2011. augusztus 9., kedd

Kedvenc szandálom 2

       Sziasztok Lányok !

Sminkelnék százzal de nem megy :(, ezért maradok a bemutatóknál és teszteknél, mivel nem akarlak elriasztani benneteket vagy elvenni a kedveteket a sminkeléstől.
Ma viszont időhiányban szenvedek ezért jön egy kedvenc szandál fotó méghozzá a második.


 Nem új darab 2 éve vettem sajnos már látszik is rajta , meg  nem is tudok vigyázni a cipőimre - ilyenkor mindig a túlsúlyomra fogom , de még nem volt rajtam ennyi plusz kiló addig se tudtam vigyázni nem tudom miért van ez ?
Nem egy kényelmes mindennapi strandpapucs ez már az üzletben a próba alatt eldőlt , de nem bántam arra gondoltam majd lassan tipegek benne és pár órát kilehet benne bírni , ha ülök (pl.vacsorázni menni ).


           Miután megvettem eufórikus boldogság lett úrrá rajtam , mosolyogtam a kocsiból kifelé, nem dudáltam le a szerény adrenalin szinttel rendelkező  autóstársaimat, nyugodtam és elégedetten haladtam hazafelé és azon gondolkodtam melyik táskám a legjobb hozzá......Ja és ezt  30%-os árengedménnyel vettem , hát nem zseniális egy álomdarab akciósan ,szoktam is ilyenkor mondani a férjemnek megfogta velem az isten lábát, hogy ilyen spórolós vagyok :)))
Igen ám de ebben nem lehet tipegni, beleugrom és mintha varázslat történne egyből Robotzsarusra vált a menésem de nem számít a papucsot akkor is szeretem, kicsit mereven de határozottan  lépkedem benne:)

 
Ennyire nem kopott a vakutól van ilyen színe:)

A megjegyzéseknél jó kis cipős sztorikat várok olyanoktól aki képes a kényelmet feláldozni a látványért :DDD

8 megjegyzés:

  1. Én képes voltam feláldozni, a terhességig...
    Azóta próbálom az arany középutat megtalálni.
    Baromi szép ez a lépő :)

    VálaszTörlés
  2. csini!! en is nagy cipobolond vagyok.
    Elofordult h annyira tetszett egy cipo, h meg kellett vennem a masfel szammal kisebbet, mert nem volt az en meretemben. Olyan is volt hogy le volt arazva 470 eurorol 19-re, persze egy szammal kisebb a meretemnel, na azt sem hagyhattam ott..:) 35-tol 38-as meretig vannak cipoim..:)

    VálaszTörlés
  3. Bar ! Hősies és szimpatikus vagy a cipőkhöz való viszonyod alapján :)))
    Én egy Chanel sport cipőt vettem így , nem volt a méretembe már és 1 számmal kisebbet vettem 2X hordtam, még nagyon jó állapotban van :)))

    VálaszTörlés
  4. @ BAR: DURVA :-) 35-38-ig..én ált. csak nagyobbat merek megvenni, mert az 1 jó talpbetéttel és/vagy sarokfogóval még elmegy, habár én egyik olyan cipőmet sem hordom, ami nem a méretem.

    @E73: megértem, h miért ez a kedvenc szandid, de nekem ez még inkább a papucs kategória a pántok nékül. Bevallom sose merek ilyesmit venni, nehogy kimenjen a bokám. 1x-2x persze bepróbálkoztam, de mindig az a vége, h hanyagolom azt a cipellőt...sajnos.

    VálaszTörlés
  5. Igen tudom ,hogy papucs de már nem akartam új kategóriát nyitni mert nem sok papucsom ,szandálom van így ezeket egy kalap alá veszem. A sportcipőkből van igazán nagy gyűjteményem :)

    VálaszTörlés
  6. Bar, érdekes, amit írsz. Minek olyan cipőt venni, ami nem a méreted? :) így hordani sem tudod... Durva a három méret ingadozás.

    Miközben olvastam, jót nevettem: "beleugrom és mintha varázslat történne egyből Robotzsarusra vált a menésem"
    Haha, nekem is volt ilyen cipőm! Botrányosan kényelmetlen volt, csak vezetni tudtam benne, mert addig sem kellett benne menni :D
    Nekem egyébként nincs sok cipőm, de amik vannak, azokat nagyon szeretem. Nem is a mennyiségre megyek rá, inkább jó közhely szerint a minőségre, meg aztán nekem inkább a színválaszték a fontos, hogy tudjam az épp aktuális szettemhez passzintani. Nagyjából ennyi:)

    VálaszTörlés
  7. Meg tudlak érteni, nem igazán szoktam vele foglalkozni, hogy kényelmetlen vagy sem, inkább szenvedek, ha megtetszik egy, mert imádom a szépségeket :D Lelkes cipőgyűjtő és - vásárló vagyok, jelenleg 87 párnál tartok, abból 70 tuti magassarkú (és persze van kisebb-nagyobb méret is) és néhány olyan tipikus kocsiból ki-beszállós, de én akkor is küzdök és sétálok benne :)

    VálaszTörlés
  8. Baywachgirl ! igazi hős vagy Te is és mindenki aki megszenved egy pár cipő szépségért.:)
    Most már egyre többször melegítő - sportcipő a szerelésem :(

    VálaszTörlés