2011. augusztus 7., vasárnap

Chanel rúzsok


     Szeretném megmutatni a legelső Chanel rúzsomat ezzel is bizonyítani, hogy amikor megismered  vagy  hidegen hagy vagy örök szerelem.
Olyan régi , hogy lehet van az olvasóim között akivel egyidős . A neve Quatuor Lévres Intenses  55 Les Mordorés , kerestem  mikori kiadás de nem találtam semmit kb. 1996-99 körüli lehet a megjelenése egyszerűen nem tudom , annyit gondolkodtam de arra emlékszem hol vettem és mennyire örültem neki, még nem voltak plázák (jó öreg vagyok sokan el sem tudjátok képzelni az élet bevásárlóközpont nélkül milyen lehetett , igen most már én sem ) a volt Luxus Áruházban vettem.


     Ezzel a termékkel kezdődött a rajongásom a márkáért és sok mindent elajándékoztam erre végig vigyázta . Most biztos nem használnám ezeket a színeket,(nagyon rózsás árnyalatú  lettem) de figyelem még mindig használható nem avas nem száradt ki ! Kipróbáltam a számon is , remélem reggelre nem lesz kiütéses.( nem lett:) )


 nyereményjátékomban  a pirosító mellé felajánlottam a nyertesnek egy szabadon választható rúzst is a Chanel választékából. Itt szeretném bemutatni a színeket, sajnos nem saját "munka" de ennél jobb bemutató nem létezik, az összes szín együtt :)  rég olvasom az oldalát ,ő már olyan  kategóriás bloggerina  mikor a high end cégek keresik meg , hogy teszteljen, írjon a termékeiről.
A képek Karla Sugar oldaláról  vannak.

Chanel Rouge Coco :











Itt most megjegyezném nekem a 20-as Rose Cométe  van meg és elkövettem azt a hibát, hogy vásárlásnál csak a kézfejemen próbáltam ki és ott gyönyörűen mutatott (lásd a képen) ha a számra kenem eltűntei a szám nem is értem mintha bőrszíne lenne felkenve ? ? ?
És az én képemen élethű a szín de a fentin teljesen más ?  ( első képen az utolsó csík  )
Elég tartós, felvitelnél jól hidratál gyöngyházfényű vastagabb, zsírosabb rúzs.






Rouge Coco Shine :

   


Kedvencem az Élise nevezetű árnyalat, én ezek közül választanék, átmenet a szájfény és rúzs között, de most nem én választok a nyertes dönti el , hogy melyiket szereti jobban. :)

Neked  melyik szín tetszik, mit választanál  vagy melyik van meg ?

10 megjegyzés:

  1. Most írjam, hogy mindegyik tetszik, de egyik sincs meg? :D
    Képek alapján a 65-66-67 valamint a 01-02-03 nagyon cééép :)

    VálaszTörlés
  2. Mi sminkimádó lányok nem vagyunk egyszerűek :D:D milyen boldogsággal tölt el minket egy, sokak számára értéktelen sminktermék :)) nemrég szereztem be életem első highend darabját, egy YSL rúzst, de úgy vigyázok rá mint a szemem fényére és ez így lesz még akkor is ha elfogy :)

    VálaszTörlés
  3. .o ilyen Quatourom nekem is van, mas szinekkel, tenyleg regi darab..:)A Coco ruzsok kozul utoljara az 56-os Teherant vettem meg, (pinkes korall), egyszeruen imadom!

    VálaszTörlés
  4. Hát igen Nikolett! Én ezt a vadászok zsákmány ejtéséhez hasonlítanám , jó nem a legjobb hasonlat de gondoljátok bele mit szenvedünk egy-egy vásárlás alkalmával főleg ha új kollekció egyből vennénk 5-6 dolgot de nem engedi a zsebünk (ez van általában) akkor jön a morfondírozás ( ez olyan mit mikor a vadász lesben áll:) ) mit válasszak egy különlegesebbet vagy mindennaposat a rúzst és körömlakkot vagy a pirosító spirál párost ezután taktikázok miből mennyim van mikor vettem mit kellene leselejtezni ilyenkor rájövök semmire sincs szükségem ,ellépek a standtól majd pár lépés után vissza fordulok és végen van elvesztem megveszem a nem tudom hányadik rúzst,szempillaspirált és elégedetten távozok arra gondolván "ezt megérdemlem, ez jár nekem".Igen valami ilyesmi a Loreál szlogenje okosan kitalálva :)

    VálaszTörlés
  5. A 20as a 06os és az 54es nagyon gyönyörű! De őszintén megvallva egyet választani közülük nem igazán tudnék.

    VálaszTörlés
  6. Egy az első lépéshez :)
    És ezt követi a többi mert mint mágnes a vasat úgy vonzanak a rúzsok :D

    VálaszTörlés
  7. Be kell hogy valljam, én is rúzsmániás vagyok. Sokkal jobban szeretem a rúzst, mint a szájfényt. Sokkal kényelmesebb viselni, nem olyan ragacsos.
    Ami tetszik: 14,01, 08, 21, 36 és meg sorolhatnám. Egy sincs meg sajna. Igazából két Chanel termékem van. Egy alapozó és egy szájkontúr ceruza. Nem sok, de annyira örültem nekik, mint majom a banánnak:-)

    VálaszTörlés
  8. Mindegyik gyönyörű. Hétköznapra a 2. fotó utolsó 4 színe közül választanék, de állandóan megakad a szemem a Legende-en és a Unique-on is.

    VálaszTörlés
  9. Épp most kaptam énis Chanel rúzsokat :)
    De azoknak nincsen itt a színe ..:)

    VálaszTörlés