2014. március 1., szombat

ESTEE LAUDER - BLUE BLOOD NAIL LAQUER

Sziasztok!
Ma, az első Estée Lauder körömlakkom szeretném bemutatni.
Kedves Olvasóim, a mai posztban minden lesz, vélemény, körömnyomdázás, összehasonlítás más  színekkel,  ez a körömlakk most kap hideget, meg meleget is! 
Rég szemezgettem az Estée Lauder körömlakkjaival, de mivel nem élek-halok a sminkcuccaiért mindig halasztgattam .
Elérkezett az idő, mikor nem volt olyan, kapható körömlakk amire fentem volna a fogam (oké, a sok előzetes miatt, mindig sok mindenre vágyom, de az információtól a megjelenésig van jó pár hét), így gondoltam veszek valami sminkcuccot. Az Estée Lauder üzletbe az új rúzs és szempillaspirálért mentem be, a spirál elfogyott, a rúzsok közül nem volt olyan szín ami nekem jól áll és nagyon hasonlóm ne lett volna itthon....ekkor néztem rá a körömlakkos kis állványra.
Körülbelül 22-26 szín volt, természetesen  egy nagyon szépen csillogó sötétkéket választottam. Erről jut eszembe, az üzletben lévő megvilágítás nagyon csalóka a színeket illetően, természetes fényben sokkal erősebbek a színek és nem annyira csillogóak.
A választásom a Blue Blood nevezetű körömlakkra esett, nagyon tetszik az elnevezése. Ígérem őszig nem lesz több új sötétkék körömlakk.  :)
Nézzük a csomagolását és a rajta feltüntetett információkat:
 A körömlakk vastag, nehéz szögletes üvege  nem kápráztatott el, mutatós, egyedi formája van, de sok helyet foglal. A kupak viszont nagyon zavart, nem esik kézre, nehéz volt vele lakkozni. Az ecset sem a legjobb, kissé puha.

A körömlakk állaga közepes, 2 réteg szükséges a tökéletes fedésért. Nagyon jó a száradási ideje, a fénye pedig különlegesen magas száradás után is.
Az ecset fotózása közben leesett egy csepp körömlakk, nézzétek, mennyire fényes, én is látszom benne, pedig nagyon parányi csepp volt, ha nem csillan meg észre sem veszem.



Összehasonlítottam pár körömlakkommal, a képek nagy méretben kerültek fel:
árnyékban
napsütésben

 Gyönyörűen sütött a nap, gondoltam feldobom egy kis nyomdázással, nekem a végeredmény nagyon tetszett.
A Moyou Pro kollekcióból a 14-es lemezről használtam egy mintát, amit a Color Club Over The Moon hologramos lakkal vittem fel.


árnyékban

Visszatérve a körömlakkra, a körömlakk kiszerelése pompás, az arany színű logó, arany kupak, nekem bejön,  minősége kiváló, gyorsan szárad, tükörfényes a finise, imádom a színt. A nyomdázás után használtam csak fedőlakkot, máskülönben  nem lenne szükség fedőlakkra. Három napig hordtam, ma mostam le, picit volt megkopva , de nem volt vészes, a tartóssága is jó. Vannak szép színei a márkának,  de nagyon egyedi színt nem láttam. Az ára nagyon borsos, így csak ezt tudom negatívumként említeni, ez tart vissaz attól, hogy ne rohanjak most megvenni azt a 3 színt amit még kinéztem.
A 9 ml-es körömlakk 6300 Ft-ba kerül,  törzsvásárlói kártyával kaptam 10% kedvezményt, de így is a luxus kategóriába tartozik,

24 megjegyzés:

  1. nekem tetszik, de az az érzésem, hogy ennek egy dupe-ja van meg nekem flormar kivitelben

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű *-* Nyomdával még jobban tetszik, az ára tényleg durva...:(

