2011. augusztus 6., szombat

Armani rúzs

                       Gondolom azt már észre vettétek nem vagyok egy face designer :( .
Viszont rúzs és szájfény ismeretek, tapasztalatok terén nyugodtan és szerényen :) nevezhetném magam lip designernek.


Az Armani sminktermékeit itthon  csak a Mamut 2-ben  lévő Douglas parfüériában kapható ahová nem sűrűn járok de egy alkalommal betértem alapozót vadászni. Gyönyörű, elegáns, standjuk van . A teszterek  átláthatóan vannak kihelyezve és mindenből termékükből ki van téve a teszter. Jól felkészült, kedves , segítőkész eladok segítenek eligazodni a termékek rengetegében.
Sajnos alapozót nem találtam , érzékeny vagyok a szilikon tartalmú termékekre és úgy éreztem minden alapozó tartalmaz szilikont. Így elkezdtem a rúzsokat nézegetni , ránézésre nem tetszettek a színek de csak próbálgattam és meglepődve láttam mennyivel más a szín felkenve mint a tömb maga. Általában fordítva szokott lenni gyönyörű a szín a rúzsos tubusban és mikor felkenem hát, hogy is mondjam olyan jelentéktelenné válik . Azon kívül, hogy a létező legpigmentáltabb és egy hidratálóbomba nagyon tartós ! Ennél a rúzsnál kimerem jelenteni megéri az árát és jóval felülmúlja a hasonló árfekvésű konkurenciát. A színválaszték is egyedi.


A képekkel sokat szenvedtem próbáltam vissza adni a színt de nem sikerült egy árnyalattal sötétebb mint a képeken látható és matt nem fényes ezért aki Budapesten lakik érdemes szemügyre venni. (jó kis teszt ugorj be néz meg :DDD de 94 képet készítettem és nem adja vissza az eredi színt ami egy sötétebb bordó tónusú matt pink ez a legsötétebb rúzsom kis elegáns).
 Az ajkamon több pigmentfolt található  amit ez a rúzs teljesen elfed ! ( a képeken azért látszik mivel közelről fotóztam)  Nagyon jó az állaga nem vastag, nem vékony és két rétegben  gyönyörű, se illat, se íz ezt nagyon szeretem.


Az aljáról  lekopott a  típus és színszáma



Egy rúzsromra sem tudom azt mondani ez a kedvenc mert állandóan cserélgetem őket és mindig mikor előveszek egyet" á ez a legjobb" érzésem támad :)
Szeptember 2.és 4. között lesz a fent említett üzletben az Armani  új sminkkollekciójának és arcápolási termékeinek a bemutatása, bevezetése ha időm engedi biztosan beugrom a szempillaspiráljaikat még nem próbáltam ...


Neked van kedvenced, tudsz dönteni ?
Esetleg olyan  amiből többször is vásároltál és ugyanazt a színt ?

10 megjegyzés:

  1. Szép nagyon ez a rúzs!
    Én most a Catrice Ultimate Colour 020 Maroon-t nyúzom, kicsit annak is hasonló a színe.
    Amúgy nagyon nem használok rúzst, a sminktetoválás óta felesleges ;)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is volt sminktetoválásom 2004-ben Kalcsu Kati készítette és már elmúlt 7 év de még mindig látszik halványan , de 3 évig csak szempillaspirált használtam csak annyira jó volt a végeredmény.

    VálaszTörlés
  3. Nemsokára én egy Armani szájfényt fogok tesztelni, ha végre ideér :) Egyébként nagyon szeretnék egy Armani alapozót, már azt is tudom melyiket, csak spórolnom kéne... :)

    VálaszTörlés
  4. Nem tervezed átüttetni?
    Nekem utoljára nem kozmetikus csinálta, hanem tetováló művész,aki sminktetkókat is csinál (nem is akármilyeneket!). És ezen nem látom, hogy kopott volna.
    Nekem az egész szám meg van csinálva. Neked is, vagy csak kontúr?

    VálaszTörlés
  5. Az egész szám és nagyon jó színt találtam el, nem virított , de az egész arcom más volt ,szebb.
    A szemhéjam volt még és alul a vízvonal - na ezt nem ismételném meg nagyon fájt hiába volt az érzéstelenítő-
    Anyunak olyan szép szálazott szemöldököt készített, hogy félméterről is eredeti szemöldöknek látszik.
    Mostanában nem tervezem de ha egyszer újra szeretném csak nála.

    VálaszTörlés
  6. Tündi ! Melyik alapozót nézted ki és milyen bőrtípusra való ?

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép a rúzs, nekem is kell ilyen! Nem emlékszel az számára? :)

    VálaszTörlés
  8. Kinga ! lekopott a száma a középső hiányzik 5_4, szóval ötszáz valamennyi ???

    VálaszTörlés
  9. Köszi szépen :) Megkeresem majd... :)) Az armani alapozók milyenek? Érdemes őket megvenni?

    VálaszTörlés