2014. május 2., péntek

piCture pOlish - White Wedding

Sziasztok!
      Nagy "szerelmemet" szeretném ma bemutatni a blogon.
Sokáig azt gondoltam a fehér körömlakkok a legunalmasabb színek, óriási tévedés volt részemről, arról nem is beszélve, hogy fehér és fehér körömlakk között mekkora különbség lehet....

Az első pár piCture pOlish körömlakkok vásárlása után, meggyőződve a kiváló minőségükről, vadászni kezdtem milyen színeket szerezzek be ebből a márkából.
Megakadt a szemem a White Wedding-en, elsőnek arra gondoltam, mit keres egy fehér körömlakk egy ilyen különleges színeket készítő márka kínálatában. Ez egy pillanat volt, mivel gondoltam, hogy van benne némi "csavar".

A körömlakk különlegessége az áttetsző, irizáló pelyhek, amitől a fehér színnek nagyon különleges fénye lesz, természetes fényben nem csillog, inkább fényes a felülete. Villanyfénynél van egy nagyon finom, egyedi, elegáns csillogása. A körömlakk állaga vékony, 3 rétegben használtam, vékonyan felkenve nagyon gyorsan szárad, első alakalommal vastagabb rétegben vittem fel, így nehezen száradt.
Összehasonlítottam egy másik nagy kedvenc fehér lakkommal.


Az Opi Ski Slope Sweetie és piCture  pOlish White Wedding közül nem tudnék választani, mindkettő nagyon-nagyon tetszik, valamint teljesen más mind a két körömlakk.
Nem akarok senkit sem rábeszélni, de nyáron, kissé lebarnult kézzel gyönyörű lehet ez a körömlakk.
Sajnos mikor használtam borult idő volt, ezért csak vakus képeim vannak, de fog még ez a körömlakk szerepelni a blogon.

 Egy képet találtam amit természetes fényben készítettem, itt els alakalommal használtam, nagyon szétfolyt, belenyúltam, kezdett az eső is esni, de az látható milyen szép fénye van.

Mai kérdésem, használsz fehér színű körömlakkot?

19 megjegyzés:

 1. Nagyon szép! Ilyesmit vártam volna a China Glaze Dandy Lyin' Around-tól, de sajna csalódnom kellett benne... viszont ez a Picture Polish tényleg hozza amit kell.

  VálaszTörlés
 2. Na jó, ez most tényleg nagyon üt.A fehér körömlakkok esetében nálam az szokott csalódást okozni, ha olyan felkenve, mint a hibajavító. Ez meg...hát gyönyörű, mint a frissen hullott hó.

  VálaszTörlés
 3. Nekem ezzel is csak az a bajom, hogy nem fed elég jól... Én csak azt szeretem, ha teljesen jól fednek.

  VálaszTörlés
 4. @Szilvia A.: ez az a fehér körömlakk amiről tudom, hogy sokat fogom használni :)
  @Ayesha:örülök, hogy tetszik, egyetértek veled :)
  @Zsozsó Sakklakk: 3 rétegben nem átlátszó, én sem szerettem addig, míg a PP lakkokból nem vettem áttetszőket, de most ezek a nagy kedvencek, mivel messziről is jól mutatnak nem csak a blogokon közeli képeken :)

  VálaszTörlés
 5. óóó :D ez nagyon szép, elképesztő! *.* kellene :D

  VálaszTörlés
 6. Jajj, nagyon örülök ennek a bejegyzésnek! Nem kellett csalódnom, hasonlót vártam, persze sokkal többet kaptam. :)) Gyönyörű fehér lakk, nekem nagyon tetszik. :) Nyomdázva meg.. hát valami gyönyörű! <3

  VálaszTörlés
 7. Alapjáraton nem kedvelem a fehér lakkokat, de ennek van egy nagyon szép tejes, opálos csillogása, ami különlegessé teszi, úgyhogy ez tetszik :)

  VálaszTörlés
 8. Hű de szép, a nyomdás páros valami mese :]

  VálaszTörlés
 9. szeretem a fehér lakkokat, olyan elegáns lesz az ember keze tőle :)

  VálaszTörlés
 10. So pretty and nice stamping. Lovely colours together :-)

  VálaszTörlés
 11. Oké...Most eldöntöttem, hogy augusztusban ezt lesz rajtam amikor férjhez megyek életem szerelméhez! :D:D:D

  VálaszTörlés
 12. szép nagyon, a llarowe kollabok mind jók lettek

  VálaszTörlés
 13. Szepen mutat a kezeden. Ha majd barnulsz,bizto dogos lesz nagyon. Az en hofeherke boromon nem mutatna:D

  VálaszTörlés
 14. Na igen, nagyon hasonlít rá a China Glaze Dandy Lyin' Around, amiért odáig és vissza vagyok. Eszmletlen szép tud lenni egy ilyen fehér lakk, és igaz a neve, mert tökéletes lenne esküvőre is :-)

  VálaszTörlés
 15. @djkaty: rákerestem az említett CG lakkra, szerintem még soha nem láttam/hallottam erről a színről.
  Tényleg nagyon szép és hasonló :)

  VálaszTörlés
 16. Ahhhh, ez valami csodás. Én a sima, minden csillám nélküli fehéret is szeretem bármi díszítés nélkül is, 10 körmön, de ez a gyönyörű pehelycsoda eszméletlen jól néz ki!

  VálaszTörlés
 17. Hát ez nagyon szép :) Szép lett a nyomdás változat is :)

  VálaszTörlés
 18. Gyönyörű ez a lakk, csak úgy magában szende, nyomdázva szexi lett! Ettől függetlenül - anyagi megfontolásból - a fentebb említett CG fehéret választottam, remélem, az is lesz majdnem ilyen szépséges. Jöhetne már vele a futár...! :)

  VálaszTörlés
 19. hát ez a lakk valami elképesztően szép!

  VálaszTörlés