2013. január 15., kedd

Guerlain - Shine Automatique #264 Rose Pompon


       Ma rúzsozzunk, mielőtt még herótot kapnánk a körömlakkoktól, noha  kizártnak tartom, hogy bárkiből is idegenkedést váltanának ki a körömlakkok, maximum nem érdekli.


Az igazság az, hogy nem volt időm kipróbálni  a többi színt a mini Essie körömlakkokból :D
 Tudom, míg nem érdekeltek a körömlakkok, nem igazán olvastam/néztem meg  az ilyen témájú bejegyzéseket mások blogján, ez az utóbbi félévben megváltozott.
Legyen ez tanulságos azon olvasóim számára akiket még nem bűvöltek el, nem kerítettek a hatalmukba a körömlakkok, ha egyszer elkap a kis színes üvegek iránti érdeklődés....nincs megállás.


A mai szájfény-rúzst még hónapokkal ezelőtt vettem egy Marionnaud leértékelés alkalmával.

A csomagolása pazar, sőt mi több, fényűző. Aranyszínű fémváz, félig matt, ez nagyon jó, mert nem szembetűnő az ujjlenyomat, alig látható, és nagyon könnyű a súlya, egy kézzel nyitható csúszdás megoldás is tetszik csak meg kell szokni. Itt megjegyezném, még most is, ahányszor kézbe veszem, a bal kezem a kupakért nyúl, noha a nyitása, a G betűnél látható kis kocka lehúzásával történik. A szokás hatalma.




Az állaga nagyon vékony, hidratálóhatása jó, tartóssága is jó, figyelembe véve, hogy nem egy tartós rúzs. És most valami érdekes, az íze! Finom málna ízű, igen én aki nem bírom az ízesített rúzsokat, ezt mondom. Felvitel után nem sokkal eltűnik az íz és a gyenge illat, de eleve nem zavaró.
A színe  áttetsző, fényes, olyan hatása van mintha természetesen lennének erősebb színűek az ajkak és vizesen fénylő.
A szájfény hatású rúzs minősége kiváló de nem az én műfajom, jelenleg vagy a krémes rúzsokat szeretem vagy az erősen csillogó szájfényeket, hangulattól és öltözéktől függően. Nem bánom, hogy megvettem de nem hiszem, hogy folyatása lesz. Az ára nagyon magas, viszont aki szereti a gyengébb fedésű, lágyan csillogó rúzsokat, egy ilyen darab remek választás lesz, az ápolóhatása miatt és az esztétikus, praktikus csomagolás sem elhanyagolandó élvezetet nyújt.




9 megjegyzés:

  1. Hű,nagyon különleges. Én mondjuk így első blikkre pigmentáltabbnak gondoltam, de biztos nagyon szép felkenve is. :) A csomagolása meg...abszolúte magávalragadó. :kellkellkellkell:

    VálaszTörlés
  2. A csomagolása jobban tetszik :D

    VálaszTörlés
  3. A Rouge Automatique rúzsok sokkal pigmentáltabbak és jobb az állaguk, azok az egyik kedvenc rúzsaim. A Shine Automatique között is vannak jobbak, a karácsonyi Lou-Ling pl. nagyon szép.

    VálaszTörlés
  4. mersi, draga mea,esti mereu tare draguta!
    si noi avem reduceri acum si iti dai seama cate tentatii sunt.mi-am luat si eu cate ceva,dar a fost un impuls pe moment si acum nu imi mai place.pup,o zi frumoasa!

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű. Én is valami hasonló színt keresek, mert már kicsit unom a nude vonulatot. Na de fehér bőrömhöz eddig még nem találtam meg az ideális sötét árnyalatot.

    VálaszTörlés
  6. Olyan csodás ez a rúzs! Egyszer szeretnék én is egy ilyen kifinomult darabot a készletembe.

    VálaszTörlés

  7. @fashion doctor: cea mai periculos lucru din lume, sint reducerile combinat cu cumparare din impuls pe moment, cunosc :D

    @Judit a sötét színektől én félek, idősebbnek is látszom és kevés ami jól áll.

    @Vattacukor: biztosan összejön :)

    VálaszTörlés