2014. május 18., vasárnap

piCture pOlish - Geode és Infinity Nails Image Plate #61

Sziasztok!
     A piCture pOlish Geode körömlakkot nagyon vártam, így az utolsó Nailland-es  dorbézolás alkalmával beszerzett körömlakkok közül, ezt a színt próbáltam ki elsőnek.
A körömlakk világoskék krémes alapszíne különböző méretű kék és arany glittereket tartalmaz. Valamint szabad szemmel szinte észrevehetetlen hologramos mikropelyheket.
A lakk állaga vékony, fedése 2 rétegben jó, 3 rétegben soknak találtam, elfedi a glitterket.
Száradási ideje is szuper.
Tetszik-tetszik ez a szín, de nem volt rám akkora hatással mint amit vártam. Körömre kenve, az arany glitterek nem igazán látszanak, ez  kivételesen olyan szín, ami messzebbről szebb, mutatósabb mint közelről nézve. Nem bántam meg, hogy megvettem, tetszik, de az igazat megvallva az arany glitterktől többet vártam, ez hiányzik, ezek nem igazán érvényesülnek, túl világosak, elfedi az alapszín.
Kipróbáltam az Infinity Nails új, 61-es mintalemezét is. Nagyon tetszenek ezek a nyári, nyaralás hangulatát idéző vidám kis minták. A lemez minősége tökéletes, akarva sem lehet elrontani a minta kivételét, felvitelét.
    Nem a körömlakkhoz tartozó téma, a blogot érinti, hatalmas változás van az életembe munkaterén. Olyasmibe kezdtem amit még soha nem csináltam. Párhuzamosan tanulok két szakmát, emellett napi nagyon-nagyon sok  órát  dolgozom, 100 évesen, család mellett nem könnyű.
A vállalkozás  profilja  miatt, nem használhatok körömlakkot! :D
Ezért ujjbegyig vágtam a körmeimet és hatalmas, giga blogsale van kilátásba, amint lesz annyi időm, hogy befotózzam a lakkokat.
Mindezek ellenére sok márka  nyári körömlakk kollekciókból már nagyon sok darab van amit kinéztem, szóval a blogot nem zárom be, csak egy ideig ritkábban jelentkezem.
Jelenleg minden vágyam az, hogy 8 órát egyhuzamban aludhassak.


22 megjegyzés:

  1. Sajnálom, hogy ritkábban jelentkezel majd :( De kitartást neked az elkövetkező időszakra :)

    VálaszTörlés
  2. I think Geode looks really nice! And I like the stamping too - it's a lovely blue too :-)

    VálaszTörlés
  3. Sok sikert a következő időszakra :) !! Nagyon szép lakk , a nyomdázás is rajta :)

    VálaszTörlés
  4. Óóóó sajnálom, hogy nem megy együtt a munka meg a hobbi, de remélem, az új kihívásokban is legalább annyi örömödet leled majd, mint a blogban. És persze várjuk az új bejegyzéseket :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük az eddigieket is és várom nagyon a következő posztokat, amint energiád és időd engedi!!!
    (a bejegyzéshez: szerintem ez a nyomdázás pont ennek a szépséges lakknak a lényegét takarja el:( de ez csak a személyes véleményem, nem bántás. Várlak vissza:)

    VálaszTörlés
  6. Sajnálom, hogy ritkábban jelentkezel majd, nagyon szeretem a bejezéseidet!
    Sajnos én sem dolgozhatok körömlakkban és elvileg mindig rövidre kellene vágni az összes körmöm (bár ez utóbbiban kicsit csalni szoktam, mert az, hogy "rövid" relatív dolog...). Úgyhogy én is csak a hétvégéken élhetem ki a lakkozási vágyaimat... :/

    VálaszTörlés
  7. Minden tiszteletem a Tied, hogy család, munka mellett még van arra is erőd, kedved, hogy új dolgot tanulj! Köszönöm az eddigi beszámolókat, ajánlásokat, s kívánok életed minden területén sok sikert, s várom a további jó sok "Erzsis" postokat !

