2014. május 20., kedd

pICture pOlish - Voodoo

Sziasztok!

         A mai bejegyzés főszereplője nem egy kimondottan nyári szín, ennek ellenére nem tudtam neki ellenállni, nagyon elegáns szín. A körömlakk bemutatása mellett, szín-összehasonlítást is készítettem egy Chanel és egy A-England körömlakk társaságában.
A piCture pOlish Voodoo körömlakk színe egy mély,barnás-bordó szín. Az alapszín tele van, főleg bordó és arany glitter-pelyhekkel, felkenve, napsütésben/villanyfénynél meseszép.
A körömlakk gyorsan szárad, fényes a felülete. Két rétegben használtam. A tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mivel mostanában csak szombat délután és vasárnap lakkozom a körmeimet (erről már írtam az előző posztban), viszont az eddig használt piCture pOlish körömlakkoknál ez nem okozott gondot, mindegyik szín tartós volt.
Nagyon nehéz volt fényképezni a színt. Három alkalommal futottam neki,  a körömlakkszíne is jelentősen eltérő különböző fényviszonyoknál.
a színösszetétele
élethű szín
 Az összehasonlításnál csak a Chanel Malice szín jutott eszembe, kedves Olvasóim jutatták eszembe az A-England Briarwood színt is szívesen látnák a Voodoo mellet.
valós szín árnyékban
A három "Grácia":



Mindhárom nagyon tetszik, nem tudnék választani közülük, talán az újdonság varázsa miatt, most a Voodoo-t választanám.
Nyimi-nyomik a körmeim, de a körömlakk szépségét még ez sem tudta elnyomni, iszonyatosan mutatós, kijelenthetem, azok számára, akik szeretik, gyakran használnak sötétbordó színt, kötelező darab, de legalább vessenek rá egy pillantást ha Nailland közelébe járnak, állítólag már a Mamut bevásárlóközpontban is megtalálható a standjuk, azt nem tudom, hogy milyen márkák találhatóak az ottani standon, de gondolom lassan azonos lesz az Arénában lévő stand választékával.

Eredeti színe napsütésben


12 megjegyzés:

  1. Nagyon szép mindhárom lakk, a Briarwood meg is van, és gyönyörű. Egy észrevételem lenne. A helyragokat próbáld meg helyesen írni, (társaságába - társaságában, bevásárlóközpontba - bevásárlóközpontban), mert kicsit lerontja ez a minőséget.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű, dögös, szexi szín. Fekete pántos ruci, bordó körömcipő, és ez a lakk:)
    (a helyragokban meg igazat adok Valcsinak, de ez részemről is csak jóindulatú tanács, tudod, hogy imádlak:)( <3)

    VálaszTörlés
  3. A 2. makró képen CSODÁLATOS, viszont felkenve nekem már túl barnás. Ha szeretném magamon ezt a színt akkor viszont megvesznék érte, mert tényleg nagyon különleges :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi a posztot Erzsi! Kedves tőled, hogy az olvasókat is megemlítetted benne. :)
    Nagyon szép lakk és rövid körmön is mutatós. Egymás mellett látszik, hogy a Woodoo és a Briarwood teljesen más, finishre és színárnyalatra is. Én azt hiszem maradok az utóbbinál. Sötét, holo pelyhes, gelly alapú lakknak ott van nekem a lilásabb Payton, nem érzem szükségét egy barnásnak is. Egyébként ha körmön is olyan lenne, mint a makrón, rohannék megvenni, de hát tudjuk, hogy nem a makrót látjuk a körmeinken. Ha nem írtál volna róluk, soha nem tudtam volna eldönteni, hogy kell-e, még egyszer köszi! :D

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű *-* Nagyon csodás PP lakkot mutatsz nekünk mindig, nálam spec szinte mindegyik felkerült a listámra amit eddig láttam: D

    VálaszTörlés
  6. Ez nem igazán az én színem, de nagyon szépen csillog és tetszik a mélysége :)

    VálaszTörlés
  7. It's a pretty deep dark colour! I think I like it a lot :-)

    VálaszTörlés
  8. A Chanel szebb, de még anélkül is tudok élni. Egyébként szép, szép...De változatlanul csak akkor kéne, ha ingyen volna. :D

    VálaszTörlés
  9. Menthetetlenül imádom, csodás *.*

    VálaszTörlés
  10. Gyönyörű, pont az én színem!

    VálaszTörlés
  11. Mostanában nagyon nézegetem a Voodoot, de igyekszem visszafogni magam. :)

    VálaszTörlés