2011. augusztus 4., csütörtök

Chanel Holiday 2011

                A Chanel mint minden évben, a karácsonyi ünnepekre készül egy külön  kollekcióval , limitált darabokkal . Már vártam , hogy az idei évre mit adnak ki de be kell vallanom amit a képeken láttam eddig nem igazán tetszenek, de néha csak fotók alapján nehéz  véleményt alkotni.



De addig míg nem vehetjük kézbe nézzük a képeket:




3 megjegyzés:

  1. *sóhaj*
    Olyan szépek ezek a cuccok!

    VálaszTörlés
  2. E73: Te nagyon jól ismered a Chanel és Dior termékeket ugye? Tényleg annyira szuperek, mint ahogy azt hallani lehet? Valóban megérik az árukat? Tényleg elképesztő a különbség egy Chanel és egy drogériás sminktermék között? Mit gondolsz?

    VálaszTörlés
  3. Nehéz válaszolni a rúzsok, szájfények, szempillaspirálok mindenképpen jobbak az biztos, ezeket gyakrabban használom és egy-két drogériás próbálkozás után beláttam nem éri meg kísérletezni főleg, hogy nem nagy mennyiségben "fogyasztok". Ami az ár/érték arányt illeti nem reális itt a csomagolást,a márkanevet és a reklámkampányokat is megfizetjük rendesen.
    A Chanel alapozóiból nekem egy krémes vált be a Teint Innocente, de próbáltam az összes itthon parfümériákban kaphatóakat az évek során és azt gondolom itt nem nagy az eltérés a két kategória között ,nem éri meg a drágát venni.
    Az alapozóknál még utána nézek az összetevőknek .
    Valahol olvastam, hogy egy 80-100 Eurós arckrémárából maga a krém 6 Euró körül van a reklámmal együtt kerül a gyártónak összesen 15-20 Euróba, nem tudom igaz-e ?

    VálaszTörlés