    VálaszTörlés
  8. Sok sikert kívánok! Nekem nagy szívfájdalmam h nem lehet igazán csajosan öltözni a munkahelyemen (mindig kisruhás fölnőttnek képzeltem el magam), de szerencsére lakkozni igen, szóval abban élem ki magam :) Mellesleg gyönyörű ez a lakk, de annyi fontosabb PP kiszemeltem van h nem lesz az enyém sose :D

    VálaszTörlés
  9. Határeset ez a lakk, elmegy egynek, de ennyi pénzért nem venném meg. Sok sikert és kitartást az új munkahelyen, várom azért a bejegyzéseket, ne hagyd abba a blogolást! Még ha 2 hetente csak 1x tudsz is jelentkezni akkor se! :) A blogsalere is kíváncsi vagyok nagyon, remélem sikerül zsákmányolni valamit tőled :)

    VálaszTörlés
  10. Sok erőt és kitartást kívánok! :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon tetszik ez a lakk, bár sajnos az ára nagyon nem egyetemista zsebhez van mérve. :(
    Nagyon sajnálom, hogy ritkábban tudsz jelentkezni, nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked! :)

    VálaszTörlés
  12. Hajrá és kitartást az előtted lévő napokhoz, hetekhez! :) Én is sajnálom, hogy ritkábban fogsz jelentkezni.
    A lakk őszintén szólva szép-szép, de nem vettem volna meg. A Frosting nekem spec. jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm a biztató szavakat, 2 nehéz hónap áll még előttem, után remélem minden visszaáll a rendes kerékvágásba... :)

    VálaszTörlés
  14. Hajrá és remélem majd egyszer megint sikerül összhangba hozni a blogot a magánélettel. :)))
    Ezt a lakkot ennyi pénzért nem venném meg, az arany glittereket én is hiányolom. :(

    VálaszTörlés
  15. Nézem ám lelkesen a PP lakkokat nálad mert érik egy körút a Naillendbe! azt kell hogy mondjam ez a mostani tetszik legkevésbé az eddig bemutatottak közül, de még erre sem tudnám azt mondani hogy nem kell :)
    Az új vállalkozáshoz sok sikert kívánok! :)

    VálaszTörlés
  16. Csatlakozom az előttem szólókhoz, sok sikert az új munkához/szakmához! És kívánom, hogy pihenére is jusson azért időd.

    VálaszTörlés
  17. Sok sikert az elkövetkező időszakhoz! :) A lakkocska meg cuki és tetszik, ugye már az előző 3-asból is ő tetszett legjobban, viszont azért sok másik PP lakk van, ami sokkal jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
  18. Ú...ez nem semmi. Mármint, hogy ilyen nagy változás előtt/alatt állsz. Nekem is ketyeg a visszaszámlálás...Szeptember 1. munkakezdés. Utána majd itt picsoghatok a lakkjaim felett. :D Másrészről,végre pénzt is fogok keresni,és nem csak ingyen dolgozom^^.

    VálaszTörlés
  19. Erzsi, köszi az eddigieket, nagyon szeretem a blogodat! Nem baj, ha ritkábban jelentkezel, örülök, hogy nem zárod be a blogot, továbbra is szívesen olvasnálak rendszeresen.
    Sok sikert kívánok hozzá, bármibe is kezdtél bele! Biztos vagyok benne, hogy a befektetett energia megtérül előbb-utóbb. Kitartást és szép nyarat kívánok Neked! :)

    VálaszTörlés
  20. Most látom, hogy nem is írtam a lakkról. Szép lakk, én kipróbálnám egy világoskék alappal, egy rétegben felkenve. Hátha akkor jobban érvénysülnek az arany csillámok is benne, ha nem takarja el egyik réteg a másikat. Én a Frostingot használom így, persze rózsaszín alappal, mert szintén nem szeretem, ha az alap elfedi a glittereket.

    VálaszTörlés