerezni a Layla  hologramos körömlakkot.Bizonyára nagyon sok helyen láttátok már, én is 1000 blogon megnéztem mielőtt megvettem volna.
 Elsőnek  egy nagyon fontos információ, ha elszánod magad egy hologramos körömlakk vásárlására.

SPECIÁLIS ALAPLAKKAL SOKKAL-SOKKAL SZEBB A HOLOGRAFIKUS HATÁSA, BELTÉRI FÉNYNÉL IS LÁTHATÓ. FEDŐLAKKNAK CSAK SPECIÁLIS FEDŐLAKK ALKALMAZHATÓ, A TÖBBI TOMPÍTJA A HOLOHATÁST.
FEDŐLAKK NÉLKÜL PEDIG NEM TARTÓSAK A LAKKOK, HAMAR MEGKOPNAK, NEM CSAK A LAYLA!
Szóval a tökéletes hatás eléréséhez anyagiakban áldozni kell rá, ezek nem hologramos csillámokat, glittereket tartalmazó  lakkok, hanem hanem durván hologramos, matricaszerűek. Az is tény amint egy ilyen lakk tulajdonosa leszel nincs megállás, lassan jönnek a többi színek is, ezért is érdemes alap és fedőlakkot is vásárolni mellé :)
A képeken a mutatóujjamon nem használtam Aqua Base alaplakkot, sok képen látszik a különbség.Minden ujjamon 3 réteg van de 2 is bőven elég.


Az alábbi képeken a gyűrűsujjamra fedőlakkot kentem, látható mennyire tompítja a hologramos fényt.

1- csak Layla, 2 - 4 Aqua Base + Layla, 3 AB+ Layla+ fedőlakk
            Nagyon szeretem, beltéri fénynél is erősen látható a hologramos hatása. Már rendeltem fedőlakkot, amint megérkezik újabb bejegyzés lesz, hogy szemléltessem a különbséget.
A későbbiekben lesz összehasonlító  bejegyzés a Lalya, Nfu Oh!, és ha megérkeznek a  Color Club Halo Hues kollekcióból rendelt pár körömlakk (nagyon jó áron sikerült beszereznem). A Glitter Gal lakkokat is imádom, csodálatosak de azok teljesen másak, nem lehet ezekkel összehasonlítani.

Amit elfelejtettem írni, az üveg tartalma 10ml és ára 12.5 $-tól + szállítás.

UPDATE: A Color Club Halo Hues holo lakkjaihoz  nem szükséges alap és fedőlakk, valamint olcsóbbak is, 6,9 $+ szállítás áron beszerezhetőek eBay-en.

9 megjegyzés:

  1. Aqua Base nélkül még istenes a mutatóujjadon az Nfu Oh nélkül.
    Azt a világ minden kincséért nem tudtam anélkül normálisan felkenni
    És gyönyörű ez a lakk :)

    VálaszTörlés
  2. Oh de nagyon szép, de tényleg alaplakkal gyönyörű csak igazán...

    VálaszTörlés
  3. Hűűű, ez tényleg nagyon holo lett! :) Nagyon teszik! És azok a színek <3

    VálaszTörlés
  4. Hát ez még képen keresztül is vakít:)Nagyon jó, de valamire emlékeztet a 80 as évek végéről...Na most beugrott, pont egy ilyen színű fülbevalóm volt kb 1986 ban:)Az is vadító volt...Egyszer felléptem benne mint a Balaton együttes háttértáncosa( egy akkori nagyon alternatív együtes)a hajdani Egyetemi Színpadon és sokan megjegyezték hogy a fülbevalóm szinte világított a porondon..Szóval ha valami fellépést tervezel Erzsi,csak ajánlani tudom:)

    VálaszTörlés


  5. @szilvia33: mekkora sztár lehettél akkoriban egy ilyen fülbevalóval, mekkora kincs volt egy-egy különlegesebb darab, nekem akkoriba nem volt :(
    Ötletnek nem rossz, igaz nem vagyok nagy haknizós de lassan csak nyugdíjas otthonokban léphetnék fel ha ilyen irányú ambíciók törnének fel bennem :D:D:D

    VálaszTörlés
  6. Teljesen igazad van, akkoriban egy- egy különlegesebb darabról szinte felismerték az embert, mivel egy sima áruházban semmit nem lehetett kapni.. A bejegyzésemet tulajdonképp egy mini divat történeti érdekességnek szántam hogy hogyan jönnek elő újra olyan dolgok amelyek már egyszer taroltak, de teljesen elfelejtettük őket,illetve a fiataloknak valóban újak.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép, durva a holo hatása :)

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű, ez azt hiszem olyan, mint a tetoválás, elkezded és nincs megállás :D

    VálaszTörlés
  9. ÚÚÚÚÚÚÚrrr Isten, de széééép!!

    VálaszTörlés