2014. március 11., kedd

ZOYA GLORIA

Sziasztok Lányok!

Ma folytatom a "Zoyáskodást", egy a blogon még nem szerepelt körömlakkal  és a  gyűjteményemben lévő fólia hatású, csillámos Zoya körömlakkok színmintáival. 
A Zoya Gloria lakkot fogalmam sincs mikor vettem, de biztosan több mint egy éve, használtam párszor de a blogra nem került fel, zsákmányos bejegyzésben biztosan, de önálló bejegyzés nem volt erről a színről, pedig nem rossz.Mohó voltam, 3 rétegben használtam, 3 vastag rétegben, pedig két vékony réteg tökéletes lett volna. Kicsit vagyis nagyon belenyúltam, mert így nehezebben száradt.
Nyomdázva:

 Nézzük a színeket amelyek hasonlóak, pontosabban mintha a két szélső színből keverték volna a Gloria árnyalatát, de a Bobbi és Timsley 2013-as nyári kollekcióból való, szóval a Gloria volt korábbi kiadás.

A többi fóliahatású Zoya körömlakk amit eddig vásároltam:


Külön bejegyzés az egyes lakkokról, szebb, élethűbb képekkel: AMY.  TANZY és APPLE BOBBI (gyönyörű!), RIKKI, HAZEL a TINSLEY és KERRY-ről még nem volt....ma este ezt kenem fel,imádom. Valamit ide tartozik még, a képekről lemaradt  FEIFEI és a világ legszebb, kimondottan karácsonyi smaragdzöldje a LOGAN.

Kedveled az  csillámos, fólia hatású körömlakkokat?

17 megjegyzés:

 1. Te jóságos ég, de gyönyörűűűűűűűű.... !!!!

  VálaszTörlés
 2. Olyan Indiás, főleg ezzel a mintával :)

  VálaszTörlés
 3. Huuuuuuu *-* többet nem is tudok hozzafűzni: D

  VálaszTörlés
 4. ó, anyám, a gyűrűsujjadon azzal a nyomdázott mintával egyszerűen meseszép! ez milyen mintalemez? nagyon el lett találva az egész manikűr

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörű, annyira tökéletes a színe! Bár a többi Zoya sem semmi, ami a képen szerepel! :D

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm :)

  @suzie: az Infinity Nails 38-as mintalemeze, ezek a legjobbak, minőségben ugyanaz mint a Moyou de itt sokkal több minta van egy lemezem ami tetszik, míg a Moyou lemezeknél, lemezenként 2-3 minta.

  Nekem ez a textúra jön be a legjobban :D

  VálaszTörlés
 7. Nekem ez a finis amúgy nem a kedvencem, de biztosan fogok venni 1-2 Zoya lakkot majd :)

  VálaszTörlés
 8. gyönyörű, mindegyiket elfogadnám. milyen jó kis átmenetet lehetne már belőle csinálni. :O

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép gyűjtemény, gratulálok! Nekem még nem volt Zoya lakkom, de ha a Nailland tényleg behozza, akkor lehet, hogy rendelek belőle.

  VálaszTörlés
 10. Huh micsoda színkavalkád :) Nekem ez így együtt picit már sok a csillogásból, de amúgy nagyon jól néznek ki :) Megkérdezhetem, hogy hány lakkod van? :) Egyszer azért megnézném azt a kollekciót, gyönyörű lehet tele jó minőségű csodaszép lakkokkal :) Én mostanában csinálok amolyan "makeup inventoryt", azért is kérdezem. Bár még a sajátjaimat sem számoltam össze.

  VálaszTörlés
 11. @Csipkelány: nem számoltam, saccolok, kb 180-200 darab, sokat elajándékoztam, blog sale, szóval ami maradt az már a letisztult "nagykedvencek" kollekció :)
  Láttam valamelyik héten egy "makeup inventary" posztot, nagyon tetszett és elgondolkodtató volt, h termékenként hány darabból áll egy ideális/alap saját smink kollekció. Várom a a bejegyzésed :)

  VálaszTörlés
 12. Hogy én mennyire utállak! :DDD Jössz itt nekem korán reggel ezekkel a szépségekkel, még a kávé sem hatott, nem is tudtam írni csak most, miután egy kicsit lenyugodtam. :))

  VálaszTörlés
 13. @Monic: akármennyire is próbálod elhitetni, h utálsz én nem hiszek Neked :D
  Nem az én bűnöm, hogy a Zoya márkából ilyen szép színeket adnak ki :)

  VálaszTörlés
 14. Ezek a lakkok gyönyörűek! *.*
  Ah, mindig kiszúrod a szemünk a gyönyörűségesebbnél gyönyörűségesebb lakkjaiddal! :)

  http://xstrawberrykissx69.blogspot.hu/2014/03/o-dressalekivansaglista-o.html

  VálaszTörlés
 15. Ez is gyönyörű, de a Tinsley a kedvencem.

  VálaszTörlés
 16. Rajtam annyira nem jól állnak ezek a lakkok, de a te körmödön mindig csodásnak látom őket. :)

  VálaszTörlés
 17. Még mindig úgy gondolom hogy gyönyörű és imádom amióta csak hozzám került! :)

  VálaszTörlés