2013. október 15., kedd

Újdonságok a polcomon

Sziasztok!

Hosszú idő után, ma egy olyan poszttal jelentkezem
 amiben nem lesz körömlakk.
           A L'Occitane márka  soha nem tudott elcsábítani, nézegettem-nézegettem de úgy voltam vele annyira natúr, hogy inkább a fiatal korosztálynak való, akiknek csak hidratálásra van szüksége.
Hiszek a  természet erejében, vallom a 'fűben-fában orvosság" elvet és mégis szkeptikus voltam.
A múlthéten, mikor az Árkádba a Nailland-nál jártam, benéztem a L'Occitan üzletébe, elbeszélgettem az eladóval, elmondtam milyen arcbőr problémáim vannak, mit szeretnék kezelni és a végén rengeteg  termékmintát kaptam amit arcbőrömhöz válogatott össze.
Nem szaporítom a szót, ma az Arénába jártam és beugrottam az ottani üzletükbe, két terméket vettem, egy arcradírt és egy volumennövelő sampon-balzsam duót kis kiszerelésbe. Ezekről a termékekről csak nagyon jó véleményeket olvastam tegnap este, nagyon sok oldalon.





Pár használat után, majd írok ezekről is külön-külön, hogy mennyire váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A L Occitane termékei közepes-magas árfekvésűek, a 75 ml-es sampon-balzsam 3560 Ft volt, a 75 ml-es arcradír 8750 Ft. még pár terméket szeretnék vásárolni de sok teszterem van, így pontosabban fogom kiválasztani melyik legyen a következő arckrémem.
Ruha-cipő vásárlásokról nem gyakran írok, az első ok, hogy nem sűrűn veszek, a másik csak az érdemel szót, amitől "dobok egy hátast kategória" számomra. Ma egy pár sportcipőt vettem ami nálam megüti ezt a kategóriát. Mindennapos-szaladgálós lábbelit kerestem, egy lapos sarkú bokacsizmát néztem ki múlthéten de abból már nem volt méret, így sportcipő lett belőle, de a kiszemelt csizmából is kapnak még.
Előbb viszont pár kép az Arénában található Michael Kors üzletről, mesés hely :)



 Nos, a cípő nagyon-nagyon kényelmes, és a színösszeállítása is közel áll hozzám, fekete-arany :D



Mi az amivel a legutóbbi vásárlásod alkalmával teljesen elégedett voltál? Bármi lehet, nem csak sminkcucc.

7 megjegyzés:

  1. A samponról és a balzsamról írnál majd,hogy váltak be?:) ha jók, lehet,hogy benevezek egyre, mindig nézegetem a termékeket, de eddig még nem vettem semmit. Na hátha most :D

    VálaszTörlés
  2. Én is nehezen szántam el magam, ha a tesztereket nem kapom, talán soha nem vásárolok náluk, igaz évekkel ezelőtt mikor megjelent hazánkban a márka vásároltam testápolási termékeket a mandulás vonalból, de nem vagyok egy nagy testápoló felhasználó :D

    VálaszTörlés
  3. nekem most nagyon jól esett másról is olvasni, mint körömlakk.. a l'occitane-től csak termékmintám volt eddig, az ára miatt, de lehet, hogy egy kuponos akció keretén belül majd lecsapok valamire :) a bőrtökéletesítő szérum volt szimpatikus.

    VálaszTörlés
  4. @Tündéri Lonka: a szérumok nagyon jó hatásosak DE csak a krémmel együtt lesz látványos a hatás, bármilyen márkáról is legyen szó, gondolom ezt sokan tudják de inkább leírom többször, minthogy csalódást okozzon egy szérum :)

    VálaszTörlés
  5. Óh szép cipellő! :) A L'Occitane termékekre meg kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
  6. A L'Occitane mintákra nagyon kíváncsi vagyok:) Nekem ez kicsit magas árkategória, de amit eddig próbáltam tőlük, az mind nagyszerű volt... A cipő nem az én stílusom, úgyhogy inkább csak annyit írok, örülök, hogy neked tetszik:)
    A legutóbbi sikeres vásárlás? Múlt héten gyönyörű és sokoldalúan használható felsőket vettem, pedig csak benéztem egy-két boltba:) Ha tervezem, sosem találok semmit, ha csak beszaladok, tuti lelek egy-két szuper darabot.

    VálaszTörlés
  7. @Detti: ez nálam is így van, olyankor fogok ki igazán jó darabokat mikor nem célirányosan megyek vásárolni, csak bóklászok, terep szemlézek :)

    VálaszTörlés