2011. augusztus 19., péntek

Nagyon személyes



  Most teljesen másról szeretnék írni mint eddig, igaz írok én mindenről ami eszembe jut.
Mivel úgy gondolom aki olvas valamennyire kedvel is, megosztanám veled eddigi életem legszebb, legboldogabb pillanatait .

Kezdjük egy finom kávéval :) mint minden nap

Születésnapok alkalmával szoktam elgondolkodni az elmúlt éven és, hogy vajon mit tartogat a sors a jövőt  illetően. Kívánság listámon az első helyen az egészség szerepel ez a legfontosabb addig míg egészségesek vagyunk valahogy minden akadályt legyőzünk, minden problémán átvergődünk.


A kisebbik fiammal egy napon van a szülinapunk szóval a tortás képeken ezért van 2 torta és nem a mohóságom miatt. Azt is mondhatnám Ő volt életem legszebb, legértékesebb felülmúlhatatlan születésnapi ajándéka :)
Nagyon hamar telnek az évek és a gyerekek növekedésén érzékelem a legjobban (oké meg a tükör). Mintha csak most mentek volna óvodába és tessék a nagy most fog érettségizni. Ezért egy jó tanács kisgyermekeseknek minél több időt  töltsetek a gyerekekkel mert ezeket az éveket nem lehet bepótolni ! Tudom sokat kell dolgozni a megélhetésért de szakítsatok rájuk időt a gyerekkoruk az egész életükre kihat, végig kíséri őket, gondoljatok csak vissza a saját gyerekkorotokra , igazam van?

Sok képet albumból fotóztam még filmre készültek ezért nagyon rossz minőségűek de régebbi képeket szerettem volna mutatni és ezek mind olyan képek amire ránézve egy-egy történet , a gyerekek aranyköpései jutnak eszembe. Például: a nagyobbik fiam 2,5 éves lehetett  a liftre vártunk felemeltem megnyomta a gombot,  ezután  felemelte a bal kezét és megszólalt "edzs a bal kedzsem" egyből ájuldoztam magamban igen az én fiam zseni mindig is éreztem , már megtudja különböztetni a bal és jobb oldalt rámosolyogtam de már emelte a másik kezét és  megszólalt  " edzs meg a mácsik bal kedzsem" rájöttem a gyerekem átlagos nem zseni :)
A kisebbik fiam 4 vagy 5 éves lehetett mikor megkérdezte " Anyu ha egy napon van a születésnapunk te miért vagy nagy és felnőtt én meg kicsi és gyerek?" ezután elmagyaráztam neki , hogy én sok évvel előtte születtem .
Vagy ahogy 8 éves kora körül lázongott mondván "Ez nem igazság a szülinapon osztozkodom veled ,a névnapomon apuval, a gyermeknapon a tesómmal a  Karácsony az közös, nekem nincs is saját ünnepem!"


Az első oszlop önfeledt gyerekkor minden érdekelte őket :)
A második oszlop 1 kép, 23 éves voltam agyon szoláriumozva fúj fúj azóta van a karom anyajegyekkel tele :(
Ugyan ez az oszlop két utolsó kép, egy remek ember aki nélkül  ez a két remek gyerek nem jött volna össze :)
A harmadik oszlop utolsó kép, imádom ! de ezek a puszik az évek múlásával arányosan ritkulnak :(
A negyedik oszlop utolsó kép, a legszebb és legfinomabb  tortám táska alakú egészen közelről is nehéz volt megállapítani, hogy nem igazi táska :)
Az ötödik oszlop utolsó kép tavaly ilyenkor ekkorák voltak az én pici fiaim :)
A hatodik oszlop első kép anyu a fiúkkal, azt írnom sem kell ez természetes nekem van a világon a legjobb anyám :)
A többi kép a gyerekekről :)


Szóval lányok nem kell félni az idő múlásától minden kornak meg van a maga szépsége , előnye.
Minden apró rácért megküzdünk napról-napra azt sem adják ingyen , és ha mélyülnek a nevetőizom mentén a vonalak akkor is ugyanazok maradunk akik voltunk csak egy kicsit jobb smink kell :D
Ezért is igyekszem és tanulok a szépséges bloggerináinktól :)

11 megjegyzés:

  1. jaj de jó poszt volt :) A képek nagyon aranyosak :D És azok az emeletes torták úristen..éhes vagyok :D

    VálaszTörlés
  2. nagyon tetszett a poszt:) örülök hogy megosztottál pár személyes emléket velünk. az ilyen aranyköpésekre nagyon jó visszagondolni, az én anyukámék is sokat emlegetik ezeket

    VálaszTörlés
  3. a bejegyzés elolvasása után jól indul a napom...köszönöm:)

    VálaszTörlés
  4. Olyan szepeket es igazakat irtal, hogy meg is konnyeztem.
    Olyan gyorsan telik az ido! Magamon en sem erzem ( meg mindig 18 evesnek erzem magam:D), de a gyerekeken latni a legjobban, mert olyan gyorsan nonek. Az en fiam is nem reg szuletett meg es mar 3 eves.

    VálaszTörlés
  5. Poppy !

    Csak egy párat alszol és ébredésnél azt veszed észre már a te fiad is érettségi előtt áll :)))

    VálaszTörlés
  6. Ezzel az a baj, hogy csak egy párat aludtam érettségim óta, majd arra ébredtem, hogy már férjhez mentem és gyerekem is van:-DDD

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép poszt :) Boldog születésnapot!!! :)

    VálaszTörlés
  8. .elgondolkodtato iras..
    Nagyon boldog szulinapot!

    VálaszTörlés
  9. Jajj de szépeket írtál, nagyon tetszik ez a poszt... meghatott! :) Továbbra is imádlak olvasni!

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szuper volt a poszt, imádom az ilyeneket olvasni. Tök jó, hogy feltetted ezeket a képeket. A táskás torta nagyon király.:D
    (Andi)

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Kaptál tőlem egy díjat! :)
    http://renisbeautycase.blogspot.com/2011/08/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés