2014. május 23., péntek

piCture pOlish - Paradise

Sziasztok!


A piCture pOlish Paradise körömlakk bemutatására kerítettem sort, pár perc szabadidőm feláldozásával, mivel a képek már rég elkészültek.Kezdek elszokni a blogtól....
Az elején lelövöm a sok szöveget, ez lakk nekem sokkal jobban tetszik üvegben mint a körmeimen.
A minősége szuper, viszont vannak szebb színeim hasonló színekből (lásd  címkefelhő, a zöld címszó alatt). Például, ez.
Nos, nem csúnya ez a lakk sem, nézzétek az alábbi képeket:




Bevetésen a Paradise:



Tetszik-tetszik, de nem valószínű, hogy gyakran nyúlnék ezért a színért nyáron.Igaz, ez nem a szín/körömlakk hibája, ez a kedvemtől függ, viszont akinek tetszik a szín, csak ajánlani tudom a minősége alapján.

Mivel mostanában nem lakkozok, várom a kommenteket, hogy kinek milyen színűre  vannak festve most a körmei.  :)

14 megjegyzés:

  1. nekem sem tetszik.agyonkomplikalt lakk,megis snassznak tunik.minden swatchon ez volt a benyomasom rola.en most zoya alit viselek,imadom!

    VálaszTörlés
  2. @suzie:ó, szép szín, névről nem volt ismerős, de rákerestem :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez nagyon nem :/ az én mai színem a moyra sugar sand lakkokból a wishing well. Az utóbbi idők legjobban elkoltott 450 ft-ja :)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem semmi extra. Nekem nincs is fent a kell listámon.

    VálaszTörlés
  5. Üvegben milliószor szebb sajnos :( Esetleg feketén 1 rétegben egy kicsit áttörölve lakklemosóval? Nekem most a Lovely zöld Rio-ja van a körmömön, mert eddig bírtam, hogy ne vegyek egyet :D

    VálaszTörlés
  6. Szép lakk, de kivételesen nem érzem, hogy kell: D addig jó: D Rajtam most Golden Rose Rich Colour van, ilyen menta zöld, nem tudom a számát fejből. :)

    VálaszTörlés
  7. Én még mindig a hullám-nyomdás Androidot viselem, itt a hétvége most van időm a kihívásokra, de szinte fáj a gondolat, hogy le kell mosnom ezt a szépséget :)

    VálaszTörlés
  8. Üvegben és az ecsetes közeli képeken csodálatos, de felkenve engem sem mozgatott meg úgy igazán.

    VálaszTörlés
  9. Tényleg sokkal szebb üvegben. Rajtam most monroe van, és imádom!

    VálaszTörlés
  10. I like the look of this one. It looks slighty rough in the enlarged nail wheel picture tho :-|

    VálaszTörlés
  11. neem. :( ez most nem. :S
    nekem most éppen semmi, viszont tegnap vettem egy Lovely RIO ezüst-rózsaszín lakkot, emellett pedig beszereztem a Moyrától egy Sugar Sand lakkot, a Daydreamet. :)

    VálaszTörlés
  12. En ma moatam le. Rimmel fekete, opi malaga, es egy kis moyou tundermeses nyomda. A herceg a lovon tor a sarkany ellen. Holnap meg meg nem tudom,milyet kenek fel

    VálaszTörlés
  13. Üvegben tényleg szebb, de azért nekem körmökön is nagyon tetszik :) Nekem most csupaszok a körmeim, mert a vizsgák miatt egyrészt kedvem se volt, másrészt felhalmozódott a takarítás, az meg nem kímélte volna, úgyhogy inkább nem is kentem fel semmit, mintsem hogy aztán csak bosszankodjak az miatt, hogy egyből le is pattogzik. De most holnapra már beterveztem egy kis lakkozást :)

    VálaszTörlés