    VálaszTörlés
  3. @suzie: igen, van sok hasonló, remélem ha simán, nyomdázás nélkül használom akkor is kibír 3 napot és a fénye sem kopik meg....de most holo lázben égek és a türkizkékeket kezdtem gyűjteni, így egyhamar biztosan nem fogom használni.
    @Azrail: igen, az ára az ami nekem sem tetszik és nagyon kevés 9ml. Legalább 10 ml lenne, hogy két számjegyű legyen a tartalma, így nem sokkolna :D
    Csak a doboz fotózásakor vettem észre a mennyiségét :D

    VálaszTörlés
  4. Varázslatos ez a kékség, nyomdázva pedig wow! :)))
    A kedvencem a szökős csepp fotója :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  5. élek, halok most az ilyen kék lakkokért, van is 5 hasonlóm. :) gyönyörű. :)

    VálaszTörlés
  6. Dejóóó. Nekem nagyon tetszik ez a sötétkék korszak. Főleg ezzel a holoval ütős. Hasonló színű rucival nyami.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép, nyomdázva meg persze oda meg vissza vagyok tőle :]

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép ez a lakk és gyönyörű fotókat csináltál!
    Én még nem vettem Estée Lauder lakkot mert eddig csak rosszat hallottam róluk. (Hamar megkopnak, nem jól fednek stb.) De ezek után lehet, hogy nem leszek ennyire szigorú és vetek rájuk egy pillantást :)

    VálaszTörlés
  9. Erzsi,ha a karácsonyi china glaze kollekcióból a túrkizkék lakk még nincs meg,de akarod,neked adom az enyémet.Engem sápaszt a színe :-(

    VálaszTörlés
  10. Great post dear...lovely pics..:-)I love the colour!
    Many kisses

    VálaszTörlés
  11. Örülök, hogy Nektek is tetszik a sötétkék szín, szerintem nagyon jól néznek ki ezek a színek élőben is, sok csaj körmein látok hasonlót :)

    @suzie: nincs meg, igaz nem is emlékszem rá milyen szín volt abban a kollekcióban ami világos volt, köszi :) Megdumáljuk majd, most mennem kell.

    VálaszTörlés
  12. @Yndre: más színt nem használtam és minden márkába vannak gyenge színek, előbb olvass véleményeket az adott színről, biztonságosabb, illetve újabbak között keresgélj :)

    VálaszTörlés
  13. Gyönyörű ez a lakk, a nyomdázás pedig még inkább feldobja. Viszont az árától kihagyott pár dobbanást a szívem :D

    VálaszTörlés
  14. Tényleg nagyon szép szín,de ennyi pénzt én sem adnék egy lakkért. Nekem az Avon-Inky bluejára hasonlíta nagyon.Az is ilyen sötétkék és mikrocsillámok vannak benne,a héten egyik nap pont az volt a körmeimen:)

    VálaszTörlés
  15. Nagyon szép a szín, de az ára tényleg nagyon borsos. :S
    A nyomda megint nagyon szép lett, nem is értem, hogy olyan sokáig miért nem ment, miért óckodtál tőle. :))

    VálaszTörlés
  16. Csodás ez a lakk! :) Nagyon szép a Tristan és a Lost in Space is. :)

    VálaszTörlés
  17. Nagyon szép lakk, kívül-belül, de az ára durva! Szerencsére szerintem azért vannak nagyon hasonló és jóval olcsóbb dupe-jai :) a margarétán meg az összes lakk tetszik :)

    VálaszTörlés
  18. Hű de elegáns lett ez a két szín együtt!Hiába na, kék vér:)

    VálaszTörlés
  19. Hű de elegáns lett ez a két szín együtt!Hiába na, kék vér:)

    VálaszTörlés
  20. Hű de elegáns lett ez a két szín együtt!Hiába na, kék vér:)

    VálaszTörlés
  21. Hát ezt nem tudom hogy csináltam,csak egyszer akartam írni, na de úgy látszik tényleg nagyon tetszett:)))

    VálaszTörlés
  22. Semmi baj Szilvikém, nekem tetszik ez a lelkesedés :D
    Valószínűleg az internet kapcsolat miatt volt, én is jártam már így :)

    VálaszTörlés
  23. Úúú, ez milyen szép! Nyomdázva pedig még inkább kívánatos. :)

    VálaszTörlés