2013. január 3., csütörtök

ARTDECO 2013 tavaszi kollekció


További sminktermékek:
 






Nagyon tetszenek a színek, igazi tavaszi színek, a kollekció felét szívesen megvenném, de majd az üzletben dől el tényleg ennyire szépek vagy csak a grafikus ügyes.
Az árak tájékoztató jellegűek, szerintem itthon 10-20 %-al magasabb áron lesz megvásárolható. A rúzsok 9.5-13,8 €, körömlakkok 7,5 €, alapozó 26 €,  szempillaspirál 13,8 €, szemhéjfesték 4.8  €, a 4 részes üres paletta 9,8 €, szem és ajakceruzák 6,8 €.
A kollekció január közepétől lesz kapható, remélem itthon is.


Tetszenek a színek ?


9 megjegyzés:

  1. Az első két lakk és a paletta máris szerelem :)

    VálaszTörlés
  2. Ezek a tavaszi kollekciók mindig ütősebbek, mint az ősziek-téliek, nem?! Legalábbis azt veszem észre, hogy majd' az összes márka kiadásánál rávágom jópár cuccra hogy "ez kell"!

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez most annyira nem jött be, bár egyébként elfogult vagyok az artdecoval kapcsolatosan. Imádatom tárgya pl az a DvT rúzs+szájceruza,amit mikulásra kaptam. Tetszik ez a mattabb formula. :)

    VálaszTörlés
  4. Jaj, az a paletta csodaszép! A két kék körömlakk is tetszik, de vajon olyan duochrome-ok életben is mint a képen?

    VálaszTörlés

  5. Csajok én utálom a lepke mintás dolgokat, kimondottan irritál de ez a paletta annyira szép, hogy biztos megveszem, gyönyörű.
    A lakkokból a 245 és a 264-es tetszik valamint a két-két szélső rúzs színe.

    VálaszTörlés
  6. az első, ami eszembe jutott, az, hogy meseszép : )

    VálaszTörlés
  7. A két szélső kettő rúzs meg a barackos és a zöld szemhéjpúder kifejezetten izgatják a fantáziámat, főleg, hogy nemrég vettem egy mágneses Art Deco-s palettát, ideje lenne elkezdeni feltölteni :D. (de a körömlakkok sem csúnyák :P) Egyébként nagyon egységes és harmonikus az egész kollekció színvilága, tavaszias, de mégsem lerágott csont.

    VálaszTörlés
  8. Nekem a lakkoknál a felső sor az ami nagyon bejön, bár arra a barackos színre is nagyon kíváncsi vagy! :) Remélem a lakkok mini kiadásban is elérhetőek lesznek.

    VálaszTörlés
  9. A lakkokból a felső 3 gyönyörű :)

    VálaszTörlés