2011. augusztus 24., szerda

Rózsaszín bűvölet 2. rész

 Sziasztok !

    Sok újat a tegnapi bejegyzés után nem tudok írni , a szájfényt önmagában használom kivéve 2-3 darabot ami színtelen. A textúrája miatt jobban kedvelem a rúzsoknál , a szürke hétköznapokon fényez egy picit a lelkemen , valamint a napom is fényesebben indul.

Következzen a kép a mindent megmutat :)



Sajnos összekevertem őket mielőtt beszámozhattam volna de készítettem ezekről is egy csoportképet együtt az összes . A fotó neve akár rózsaszín mámor is lehetne. :D
A Chanel-ek nagyon jók a színminták közül kb 9 darab Chanel , a Sisley remek darabokat kézsít de ez drágább a Chanel-től. Too Faced sem  kutya ( a képen a blogspot felíratnál  az első "o" betű feletti ) minősége is remek.





Itt muzeális darabok is megtalálhatóak 

Nem is rossz ötlet, még 20 év és nyitok egy mini rúzsmúzeumot csak rózsaszín és pink rúzsokból :D
De remélem addig lesz egy-két mályvás-barnám:)

Ki emlékszik erre a Dior rúzsra ?  2004  Karácsony !
 Az arany Guerlain mellet a fentebb említett  Too Faced pink szájfénye ami szuper (a Girl Dig Pearls- Tropical Pink ) az előtte lévő ( nude színű) sorozatot nem ajánlom (a Glamour Gloss) .


Rúzs vagy szájfény ?
Ti melyiket kedvelitek jobban ?

8 megjegyzés:

  1. Imádom mindkettőt, gyakran is hordom őket... de mindenképpen rúzspárti vagyok. Tovább fenn marad, egyenletesebben kopik általában, kevésbé ragad bele a hajam... ráadásul ma már olyan szép finisű rúzsokat gyártanak, hogy nem kelt egyáltalán régi vagy ódivatú hatást (pl. egy szép szaténfényű példány)... de nagy melegben meg inkább szájfényt szoktam, az könnyebb viselet.

    VálaszTörlés
  2. A régieket ugye már nem használod? :D Úgy értem, én beleestem abba a hibába, hogy amikor még nem voltam járatos a sminkkel kapcsolatos dolgokba, hogy vagy 3-4 évig is használtam egy rúzst, pedig azért azoknak is van lejárati idejük :)
    Amúgy gyönyörű a gyűjteményed!! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sok van köztük ami egy doboz mélyén pihen, a muzeális darabokra gondolok.
    Ami nem túl régi(1-1,5 éves) még néha használom de nem közvetlenül a számra előbb ajakfeltöltő szájfénnyel kenem be a szám "védekezésként".
    Régen 2-3 év után kidobáltam de most már megfontoltabban,kevesebbet vásárolok és nem dobom ki a régieket csak félreteszem.

    VálaszTörlés
  4. :-)))
    Szep kis gyujtemeny. Nekem a szajfenyek tul ragacsosak, es ha fuj a szel beleragad a hajam a szamba. Ezert szeretem jobban a ruzsokat.
    Nekem is sajna selejteznem kell, mert egy ruzs eleg sokaig tart. Van nagyon regi, aminek semmi baja, de van ami nem tul regi, de mar avas az ize:-(

    VálaszTörlés
  5. nekem mindegy, rúzs v szájfény. ha szép a színe, jöhet:)

    VálaszTörlés
  6. Tyű micsoda Mennyország.:D:D Én régen abszolút szájfényes voltam, max 1 éve kezdtem megkedvelni a rúzsokat. Nagyon szép színeket látok, bőség zavara.:D:D
    (Andi)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép gyűjtemény!
    Én inkább a szájfényeket preferálom, bár ha fúj a szél én is úgy járok mint Poppy.

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörűek! A kezeden lévők közül az első tetszik a legjobban, igazán különleges. :)
    Bár a rúzsokat praktikusabbnak tartom (Például azért amit Poppy is írt.), szerintem egy szájfényt sokkal kellemesebb viselni.

    VálaszTörlés