2013. október 27., vasárnap

Too Faced Perfect Eyes - fekete vízálló szemceruza teszt

Sziasztok!

Szükségét éreztem egy új fekete szemceruzának, nem mintha nem lenne pár darab, de valamiért nem voltam elégedett egyikkel sem.
Gondolom mindenki használ szemceruzát, így mindenki keresi a tökéletes darabot ebből a sminktermékből is, ez a második legnagyobb kincsünk a szempillaspirál után és a körömlakkok előtt :D
A Too Faced Perfect Eyes Eyeliner egy nagyon pigmentált, puha, vízálló szemceruza, nem kevesebbet mint 8 órás tartósságot ígér.
Pár kép után, leírom a véleményem, tapasztalataim.

Ez nem a szemem,  az nem ilyen ráncos, hanem a pufi csuklóm ;)

A szemceruza nagyon puha, így inkább füstös smink készítésére alkalmas, ezt  a hatást segít elérni a ceruza másik felén lévő, ferdére vágott "radír",  illetve a percíz vonalrajzolásnál is korrigálható vele ha kisebb hiba csúszik a vonal meghúzásánál.
A pigmentáltságát összehasonlítani sem tudom más szemceruzákkal, épp csak a bőrhöz ér és már ott is az erőteljes csík. Tartóssága nem 8, hanem 48 órát bír ki, nekem 3. nap sikerült teljesen eltüntetnem,  pedig igyekeztem! Nagyon érzékenyek a szemeim, ezért pár éve csak a Talika márka kímélő szemfestéklemosót használom, a vízálló cuccokat is leszed, annyi, hogy picit áztatni kell, de ezzel a ceruzával nem bírt el.
A Too Faced Perfect Eyes Eyeliner  vízálló szemceruza tökéletes darab, pigmentált, száradás után, ami 4-5 mp, egész nap, sőt másnap is megmarad változatlanul, de tudni kell használni.
Profiknak kötelező darab.  Viszont hiányolom, hogy nem csomagoltak mellé hegyezőt, mivel nagyon gyorsan kopik.
Az árára nem emlékszem, több terméket vettem, kínvallatás alatt sem tudnám megmondani, de olyan 3800- 4.000 Ft.  körül lehetett az ára átszámítva.

Milyen gyakran használsz szemceruzát ?


7 megjegyzés:

  1. Hetente 1-2x biztos használok, mert van olyan, hogy szemhéjpúder váltja ki.

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó ez a szemceruza! Én szinte minden nap használok szemceruzát, én avonosat szoktam :) Napi sminkem, szempillaspirál egy kis szemceruzával, bb lovely krém és egy kis essence pirosító.

    VálaszTörlés
  3. Nálam elég gyakori része a sminkelésnek a szemceruza, de nekem még nincs meg az igazi, sőt úgy érzem, soha nem is lesz meg, mert mindent lekönnyezek alulról, de nem csak a belső szemzug felé, hanem az egész elkenődik (persze nem pandamaci-effekt lesz, csak mégsem egy határozott vonal, hanem maszatos ).

    VálaszTörlés
  4. Az igen, tartós kis darab! :D Én gyakran használok szemceruzát, a színeseket is szeretem.

    VálaszTörlés
  5. Napi szinten használok szemceruzát. Feketét. Egy ilyenbe én is befektetnék. :-DD Az USA-n kívül hol lehet beszerezni Too Faced termékeket? Mert még nagyon ráhajtanék a szemhéjalapozójukra. Több külföldi blogon az egekig magasztalták a zsírosodásra hajlamos szemhéj tökéletes alapozásával kapcsolatban. :-) Meg állati jók a matt rúzsaik is. Szóval, a Too Faced nekem egy (eddig még) elérhetetlen álom csak. Ugyebár nincs szerencsém a külföldi vásárlásokkal. :-(

    VálaszTörlés
  6. Vervian - A BeautyBay webshopot ajánlom, a legjobb áraik vannak és ingyenes a szállítás. Too Face és rengeteg más márka is megtalálható náluk.

    VálaszTörlés