2014. május 8., csütörtök

piCture pOlish - Midnite Meteor

Sziasztok!
           Egy újabb üdvöskét szeretnék bemutatni a piCture pOlish gyűjteményemből.
Kék színű  körömlakk függőségem közismert, a PP lakkok szépsége,  minősége a legjobbak között szerepel, ezért nagyon mohó tempóba igyekeztem beszerezni azokat a kék körömlakkokat ami tetszett a márka kínálatából.
A Midnite Meteor idén januárban jelent meg, viszonylag új szín, nem annyira ismert mint testvérei.


A szokásos szín összehasonlítás. A webáruházból vásárlók számára szoktam készíteni, azt gondolom ez nagy segítség, mivel olyan márkáknál ami itthon nem kapható én is hasonló blogbejegyzésekre vagyok utalva, szeretem ha nem csak az adott színről van kép a  bejegyzésben, szeretem  ha van amihez viszonyítsak, mert nem egyformán van beállítva mindenki fényképezőgépe, plusz a monitorok beállításától is függ a szín...és még sorolhatnám, hogy miért tartom nagy becsben a hasonló képeket.



katt a nagyobb méretért
A piCture pOlish Midnite Meteor színét egy vagány farmerkékhez hasonlítanám. A képeken 2 rétegben használtam, nagyon gyorsan szép fényesre szárad, fedőlakkot nem használtam.
A középső ujjamon a körömlakkon használtam a piCture pOlish Gravity fedőlakkot, ami jól láthatóan szinte nem is látszik. Ez a fedőlakk nem éri meg az árát, nincs bajom a minőségével, de az a tény, hogy csak fekete lakkon használható (ezt már leírtam egy előző bejegyzésnél a megjegyzésekhez), amit ha ráadásnak nem precízen fed, még csúnya is,  akkor már jobb és olcsóbb megoldás a sima duókróm körömlakk, amiből nagyon különlegesek kaphatóak 10$ körül.
az üvegben nagyon jól mutat :(

Nos, a Midnite Meteor színe tetszik, de nem annyira különleges, egyedi mint mondjuk a Hope vagy az Ocean, könnyen találhatunk hasonló színt, viszont a száradás utáni fényes finis, az apró holografikus csillámok adnak neki annyi pluszt, hogy azt mondom érdemes megvenni, ha tetszik a szín. Lesz még erről a lakkról szó/kép a blogon, mivel mikor használtam eléggé borús idő volt, napsütésben sokkal szebb.

Melyik a kedvenc kék színed  a piCture pOlish körömlakkokból?

19 megjegyzés:

  1. Megkérdezhetem, h a Sailortól jobbra lévő sötét homoklakk micsoda? Annyira jól néz ki a képeken :) Köszi

    VálaszTörlés
  2. @Babicsek: az egy mini Deborah Lippmann, itt írtam róla: http://bioarcapolas.blogspot.hu/2014/01/deborah-lippmann-lost-in-space-es.html

    VálaszTörlés
  3. Hálás vagyok a lakk-összehasonlításaidért. Köszönet az eddigiekért és a jövőbeliekért is. Engem a pp Midnite Meteortól jobbra csillogó szépség érdekelne. Lehet, hogy már írtál róla, de nem ismertem fel.

    VálaszTörlés
  4. @Zita: köszi, nekem a neve nem jutott eszembe a DL lakknak, nem is lehet lassan már követni, annyi kék lakk szerepel a blogon :D

    VálaszTörlés
  5. It's nice a blue - I like it :-)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép! Nekem a kedvenc kékem tőlük a Cosmos, Freya's Cat és Whimsy :)

    VálaszTörlés
  7. Jó, nekem a kedvenc kékem a Whimsy marad, de ez is naaagyon tetszik! :))))

    VálaszTörlés
  8. Lányok! A Whimsy nyárra kötelező darab körömlakk-függőknek, nemsokára érkezik az utánpótlás, lessétek a Naillland FB oldalát, én is lesem egy szín miatt, amit nagyon várok :D

    VálaszTörlés
  9. Fááájdítod itt a szívem. Na sebaj.Majd amikor nagyon jól fogok keresni, úgy 30 év múlva,akkor egy szakajtónyi ilyet veszek :D

    VálaszTörlés
  10. Ezúttal nagyon nem tudok egyet érteni Veled, mindkét lakk megvan nekem, és tudod, hogy multikróm lakkokból egész nagy a gyűjteményem, ennek ellenére mondom azt,hogy a Gravitynél szebb multikróm lakkom még sosem volt. Pedig a Dance Legendek se kutyák, és azok alá nem kell fekete...
    A "mm" pedig legalább annyira szép és különleges, mint a Tristam.
    Az egyetlen dolog amiben igazat tudok adni Neked, hogy valóban egy jó farmerra emlékeztet, a férjem is pont ezt mondta amikor megvette nekem.

    VálaszTörlés
  11. úúúú Erzsi, nemáááár, de szépek!!!!!!!

    VálaszTörlés
  12. @Melantha: remélem 3 és nem 30 lesz :)

    @Suzie: a Midnite Meteor tetszik, a Gravity sem csúnya, csak macerás és drága ahhoz képes (a képen is látható) amit nyújt. Vásárlás előtt kipróbáltam, szóval valamennyire tetszett a Gravity is mikor vettem, de akkor is az a véleményem, h újra nem venném meg.

    @Szilvia A.: sajnos igen, azért sajnos, mert gyenge vagyok és nem tudok a lakkoknak ellenállni :D

    VálaszTörlés
  13. Nem tudok választani...*toporog

    VálaszTörlés
  14. Erzsi:ha nem kell a Gravity,én szívesen átveszem tartalékba.Komolyan.

    VálaszTörlés
  15. Még egy szavazat a Gravity-re. Konkrétan imádom! A lila-kék-zöld multikróm hatás a holo pelyhekkel olyan, mintha az egész Galaxist viselném a körmeimen. De ehhez fekete, krém alap kell. Szép páros lenne az MM-el, ha nem rá, hanem fekete alapra kented volna. Én a helyedben kipróbálnám úgy is, mielőtt továbbadom. ;)
    Persze, ha alapból utálod a fekete lakknak még a gondolatát is, akkor megértelek, de ez meg nem a Gravity hibája.

    VálaszTörlés
  16. Ó, ez gyönyörű. Imádom a kék lakkokat :)

    VálaszTörlés
  17. @suzie: átgondolom még :)

    @Erina: rendben, kipróbálom majd rendesen is, nem csak 1 körömön :D

    @phoneix: igen, jó kis kék ez is :)

    VálaszTörlés