2014. május 26., hétfő

piCture pOlish - Shocked és Infinity Nails #73 mintalemez

Sziasztok!
    Idő és körömhiány miatt, ma megint egy kicsit hosszabb bejegyzéssel jelentkezem.
Nem vagyok egy kimondottam pink körömlakk rajongó, de a Shocked teljesen elcsábított!
Kedvenc textúrám a  körömlakkok közül jelenleg az áttetsző, zselés színek, megtaposva csillámokkal, glitterekkel vagy hologramos pelyhekkel. Abszolút nyári, hűsítő színek, imádom a hasonló lakkokat.
  A körömlakk vékony állagú, első rétegnél nagyon átlátszó, de két réteg elegendő. Nagyon fényesre szárad, igaz picit lassabban száradt mint az eddig használt piCture pOlish  körömlakkok, de gondolom ez amiatt volt, hogy az áttetszősége miatt, akaratlanul, de vastagabban kentem.
 Összehasonlítottam két nagyon szép pink körömlakkal:
 Az piCture pOlish Electic Dream nagyon szép, félmatt a finise,én csak fedőlakkal használom. A Zoya Bobbi fóliahatású körömlakk, így ez teljesen más kategória és még mindig a kedvenceim között szerepel. A Shocked viszont igazi unikum, minden apró fénynyalábnak örül és teljes odaadással veri vissza  tükörfényes felületével és a rengeteg ezüst, enyhén holografikus pelyheivel a fényt.
  A címben említettem, hogy kipróbáltam még egy új mintalemezem, ami nemmás mint a csodálatos Infinity Nails 73-as számú mintalemeze.Ezt a lemezt a sorszáma miatt vettem meg, vagyis mikor vásároltam, arra gondoltam, mindegy milyen minta van a 73-on, én megveszem, mivel 1973-ban születtem. A  Cofidisk-es kamatmagyarázó reklámhoz volt hasonló az előző mondatom, de ez a lemez szépségén semmit sem változtat, jó választás volt.  :D
A végén elmondhatom, nagyon tetszik ez a körömlakk!
Véleményem szerint, ez megéri az árát, van benne bőven plusz egy hasonló színű körömlakkhoz viszonyítva, különlegesen magas fénye van, az áttetsző  alapszín is különleges. Élőben sokkal szebb és nemcsak közelről nézve.
Egyet sajnálok, hogy nincs nagyobb színválaszték ebből a textúrából, viszont jövőhéten már lehet megérkeznek a Zoya nyári kollekciói, amiből a Bubbly kollekció 6 darab hasonló textúrájú színből áll ;)


16 megjegyzés:

  1. Ez nekem megint jobban tetszik nyomda nélkül.:)

    VálaszTörlés
  2. Sokat dob rajta a nyomda. Szép a lemez:)

    VálaszTörlés
  3. Nyomda nélkül nekem is jobban tetszik most, fantasztikus ez a lakk :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagyon tetszik, viszont a Zoya új kollekcióból már kinéztem a hasonló rózsaszín Harper árnyalatot, én szerintem arra fogok lecsapni. :)

    VálaszTörlés
  5. It's nice and I think it looks quite similar to the Electric Dream polish.

    I love the stamping and the CC holo is just so eye catching :-D

    VálaszTörlés
  6. Megint egyetértünk. :) Nagyon szép mindhárom lakkod, a Shocked ezzel a nyomdával gyönyörű lett. A Zoya Bubble lakkjaira én is nagyon kíváncsi vagyok. Megkérdezhetem, hogy a körömágyadat hogyan és mivel ápolod? Én akármit kenek rá, folyamatosan ki van száradva. És valami jó minőségű, ápoló körömlakklemosót tudnál ajánlani? Olyan kellene, ami nyomdázáshoz is jó, lehet vele a pecsétet és a nyomdát is takarítani. Előre is köszi!

    VálaszTörlés
  7. Nekem az egyik kedvenc PP lakkom a Shocked, megérte hisztiznem a Naillandnél, hogy miért nem hozták be elsőre :)

    VálaszTörlés
  8. Szerintem is szebb nyomda nélkül, kár eltakarni :)

    @Erina: sajnos nem én is szenvedek vele, de nagyon!
    Ha lenne időm kicsit rákeresnék, h külföldi blogokon mivel elégedettek, de most nincs időm. Most, h nem lakkozok, csupaszok a körmeim hetek óta (csak vasárnap van színem), borzalmasan tönkre menetek a körmeim, és a körömágybőr is. A körömágybőrömmel azóta van gond, mióta gyakran lakkoztam, így gyanítom a lemosók a ludasok, igaz, mostanában sokat van a kezem vízbe.

    VálaszTörlés
  9. Remek évben születtél, szuper a mintalemez! ;D
    Nagyon tetszik ez a szín is, de egymás mellett az Electric Dream egy kicsit jobban. :)

    VálaszTörlés
  10. Nekem is nyomda nélkül jön be inkább. :)

    VálaszTörlés
  11. @M.:az electric dream színe szebb, de a shocked textúrája egyszerűen utánozhatatlan, olyan mintha vékony, színezett üveglap lenne a körmeimen, tele ezüst pelyhekkel. Ez tényleg egy olyan lakk ami 1,5 m-ről is káprázatos, nem csak makrofotókon :)

    VálaszTörlés
  12. nekem a három közül a shocked tetszik legjobban. annyira, hogy én még nyomdát se raknék egy ilyen szépségre! :)

    VálaszTörlés
  13. Eddig az Electric dream tetszett nagyon ,de most lehet,hogy ez egy hangyányival közelebb áll a szívemhez..:)

    VálaszTörlés
  14. Az igazi az lenne, ha az Electric Dream színe lenne az alapja a Shockednek :D

    VálaszTörlés
  15. Nagyon szép lakk és a másik PP is, no de az a Zoya még mindig nagyon-nagyon tetszik *.* A nyomdázott minta is tetszik rajta :)

    VálaszTörlés
  16. Szép lakk, nagyon tetszik a színe. :)

    VálaszTörlés