2013. január 6., vasárnap

Guerlain - Ecrin 6 Couleurs 66



A mai bejegyzésben szereplő szemhéjfesték palettát ajándékba kaptam, aminek nagyon örültem, tudjátok nagyon-nagy rajongója vagyok a szép csomagolásnak.
A Guerlain   Écrin 6 Couleurs - Boulevard du Montparnasse 66,  szemhéjfesték palettáinál szebb csomagolás aligha  létezik, súlyos fémház tok (170 g) szépen kidolgozott részetek, imádnivaló. Igaz a teteje műanyag, csak az alsó rész fém.




A színek nagyon szépek és harmonikusak egymással, a dobozban kis tájékoztató is szerepelt, amint különböző sminkelési tanácsok láthatóak.
A színminta készítésénél nagyon meglepődtem, alapozó nélkül.... hát mit is mondjak, a képek magukért beszélnek.
Majd megpróbáltam a Too Faced  Original szemfesték alapozóval, de nem vártam meg míg megszárad, így a színek nagyon erősek lettek, a sorrend fordított az előző képen láthatónál és egy színt  lefelejtettem :(
Másodjára vékonyabb rétegben vittem fel az alapozót és vártam 1-2 percet míg megszárad.
A szemhéjfesték önmagában használhatatlan, eléggé porzik, viszont a púderszerkezete apró, nem szemcsés, a pigmentáltsága viszont gyenge, alapozó nélkül nem lehet elérni azt a színt amit a palettában látható. Minden alkalommal megnézem az új kínálatot a Guerlain standnál, ha jól emlékszem az ára 22 ezer forint felett van, ez borzalmasan sok, ennyiért nem venném meg (majd egy  12 darabos China Glaze körömlakk kollekció ára). Van még egy régi 3 részes szemhéjfestéken a Guerlain-től szerintem annak jobb a minősége, igaz  színenként is sokat változhat a minőség egy márkán belül.

Tetszik, örültem ennek a darabnak, de a Guerlain márka ennek ellenére sem lesz a kedvencem.
A következő bejegyzés ugyancsak Guerlain termékről lesz.




14 megjegyzés:

  1. nagyon szépek a színei, főleg a rózsaszínes :)

    VálaszTörlés
  2. gyönyörű. a csomagolás is nagyon igényes és szép! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is inkább a csomagolás tetszik.

    VálaszTörlés
  4. A csomagolás tényleg gyönyörű, de ennyi pénzért azért többet várna az ember...

    VálaszTörlés
  5. A csomagolás tetszik, a színek is, de az árán seggreültem :DDD

    VálaszTörlés
  6. Sajnálom hogy nem jött be...Nekem kb 2 éve egy másik paletta van meg, a N.68 Champs Elysées, azóta éjjel-nappal azt használom, nagyon jól satírozható, tartós színek vannak benne.A fekete pedig nedvesen tusvonalnak is tökéletes.Egyedül a fehér high lighter színt nem haszálom, nekem abban túl nagyok a csillám részecskék, nappalra túl diszkós, este diszkóba meg nem járok:)Persze nem itthon vettem, hanem reptéren, akkor kb 16.000 fizettem érte, de ez szülinapi ajándék volt magamnak és elötte sokáig gyüjtögettem rá:)

    VálaszTörlés
  7. Maga a paletta, a csomagolás gyönyörű, de ha ennyi pézért nem adja meg a színeket, az nem jó. L'ORÉAL-nak van hasonló színekből palettája, na az nagyon szépen pigmentált és nem ennyibe kerül. Jó, kevesebb színt is tartalmaz. :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép kívül-belül :) de kár, hogy nem valami jó minőségű :\

    VálaszTörlés
  9. Színek nem fogtak meg, de a doboza mint egy kincsesládika, gyönyörű:)

    http://berni-fashion.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  10. They look like such stunning colours, I love them :D.

    As a treat to yourself come join my $100 Asos Giveaway.
    http://www.101fashionstreet.com/2013/01/giveaway-100-asos-gift-voucher.html

    VálaszTörlés
  11. első látásra tényleg gyönyörűséges paletta, de aztán nekem is meredtek a szemeim, hogy alap nélkül milyen silány... ennyi, nem minden a márkanév.. viszont alappal tényleg kifogástalanok a színei, pont nekem valók :) ilyen ajándéknak én is örülnék! :D

    VálaszTörlés
  12. Gyönyörű a paletta csomagolása és kivitelezése!De alap nélkül nem nagy számok a színek :(

    VálaszTörlés